رفتن به مطلب

در صورتیکه موافق اتانازی هستید کدامیک از بیماران زیر را برای ان انتخاب می کنید؟

Mandela.

ارسال های توصیه شده

اتانازی یا مرگ ترحم برانگیز، یعنی گرفتن زندگی از کسی که شخصا مایل به زندگی نیست و یا از نظر پزشکی دیگر امیدی به برگشت او به حیات نیست یا حیات دردناکی پیش رو خواهد داشت.

در صورتیکه موافق اتانازی هستید کدامیک از بیماران زیر را برای ان انتخاب می کنید؟

علت انتخابتون رو هم توضیح بدین. (انتخاب چندگانه است) :icon_gol:

1. بیماران صعب العلاج با درد و رنج شدید بدون امید به زندگی

2. نوزادان با ناهنجاری های شدید

3. بیماران با معلولیت شدید و ناتوانی جسمی

4. بیماران روانی غیر قابل درمان

5. بیمارانی که امید به زنده ماندنشان نیست و هزینه زیادی صرف درمان بیهوده انان می شود

6. افراد سالمند و بسیار ناتوان و از کار افتاده

7. در مرگ هیچ کس نباید دخالتی داشت و با اتانازی کاملا مخالفم

• Like 18
لینک به دیدگاه

من موافقم!

به نظرم تو شرايط خيلي ويژه‌، اينم بايد به عنوان يه آپشن در نظر گرفته بشه. مث اين كارتاي اهدا عضو خود فرد تصميم بگيره، بعدشم خانواده‌ش.

به بيماريم ربطي نداره. به خود اون آدما بستگي داره.

تو بعضي بيماريا خود اون افراد متوجه نميشن كه بيمارن... بحثي نيست. خانواده اينجا ممكنه اذيت شه. از اون طرف بعد عاطفيم هست. ولي از يه جايي به بعد ديگه كم كم ميپذيرن كه وقتشه...

ولي بعضي بيماريا كه خود فرد خيلي اذيت ميشه به نظرم حق داره اين راه رو انتخاب كنه. خيلي براي اطرافيانش ناراحت كننده‌ خواهد بود كه بذارن اينو انتخاب كنه ولي اونه كه بيشتر از همه داره سختي مي‌كشه. چرا بايد صبر كنه كه تدريجي و ذره ذره رخ بده؟ (در مورد جاهايي كه اميد به درمان هست مطرح نميشه اين قضيه.)

ممكنه اين ديد سنگ دلانه به نظر بياد و خيليا غلط بدوننش. ولي از يه جايي به بعد ديگه ارزش نداره...

• Like 14
لینک به دیدگاه
من موافقم!

به نظرم تو شرايط خيلي ويژه‌، اينم بايد به عنوان يه آپشن در نظر گرفته بشه. مث اين كارتاي اهدا عضو خود فرد تصميم بگيره، بعدشم خانواده‌ش.

به بيماريم ربطي نداره. به خود اون آدما بستگي داره.

تو بعضي بيماريا خود اون افراد متوجه نميشن كه بيمارن... بحثي نيست. خانواده اينجا ممكنه اذيت شه. از اون طرف بعد عاطفيم هست. ولي از يه جايي به بعد ديگه كم كم ميپذيرن كه وقتشه...

ولي بعضي بيماريا كه خود فرد خيلي اذيت ميشه به نظرم حق داره اين راه رو انتخاب كنه. خيلي براي اطرافيانش ناراحت كننده‌ خواهد بود كه بذارن اينو انتخاب كنه ولي اونه كه بيشتر از همه داره سختي مي‌كشه. چرا بايد صبر كنه كه تدريجي و ذره ذره رخ بده؟ (در مورد جاهايي كه اميد به درمان هست مطرح نميشه اين قضيه.)

ممكنه اين ديد سنگ دلانه به نظر بياد و خيليا غلط بدوننش. ولي از يه جايي به بعد ديگه ارزش نداره...

اگر کسی ازتون بخواد چنین کاری رو براش کنین، حاضرین؟

مثلا مادربزرگ خیلی پیری که بدنش از کار افتاده، حتی قادر به دستشویی رفتن نیست.

خجالت میکشه دیگران اطرافش معذب هستند.

از شما میخواد کمی سم بریزی توی آبش تا در خواب بمیره.

هیچ مشکل حقوقی هم اگر بدونی برات پیش نمیاد، چیکار میکنی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
اگر کسی ازتون بخواد چنین کاری رو براش کنین، حاضرین؟

مثلا مادربزرگ خیلی پیری که بدنش از کار افتاده، حتی قادر به دستشویی رفتن نیست.

خجالت میکشه دیگران اطرافش معذب هستند.

از شما میخواد کمی سم بریزی توی آبش تا در خواب بمیره.

هیچ مشکل حقوقی هم اگر بدونی برات پیش نمیاد، چیکار میکنی؟

مرسي كيلينگ سه نوع داره كه طبق اون طبقه بندي، يه نوعشون از بقيه موجه تر به نظر مياد و براي افرادي مطرح مي‌شه كه مرگشون در يه بازه زماني خاص قطعي هست و يه پروسه‌ي رنج آور و طولاني داره. از طرفي اين كار فقط و فقط طبق خواسته خودش كه قبلا مطرح كرده ميتونه صورت بگيره.

هيچ وقتم وابستگان فرد خودشون اين كار رو نمي‌كنن. ولي اجازه‌ي اونا هم بايد باشه كه اونم مراتب خودشو داره...

اين مادربزرگ عزيز اگه در اين حد هوشياري دارن كه چنين مسئله‌اي رو بخوان، مشمول اون شرايط ويژه و ... نيستن!

از طرفي توي دين اسلام اين كار كاملا رد شده و افراد مسن كه ميشه گفت به اين نوع قوانين كه با عرف هم گره خورده بيشتر مانوس هستن، چنين كاري رو گناه مي‌دونن (و اينم ميتونه باعث بيشتر اذيت شدنشون بشه) با توضيح اين مسئله ميشه منصرفشون كرد!

در ضمن من صرفا از نظر بيمار اين مسئله رو گفتم نه از منظر خانواده‌ي بيمار.

• Like 8
لینک به دیدگاه

بنده نظر دیگری دارم. ما نمیتونیم مانع زندگی هیچ انسان با اراده ای بشیم و براش تصمیم بگیریم. همه به یک اندازه حق زندگی و زنده موندن داریم. اما اگر شخصی خود قادر به تصمیم گیری برای زندگیش نباشه موضوع فرق داره. در اون صورت این خانواده ها و نزدیکان اون فرد هستن که حق مسلم تصمیم گیری را دارند.

• Like 6
لینک به دیدگاه

من این کار رو در صورتی مقبول میدنم که خود فرد بخواد تا این کار براش انجام بدشه و برای کارش هم دلیل قانع کننده مثل بیماری لا علاج و مرگ حتمی تو یه پروسه کوتاه یا بلند مدت رو در پیش داشته باشه وگرنه اگه شخص نتونه برای خودش تصمیم بگیره ما این حق رو نداریم براش تصمیم بگیریم حتی اگه وبال گردنمون باشه

در ضمن من خودم اصلا از پس انجام این عمل بر نمیام

• Like 7
لینک به دیدگاه

خب اگه کسی ازم بخواد ؛ در حال حاضر من چنین جراتی ندارم!

شاید چند وقت دیگه نظم عوض شد ولی فعلا توان گرفتن جان کسی رو ندارم!

اما به نظرم اشتباه نیست اگر به تصمیم فرد احترام بذاریم و راحتش کنیم!:hanghead:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بی زحمت به این سئوال هم جواب بدین:

اگر زمانی تصمیم گرفتید اتانازی را انجام دهید با کدامیک از افراد زیر مشورت خواهید کرد؟

الف. با یک پرستار

ب. با یک پزشک

ج. با خانواده بیمار

د. با یک روحانی

• Like 4
لینک به دیدگاه
بی زحمت به این سئوال هم جواب بدین:

اگر زمانی تصمیم گرفتید اتانازی را انجام دهید با کدامیک از افراد زیر مشورت خواهید کرد؟

الف. با یک پرستار

ب. با یک پزشک

ج. با خانواده بیمار

د. با یک روحانی

کلا مخالفم:hanghead:

در صورتی که گاهی خودم احساس میکنم که یه نفر داره زجر میکشه ولی با این حال به خودم اجازه نمیدم مرگ و زندگی افراد رو تو دست خودم بگیرم:ws37:

در خصوص سؤال دوم هم با پزشک مشورت میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

در صورتی که گاهی خودم احساس میکنم که یه نفر داره زجر میکشه ولی با این حال به خودم اجازه نمیدم مرگ و زندگی افراد رو تو دست خودم بگیرم:ws37:

به نظرت مرگ و زندگی دست پدیده ای به نام خداست؟

مثلا وقتی میگن خدایی از روح خودش در کالبد انسانی دمید، پسر و دختری هم در یک رابطه نامشروع بچه دار میشن و همین خدا باز از روح خودش میدمد.

پس موافق روابط جنسی آزاد است و دمیدن روح یعنی تایید این عمل یا اینکه در امور مربوط به انسان ها دخالتی ندارد؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

موافق.

چرا یک انسان بالغ نتونه درباره مرگ خودش تصمیم بگیره چه با دلایل منطقی و چه غیر منطقی(البته از دید غیر)؟

گاهی همین دلبستگیها و همنوع دوستیها توجیه بسیار خوبی میشه.نفس کار در زمان و مکان هست که معنی دار میشه نه خودش به تنهایی.در یک شرایط پیچیده که تصورش حالا خیلی برامون سخته تیدیل به بهترین گزینه ها خواهد شد و انجامش ساده...

شبیه همون داستان صادق چوبک اسبی که داشت جون میداد ولی با وضعیت خفنتر:ws3:

ادمها خیلی قابل انعطافتر و تغییرپذیرتر از تصورات ما هستن.نترسید!

• Like 3
لینک به دیدگاه

کاملا مخالفم.

من معتقدم هر کاری و هر پدیده ای یه دلیل و حکمتی داره حتی اگه ما متوجه اون حکمت نشیم.

هیچ وقت نمیتونم برای کسی این کارو انجام بدم چون کلا از آسیب رسوندن میترسم چه برسه به کشتن...

لینک به دیدگاه

کاملا موافقم اما این قدرت رو ندارم که برای کسی انجامش بدم .جامعه باید شرایط برای اتانازی رو فراهم کنه در قالب موسسات

اومدم شرح وتفصیل بنویسم که این شعر یادم اومد که به نظرم تمام صحبت توش خلاصه شده

عمر اگر خوش گذرد زندگی نوح کم است

ور به تلخی گذرد نیم نفس بسیار است

هر توع بیمار لاعلاج باید قادر باشه در صورت خواست خودش این کار و انجام بده .این که شخصی را به زندگی خفت بار مجبور کنیم چون شخص سومی این طور می خواد با ارزش نیست.

من یه فامیل داشتم که به مرض وحشتناکی دچار شده بود .جدی میگم نیم ساعت طول می کشید از جاش بلند بشه .بالای 4 ساعت دستشوییش طول می کشید و در بقیه روز هم کارش این بود که به دیوار زل بزنه .هر پرستاری براش می اوردیم حتی با حقوق بالا اخرش در می رفت .همیشه می گفت اگه خاله رو دوست دارید دعا کنید بمیره!

این شرایط هم برای خودش عذاب اور بود هم برای ما .چرا جامعه امثال این افراد رو باید به مرگ خفت بار و پر از رنج محکوم کنه؟؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...

من مخالفم

آقای استیفون هاووکینگ / بزرگتریتن دانشمند معاصر

و خیلی از ورزشکارهای اپارالمپیک

ثابت کردند که همه انسان با هر معلولیتی میتونه آدم بزرگی بشه...

ما باید جامعه رو برای رشد و زندگی این افراد آماده کنیم !! نه صورت مسئله رو پاک کنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
من مخالفم آقای استیفون هاووکینگ / بزرگتریتن دانشمند معاصر و خیلی از ورزشکارهای اپارالمپیک ثابت کردند که همه انسان با هر معلولیتی میتونه آدم بزرگی بشه...ما باید جامعه رو برای رشد و زندگی این افراد آماده کنیم !! نه صورت مسئله رو پاک کنیم

آقای استیون هاوکینگ و اون ورزشکارها دارن از زندگیشون لذت میبرن.

موافقم. مورد 1.

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقای استیون هاوکینگ و اون ورزشکارها دارن از زندگیشون لذت میبرن.

موافقم. مورد 1.

آفرین

پس باید اگه قدرتی داریم از اون قدرت در جهتی استفاده کنیم تا همه اونا از زندگی لذت ببرند / نه از قدرت خودمون برای حذف اونا استفاده کنیم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...