victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خدایا ایشونو شفا بده تا سایشون بالای سر خانوادشون باشه و به همه سلامتی روح و جسم عطا کن. لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اتفاقا عموی یکی از دوستانم هفته پیش تصادف کرد تا جایی که حتی دکتری نمیخواستن عمل کنن میگفتن از دست ما کاری بر نمیاد اما وقتی خدا بخواد همه چی درست میشه یک هفته به هوش اومد برخلاف نظر دکتری توی سلامت کامل به امید سلامتی پدر این دوستمون و بقیه بیماران لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ انشالله حالشون زودتر بهبود پیدا کنه و به جمع خانوادشون برگردن ........ لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ ایشاللا بزودی خبر بهبودی و سلامتی شون رو از همین تایپیک بشنویم ..... لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ امیدوارم هر چه زودتر حالشون خوب بشه 1 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ ممنونم از لطف همه دوستای عزیزم با دیدن پست های شما احساس بهتری پیدا کردم ولی متاسفانه بابا رو از دست دادم برای من تا این لحظه اندوهی بزرگتر از غم رفتن بابا نبوده امیدوارم همه مریضا زودتر شفا پیدا کنن چشم انتظاری برای برگشتن یه مریض خیلی سخته لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ برات آرامش و صبر آرزو دارم عزیزم سخته ... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ تسلیت می گم شادی جان...خدا بهتون صبر بده عزیزم لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ وایییییی من اومدم نوشتم ارزوی سلامتی...میبینم همه تسلیت نوشته اند... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ تسلیت میگم شادی جان... روحشون شاد ان شاالله لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ تسلیت میگم، فقط خداوند میتونه به انسانها صبر بده خدا بهتون صبر عطا کنه لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ تسلیت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خدا بهت صبر بده:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده