seyed mehdi hoseyni 27119 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای خوبم... همین الان با خبر شدم پدر یکی از دوستامون که تو انجمنه دیروز تصادف کرده و تو آی سیو... برای شفا پدرش دعا کنید... دست تک تک دوستای گلمو میبوسم...واسه شفای پدرش حتما دعا کنید... یک دنیا ممنون...:icon_gol: 62 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ یا من اسمه دوا و ذکره شفا ... انشالا که سلامت از ای سیو خارج میشند برای سلامتیشون صلوات میفرستم ... اللهم صل علی محمد و آل محمد 10000 مرتبه لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ ایشا.. هرچه سریع تر به حق 5 تن صحیح و سالام از ای سیو بیرون بیان و سایشون بالا سر خانواده باشه لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ خداوندا از صمیم قلب خواستار شفای این پدر عزیز و برگردوندنش در کمال سلامت پیش خانواده اش هستیم آمین 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ انشالا در کمال سلامت بر میگردند... لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ خداوند شفا عاجل دهد به هر بیماری و حادثه دیده ای... لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ ای كسي كه دعاي مضطر و درمانده را به اجابت مي رساند و گرفتاري و بلا را برطرف مي كند قلب پر امید به سوی خودت را بی نصیب نگردان! لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خدا شفاشون بده حتما دعا میکنیم برای زودتر خوب شدنشون لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28921 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ آرزوی سلامتی براشون دارم لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ اميدوارم زودتر حالشون خوب شه براشون دعا ميكنم. لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ ام یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سو لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ امیدوارم با سلامت کامل به اغوش خانوادشون برگردن.... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ امیدتون به اون بالایی باشه.....انشالله سلامتیشون رو هر چه زودتر به دست بیارن... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ چشم دعا میکنم البته اگه قابل باشم انشاالله که هرچه زودتر صحیح و سالم مرخص میشن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خدا جونم خواهش میکنم زودتر باباشونو صحیح و سالم به خونشون برگردون، ایشالا سایشون واسه همیشه بالا سر خونوادشون باشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده