memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ پایان نامه ی خانه ی موسیقی دارم کی میتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشمببخشید سلام.خسته نباشید mrp.behnam@YAHOO.com:5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام دوست عزیز به این دو تاپیک سر بزنید *** 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی سطح کارتون پایینه سلام اینجا دوستان همه در هر سطحی کاراشون رو میذارن دنبال کار سطح بالا و پایین کسی نیس وبقیه نظر میدن جهت پیشرفت خوشحال میشیم کاراتون رو بذارید تا استفاده کنیم! 2 لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب مثله اینکه باس خودم شروع کنم. نام طرح:دانشکده معماری شماره طرح:طرح 2 نمره اکتسابی:14.25 توضیحات:با هیچ نرم افزاری آشنا نبودم.فقط کمی با آرشیکد تونستم کار کنم.استادمم خیلی اذیتم میکرد.چون پسر بودم.تا دو هفته مونده به تحویل هنوز حجمم رو قبول نکرده بود من شما رو خیلییییییییی درک میکنممم اخه منم رنج دوران برده ام:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
غزل1414 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نام طرح:شهرک سینماییشماره طرح:طرح 4 نمره اکتسابی:19 توضیحات:تو اون ترم دیگه مکس رو فول بودم.میبینید رندرام واقعا خوب شده بود.شیت هم طراحیش ماله من نبود ولی خودم با فتوشاپ دراوردم افرین بتو سعید حالاچطور تونستی تو این نرم افزارا مهارت پیدا کنی؟؟ از کجا شروع کردی؟؟ کسی راهنماییت کرد و بهت یاد میداد یا کلاس خصوصی میرفتی؟؟ حالا بنظرت میخوایم حجم در بیاریم وسه پرسپکتیو داخلی و خارجی از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟ خیلی سریع هم میخوام حجمم در بیاد یه نرافزار اسون بهم معرفی کن که گیج نشم مرسی از لطفت:ws37: 1 لینک به دیدگاه
saeid_ms 2536 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افرین بتو سعید حالاچطور تونستی تو این نرم افزارا مهارت پیدا کنی؟؟ از کجا شروع کردی؟؟ کسی راهنماییت کرد و بهت یاد میداد یا کلاس خصوصی میرفتی؟؟ حالا بنظرت میخوایم حجم در بیاریم وسه پرسپکتیو داخلی و خارجی از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟ خیلی سریع هم میخوام حجمم در بیاد یه نرافزار اسون بهم معرفی کن که گیج نشم مرسی از لطفت:ws37: با چه نرم افزارهایی کار کرد؟! من رویت رو پیشنهاد میکنم هم کاربردی هم قوی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده