goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ بذا یکم هیجان بدم به قضیه! اگه همشو بتونی بگی 50 امتیاز میدم بهت اگه نتونی اون 10 امتیازم ازت پس میگیرم ... قبوله ؟ نه قربونت من قلبم ضعیفه هیجانشو خیلی نبر بالا همون اگه گفتم 500 امتیاز بم بدی من خیلی هیجان زده میشم کی داده کی گرفته :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ دیر که رسیدم ، نصفشو که بلد نبودم ، اونایی هم که شناختم اسمشون یادم نمیومد ! بعد دیدم یکی حدسیده بالاخره 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ دیر که رسیدم ، نصفشو که بلد نبودم ، اونایی هم که شناختم اسمشون یادم نمیومد ! بعد دیدم یکی حدسیده بالاخره خسته نباشی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ نه قربونت من قلبم ضعیفه هیجانشو خیلی نبر بالا همون اگه گفتم 500 امتیاز بم بدی من خیلی هیجان زده میشم :vahidrk: 500 امتیاز ؟ 500 امتیاز حاصل دسترنج یه سال فعالیت ممد ادمین تو انجمنه تو میخوای واسه حدس زدن یه آهنگ اونم نصفه نیمه 500 امتیاز بگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ 500 امتیاز ؟ 500 امتیاز حاصل دسترنج یه سال فعالیت ممد ادمین تو انجمنه تو میخوای واسه حدس زدن یه آهنگ اونم نصفه نیمه 500 امتیاز بگیری؟ خودت خواستی هیجان انگیز بشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ شماره ۳سامان ..اگه تواز پیشم بری سربه بیابون میذارم..که حدسش زدند بازم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اهنگ شماره ۶..شهره نیست احیانا 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ 3 : سامان - اگه تو از پیشم بری شمعدونیا دق می کنن ..... آهنگش خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من یه اهنگ درخواست دارم هر چی میگردم نیستش اهنگ دلو ببازم ==>سهراب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من یه اهنگ درخواست دارم هر چی میگردم نیستش اهنگ دلو ببازم ==>سهراب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجا درخواست آهنگ میدن ؟ دانلود ممنوعه لینکشو میذارم تو پروفت 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا درخواست آهنگ میدن ؟ دانلود ممنوعه لینکشو میذارم تو پروفت مرسی ایشالله عروسیت خودم با کیسه برات اب میارم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ :w58: :w58: من صحبت دیگه ای ندارم.... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ :w58: :w58: من صحبت دیگه ای ندارم.... یه چند تایی مونده هــا! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ یه چند تایی مونده هــا! مهند ماهی یه بار میزنه تو کار آهنگایی که خواننده ها اون اولا تو خونشون و تو حموم و اینا میخوندنااااااااا .... هوا خالی اول اهنگارم میذاره بعضی وقتا آها....چرا....5و6 خیلی آشنا بود ولی هر چی به مخچه فشار آوردم یادم نیومد 2 هایده نیست؟ راستی مهند کم کم بساط آکادمی و پهن کن کف تالار 4 اکتبر فک کنم 12-13 مهر میشه منم یه کیلو نخودچی خریدم آمادست پ.ن:اهنگا دیگه باز نشد من شماره رو مطمئن بشم....نمیدونم 2 بود یا 4 ! 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ آها....چرا....5و6 خیلی آشنا بود ولی هر چی به مخچه فشار آوردم یادم نیومد 2 هایده نیست؟ راستی مهند کم کم بساط آکادمی و چهن کن کف تالار :14k8gag: 4 اکتبر فک کنم 12-13 مهر میشه منم یه کیلو نخودچی خریدم آمادست مهند ماهی یه بار میزنه تو کار آهنگایی که خواننده ها اون اولا تو خونشون و تو حموم و اینا میخوندنااااااااا .... هوا خالی اول اهنگارم میذاره بعضی وقتا امیررررررررررررررررر هورااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ مهند ماهی یه بار میزنه تو کار آهنگایی که خواننده ها اون اولا تو خونشون و تو حموم و اینا میخوندنااااااااا .... هوا خالی اول اهنگارم میذاره بعضی وقتا آها....چرا....5و6 خیلی آشنا بود ولی هر چی به مخچه فشار آوردم یادم نیومد 2 هایده نیست؟ میخواد مسابقه رو سخت کنـه! ببین باید چقدر حرفه ای و علاقمند به موسیقی باشی، که بتونی اون هوای خالی رو هم تشخیص بدی! :persiana__hahaha: نمی دونم... شبیه یکی از آهنگ های شکیلا هست... :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ امیررررررررررررررررر هورااااااااااااااااااااااااا خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ آپ دیت شو دیر رسیدم دیر رسیدن بهتر از هرگزنرسیدن است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده