.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ عزیییییزم همشونو با این حالت داشتم نگا میکردم:girl_in_dreams: 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ بنل و پت و مت ؛ من عاشـــــــــــــــق این دو تا کارتون بودم :hapydancsmil: بعد از اون هم جودی ابوت و آنه شرلی شعر خونه مادر بزرگه رو هم خیلی دوست داشتم "خونه مادر بزرگه هزار تا قصه داره خونه مادر بزرگه شادی و غصه داره ........" راستی کلاه قرمزی هم که دیگه جای خود داشت "آقای راننده ، آقای راننده ، یالا بزن تو دنده می خوام برم تهرون ، می خوام برم تیلیویزییون .........." آخ آخ تام و جری یادم رفت همیشه بعد از این کارتون من و داداشم به همین نقش ها در میومدیم (بیچاره مامانم ) خلاصه که من در روز فقط 2 ساعت توی خونه بودم که هیچ صدایی هم ازم در نمی اومد اون هم موقع برنامه کودک بود ، به فاصله 30 سانتی تی وی می نشستم و به قول مامانم با دهنم هم کارتون می دیدم آخه همیشه دهنم هم باز می موند موقع کارتون دیدن :hapydancsmil: آخی یادش بخیر .... نمی دونم سر کدوم کارتون بود که یه بار می خواستیم من و برادرم هم مثل اون ها قایم موشک بازی کنیم یه روز تموم توی کمد رختخواب های بابا بزرگم قایم شدم وای که چه محشری درست شد با همون کار من 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ آخه یادش بخیر . منم دوس دارم. :hapydancsmil: - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - من سرندیپیتی دوس داشتم :hapydancsmil: مرسی دوستان. بردینمون به روزای خوش بچگی. 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ من عاشق زنان کوچک بودم همش دوست داشتم مثل خواهر بزرگه باشم مثل اون موهامو ببندم راستی fateme_nتوکه اشک مارو با این عکسا در آوردی !!!!!!!!!اسم اون کارتونه که دوتا خرس کوچولو بود چی بود خیلی قشنگ بود 5 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ یکی زرو رو خیلی دوست داشتم . یکی تارو تو فوتبالیستا ( همیشه از سوباسا متنفر بودم به نظرم خیلی خود خواه و مغرور بود . ) 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده