FrnzT 18194 ارسال شده در 6 آذر، 2012 من میخواستم خانه ارواح ایزابل آلنده رو پیشنهاد بدم...گفتم استارت دموکراسی رو بزنم 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2012 من میخواستم خانه ارواح ایزابل آلنده رو پیشنهاد بدم...گفتم استارت دموکراسی رو بزنم حالا اینو بخون ونقدشو بنویس بعد برای قرائت فاتحه بر سرمزار دموکراسی لیستی از کتابهای پیشنهادی رو هم تو همین تاپیک بزار منم سعی میکنم فردا یه سری رو بنویسم 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 7 آذر، 2012 خیلی جذاب بود انقد بد ترجمه شده بود که نه تنها حسی از ادبیات فاخر یا رمان جذاب نداشت بلکه به زور تونستم 2 صفحه ش رو بخونم. مانور بیش از حد روی جزئیات، اصل موضوع که بهم پیوستگی اتفاقات و توصیف اصل داستان هست رو تحت تاثیر قرار داده. 4
کهربا 18089 ارسال شده در 9 آذر، 2012 من خیلی دنبال یه گزینه مناسب گشتم اما تو اکثرشون با یه مشکل بزرگ مواجه شدم ترجمه! اکثر کتاب های خوبی که توی سال های اخیر ترجمه شدن از نظر من ضعیفن البته من نه مترجمم و نه تخصصی دارم اما انقدر این ترجمه ها کم و کاست دارن که بدون تخصص هم میشه فهمید امروز کتاب پس لرزه رو خوندم اصلا بهم نچسبید به نظرم مترجم متن رو کشته بود البته یکی از مشکلاتمون تو ترجمه اینه که از متن اصلی کتاب رو ترجمه نمی کنن واز ترجمه اون ترجمه می کنن به نظر رمان ایرانی خیلی بهتره 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آذر، 2012 چی شد آخرش؟؟نقد کردید؟نکردید؟؟؟؟ 5شنبه و جمعه گفتن هر کی خوند نقد کنه 3
Astraea 25351 ارسال شده در 10 آذر، 2012 5شنبه و جمعه گفتن هر کی خوند نقد کنه آهان.ممنون عزیزم.فکر کردم در طول هفته..اومدیم و نت نداشتیم!!! من که خوندم و نقدم هم نیومد!!! 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 10 آذر، 2012 آهان.ممنون عزیزم.فکر کردم در طول هفته..اومدیم و نت نداشتیم!!! من که خوندم و نقدم هم نیومد!!! هر زمان خواستی عیبی نداره منم اگر بشه می خونم و شایدم نقدم نیاد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 آذر، 2012 کتابی برای نقد تو ذهنتون هست بگید تا بچه ها فکر کنن ترجیحا زیاد حجیم و سنگین نباشه 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 29 آذر، 2012 خب بچه ها چند تایی معرفی کردن تو تاپیک .یک مورد کم حجم انتخاب کنین. من چند وقتی کمتر نت هستم. برای نقد دوم کتاب فرناز پیشنهاد بده و بی زحمت فرناز یا هر کدوم از بچه ها که خواست تاپیک نقدش رو در تاپیکی جدا بزنه. برای دفه های بعدی هم هر کدوم از بچه ها که خواستن پیشنهاد بدن. 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 تیر، 2013 اینجا انگار همه اثار مستور رو خوندن ومیخونن اگه دوست دارین یکی از کتاباشو پیشنهاد بدین نقد ونسیه کنیم 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 7 تیر، 2013 رمان: من گنجشک نیستم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 8 تیر، 2013 رمان: من گنجشک نیستم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوبه.دوستان دیگه هم اگر موافقن بگن 2
Astraea 25351 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 خدایا چقدر استقبال....چقدر کتابخون..... همه هم ماشالا دانشجو و مهندس و مدیر و نسل جوانند.... بابا بیاید این سری جدی کتابخونی رو شروع کنیم.... کی حاضره؟؟؟؟؟
ارسال های توصیه شده