رفتن به مطلب

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

Mandela.

با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟  

36 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با سقط جنین در صورت فقر مالی پدر و مادر موافقین؟

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان

اونا اگه یه سر برن تو سایتای نی نی سایت و...،

ببینن که بعضیا اونجا چقدر هلاک دارن میشن برا بچه،کسایی که بیشتر از 10 ساله بچه ندارن و چقدر دارن جیلیز ویلیز میزنن، با اینکه قدرت مالی ندارن و با حقوقای کمشون چقدر هزینه درمانشون میکنن:sad0:

کسایی که تو همین روزا تو استرس اینکه این ماه بچه دار میشن یا نه شبا نمیخوابن ...:sad0:

عمرا دست به سقط بزنن،

مگه یه بچه چقدر هزینه داره،vahidrk.gif

فوقش اگه وضع مالیشون خیلی خراب باشه ، میتونن بسپرن به یه خونواده که بتونه از بچه نگه داری کنه :icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 63
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من حقو بهشون نميدم.

خب اگه انقد با اومدن بچه مخالف بودن و نميخواستن يكم حواسشون رو جمع ميكردن اون وقت ديگه صورت مسئله اي نبود كه بخوان با بيرحمي پاكش كنن.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر من تو همچین شرایطی ناخواسته باردار بشم...بعد از به دنیا آوردن بچم..اون رو می دم به یه خانواده ی خوب که توان مالی برای بزرگ کردنش دارن :ws37:

مطمئنم هیچوقت اینکارو نمیکنی:ws37: تا مادر نشی حس مادر بودنو اونطور که باید درک نمیکنی پس زود تصمیم نگیر دوستی:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نظر من اول باید دید که این فقر مالی تا چه حد جدیه

اگر طوری باشه که به بچه و آینده اش صدمه ای نزنه و بشه با اون کمبود کوچیک ناشی از مشکل مالی رو جایگزین عاطفی کرد تا اون پوشیده بشه به نظر من سقط جنین کار بسیار اشتباهیه

اما اگر این مشکل اون قدر بزرگ باشه که آینده یه بچه رو فنا کنه (چون توی دنیای امروزی که معیار سنجش همه چیز پوله واقعا نمیشه این مهم رو نادیده گرفت) پس همون بهتر که این بچه پا به این دنیا نذاره

به نظر من نباید فراموش بشه که با به وجود آوردن یه بچه ، پدر و مادر فقط برای اون بچه و آینده اش تصمیم نمی گیرن بلکه برای آیندگان و در اصل نسلی که از اون بچه به وجود میاد دارن تصمیم می گیرن !

من تا اول دبیرستان هم که بودم بهم می گفتم آدما چه طوری بچه دار می شن فکر می کردم باید پدر و مادر هر دو با هم دعا کنن تا مامانه یه بچه توی دلش شکل بگیره !

شاید طرز فکر کودکانه ای باشه اما در حقیقت همینه ؛ باید پدر و مادر بخوان . شما ول کن این حرفا رو هر آنکه نان دهد دندان دهد ! اگر این طوری بود آدما می شدن مثل گیاهان خودرو دیگه ! نیازی به کسی نبود!

پدر و مادری که بچه رو داره به وجود میاره مسئولشه ؛ به نظر من بچه دار شدن بی برنامه فقط یه توجیحه که متاسفانه بچه مجبوره جوابش رو پس بده :hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نه که حق ندارن!!!!

هرآنکس که دندان دهد نان دهد!

از هر زاویه، با هر دید و عقیده ای که بخوای به قضیه نگاه کنی این حق بهشون داده نمیشه!!!

پدرومادر وسیله هستن فقط صاحب جون یه انسان که نیستن:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگر طوری باشه که به بچه و آینده اش صدمه ای نزنه و بشه با اون کمبود کوچیک ناشی از مشکل مالی رو جایگزین عاطفی کرد تا اون پوشیده بشه به نظر من سقط جنین کار بسیار اشتباهیه

اما اگر این مشکل اون قدر بزرگ باشه که آینده یه بچه رو فنا کنه (چون توی دنیای امروزی که معیار سنجش همه چیز پوله واقعا نمیشه این مهم رو نادیده گرفت) پس همون بهتر که این بچه پا به این دنیا نذاره

به نظر من نباید فراموش بشه که با به وجود آوردن یه بچه ، پدر و مادر فقط برای اون بچه و آینده اش تصمیم نمی گیرن بلکه برای آیندگان و در اصل نسلی که از اون بچه به وجود میاد دارن تصمیم می گیرن !

من تا اول دبیرستان هم که بودم بهم می گفتم آدما چه طوری بچه دار می شن فکر می کردم باید پدر و مادر هر دو با هم دعا کنن تا مامانه یه بچه توی دلش شکل بگیره !

شاید طرز فکر کودکانه ای باشه اما در حقیقت همینه ؛ باید پدر و مادر بخوان . شما ول کن این حرفا رو هر آنکه نان دهد دندان دهد ! اگر این طوری بود آدما می شدن مثل گیاهان خودرو دیگه ! نیازی به کسی نبود!

پدر و مادری که بچه رو داره به وجود میاره مسئولشه ؛ به نظر من بچه دار شدن بی برنامه فقط یه توجیحه که متاسفانه بچه مجبوره جوابش رو پس بده :hanghead:

متاسفم، واسه دنیا ، واسه روزگار ، واسه ادما ، واسه خیلی چیزا که ارزش و حرمتشونو از دست دادن، واسه ما نسل جوون که تو این اوضا و افکار و شرایطیم و خدانکنه تو شرایطی که بحث میشه قرار بگیریم:sigh:

اره عزیزم( بیاین واقع بین باشیم و شعار ندیم و درس و موعظه نکنیم، بله حقیقت داره ادما واسه پول و این مادیات لعنتی خیلی کارا میکنن:sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

نخیرررررررررررر تحت هر شرایطی با سقط مخالفم زنو شوهر که سهله حتی اگه بچه حرومم باشه بازم نباید سقطش کنی ...

من خودم از اون بچه هایی بودم که پدرو مادرم میخواستن سقطم کنن ولی خب نشد و حالام مامانم روزی صدبار خدارو شکر میکنه که نشد منو سقط کنه :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کاملا مخالفم.

ممکنه یه کم سخت باشه باور داشتن به اینکه خدا روزی اون بچرو میده ولی واقعا درسته.

من اگه تو همچین موقعیتی باشم بچمو نگه میدارم و فقط از خدا کمک میخوام و تلاشمو بیشتر میکنم.

:w16:

لینک به دیدگاه
مطمئنم هیچوقت اینکارو نمیکنی:ws37: تا مادر نشی حس مادر بودنو اونطور که باید درک نمیکنی پس زود تصمیم نگیر دوستی:w16:

برای بعضی کارا آدم واقعاً باید تو موقعیتش قرار بگیره...تا بدونه می تونه انجامش بده یا نه...

اینم یکی از همون چیزهاییه که باید تو لحظه تصمیم گرفت راجع بهش :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا ؟

واقعا چرا؟

چرا آدمایی که خودشون هنوز نمیدونن برا چی تو این دنیان باید بچه دار بشن؟!

که چی بشه؟

یه نفرو بیارن تو این دنیا که چی؟

بعدم که میپرسی ازشون یه لبخند عاقل اندر سفیهانه میزنن و میگن زندگی همینه

گند بزنن به این زندگی

به این آدم بودن

....................

• Like 5
لینک به دیدگاه

متاسفم، واسه دنیا ، واسه روزگار ، واسه ادما ، واسه خیلی چیزا که ارزش و حرمتشونو از دست دادن، واسه ما نسل جوون که تو این اوضا و افکار و شرایطیم و خدانکنه تو شرایطی که بحث میشه قرار بگیریم:sigh:

اره عزیزم( بیاین واقع بین باشیم و شعار ندیم و درس و موعظه نکنیم، بله حقیقت داره ادما واسه پول و این مادیات لعنتی خیلی کارا میکنن:sigh:

sigh.gif:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام.

موضوع جالبیه.

اگه این فقر موقتی باشه و گذرا، جوری که بچه تا پایان عمرش مجموع خوشی هاش از ناخوشیهاش بیشتر باشه. بچه دار شدن ایراد نداره از این نظر.

اما اگه بدبخنی، پایداره؛ بطریقی دوستانه بچه رو بکشیم بهتره

منظورم از دوستانه روشی نیست که حضرت ایبراهیم میخاست بچشون بکشه. منظورم با چند دوز مرفینه!

================

عده ای از دوستان تاکید عجیبی دارن که هر آنکس که دندان دهد نان دهد!! حالا به هر طریقی

خدا هرکیو بیافرینه روزیشم میده!!

نمیدونم دلیل همچین فکری چیه!! اما میخام بدونم این موجودات رو کی آفریده که دندون داده اما نون نه!!:

starving-man-is-pitiful-e1338276495260.jpegstarving-child.jpg4.jpg

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام.

موضوع جالبیه.

اگه این فقر موقتی باشه و گذرا، جوری که بچه تا پایان عمرش مجموع خوشی هاش از ناخوشیهاش بیشتر باشه. بچه دار شدن ایراد نداره از این نظر.

اما اگه بدبخنی، پایداره؛ بطریقی دوستانه بچه رو بکشیم بهتره

منظورم از دوستانه روشی نیست که حضرت ایبراهیم میخاست بچشون بکشه. منظورم با چند دوز مرفینه!

================

عده ای از دوستان تاکید عجیبی دارن که هر آنکس که دندان دهد نان دهد!! حالا به هر طریقی

خدا هرکیو بیافرینه روزیشم میده!!

نمیدونم دلیل همچین فکری چیه!! اما میخام بدونم این موجودات رو کی آفریده که دندون داده اما نون نه!!:

درود، ممنون که دعوت رو قبول کردی و اومدی این سایت. :icon_gol:

اما یک سئوال، تا چند ماهگی یا چند سالی، میتونیم یک بچه رو بکشیم؟

به نظرت ملاکی برای ارزش گذاری روی زندگی هست که چه کسی برای چه کسی تصمیم بگیره که باشه یا نباشه؟

جنین در برابر انسان بالغ خیلی ناتوانه، این عکسایی که گذاشتی هم در برابر یک آمریکایی خیلی ناتوان هستند.

آمریکایی حق داره این گرسنه های بدبخت رو بکشه؟ هم خودشون زجر میکشن هم دیگران.

• Like 5
لینک به دیدگاه

سوال خیلی سختیه... فقر اقتصادی اونقدر وحشتناکه که فکر اینکه مسبب درگیر شدن یه انسان دیگه تو چنین شرایطی باشی آدمو از خودش متنفر می کنه... شرایطی که می تونه انواع بزه ها و جنایاتو ایجاد کنه... می تونه یه آدم عقده ای و روانپریش تربیت کنه...

نمی دونم واقعا چه جوابی به این سوال باید داد...

لینک به دیدگاه
درود، ممنون که دعوت رو قبول کردی و اومدی این سایت. :icon_gol:

اما یک سئوال، تا چند ماهگی یا چند سالی، میتونیم یک بچه رو بکشیم؟

به نظرت ملاکی برای ارزش گذاری روی زندگی هست که چه کسی برای چه کسی تصمیم بگیره که باشه یا نباشه؟

جنین در برابر انسان بالغ خیلی ناتوانه، این عکسایی که گذاشتی هم در برابر یک آمریکایی خیلی ناتوان هستند.

آمریکایی حق داره این گرسنه های بدبخت رو بکشه؟ هم خودشون زجر میکشن هم دیگران.

خواهش میکنم. باعث افتخاره

من فکر کنم تا قبل از 3-4 ماهگی مناسبترین موقع است.

اگه دقت کرده باشی این سن بچه ها کلن تو هپروتن. انگار کراک میزنن!:ws52:

منظورم اینه هنوز اون Ego تا خود؛ شکل نگرفته انگار

راجع به مرجع تصمیم گیری:

شنیدم در بلاد کفر، از آب رحم نمونه میگیرن و اگه بچه، منگول باشه، به پدر مادرش میگن و میندازن بچه رو.- معمولا خانمهای بالای 35 این مشکلو دارن-

بنظرم روزی این که بچه دردمند رو راحت کنیم به یک هنجار تبدیل میشه. فقط زمان میبره. هنجاری مثل حق آزادی بیان! بعد از اینکه هنجار شد،( به نوعی مد شد) خود مادر و پدر این کارو میکنن.

یکی برام تعریف کرد، "جاریم وضعشون بده و حامله شده. گفتم تو این همه بچه داری اینو بنداز. بعد 3 تا آمپول بش زدم و بچشو انداخت!"

فکر میکنم مردم توانمند اگه نمیتونن به اندازه کافی غذا بدن، حداقل امکان مرگ آسون رو برای کسایی که میخان بمیرن فراهم کنن. بیشتر از این کاری نمیخاد بکنن

• Like 2
لینک به دیدگاه

هم در صورت فقر و شرایط غیر قابل قبول اجتماعی برای بچه (مثلا به صورت غیر رسمی به دنیا بیاد!!)و هم در صورت هرگونه بیماری لاعلاج برای بچه که تصویربرداری ها نشون میدن .شرط هم به عنوان قانون گزار برای فقر و سایر موارد ناهنجاری اجتماعی تا قبل از 6 ماهگی و برای بیماری هم تا هرموقع که نتایج پزشکی لازم بدونه

• Like 1
لینک به دیدگاه

هرکاری شرایطی داره بسته به شرایط باید تصمیم گرفت

به عنوان مثال , چن روز پیش تو خبرا اومده بود یه زنی تو هند (اشتباه نکنم ) سه دختر خودشو به سه دلار فروخته بود خریداران قاچاق چیان انسان بودن و خب عاقبت این دخترا معلوم بود چی میشد بهترین حالت کارگر ج

اینجور وقتا ادم با خودش میگه تو همون یکی - دو ماهگی جنینی , بچه از بین بره بهتر از اینکه تبدیل به انسان بشه بزرگ بشه بعد دراثر فقر به سه دلار اونو بفروشی

..............

درضمن سقط جنین همینجوری دیمی نیس مهم ترین عامل رو باید درنظر گرفت (یعنی سلامت مادر , چون کورتاژ در بهترین حالتش اثر مخربی در بدن مادر میزاره )

• Like 3
لینک به دیدگاه

من که موافقم شدید

اگه قراره بچه باشه باید شرایط خوب زندگی کردنش هم مهیا بشه

اینکه بچه بیاری اما نتونی ضروریات زندگیشو براش تامین کنی که هم اون بچه در عذابه هم اطرافیانش

بهتر همون ماههای اول که میشه وجودش تو این دنیا به عقب انداخت این کارو کرد

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...