.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ سلام به همه :love070: خوب یه سری دیگه از مسابقات عکاسی رو می خوایم برگزار کنیم موضوع این سری از مسابقات بر اساس این تاپیک سقف ( مقرنس کاری و ...) هست ( و غیره شو خودتون حدس بزنید:دی) می تونه هر سقفی باشه حتی سقف های کاذب امروزی خلاصه هر چی سلیقه تونه یک هفته یعنی تا شنبه هفته بعد وقت دارین عکسهایی که گرفتیم رو به صورت خصوصی برای من بفرستین سایز عکساتون 600*800 باشه و مکان عکس رو هم وقتی می فرستین بگین کجاست خوب دیگه همین منتظر حضور پرشورتون هستیم موفق باشید :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 25 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ به احتمال زیاد شرکت میکنم :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ کلا به ما نیومده در مسابقات تالار رشته ی تخصصیمون شرکت کنیم با آرزوی مسابقه ای بی تنش....با برنده ای تازه..با شرکت کننده های تازه....تا باشد که امتیازات و مدال ها بین بچه ها پخش شه 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ کلا به ما نیومده در مسابقات تالار رشته ی تخصصیمون شرکت کنیم با آرزوی مسابقه ای بی تنش....با برنده ای تازه..با شرکت کننده های تازه....تا باشد که امتیازات و مدال ها بین بچه ها پخش شه چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ما که تو هر مسابقه ای شرکت کردیم چیزی جز ضایع شدن نصیبمون نشد اینو نمیدونم والا 8 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ ما که تو هر مسابقه ای شرکت کردیم چیزی جز ضایع شدن نصیبمون نشداینو نمیدونم والا :ws28: ما هم شرکت مینماییم! 7 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ منم میشرکتمممممممممممممم گر چه به قول رهرا فقط واسه ضایع شدنه .... ولی باید ی حرکتی از خودمون نشون بدیم :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ چرا اونوقت؟؟؟؟؟؟ خانوم چرا می زنین...؟!از بد شانسی من هست که موضوعات مسابقه رو درک نمی کنم....خوب اینم یک ضعف هست از سوی من کمترین.انشالله در مسابقات آتی. 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ما که تو هر مسابقه ای شرکت کردیم چیزی جز ضایع شدن نصیبمون نشداینو نمیدونم والا امتحان کن عزیزم ضرر نداره منم میشرکتمممممممممممممم گر چه به قول رهرا فقط واسه ضایع شدنه .... ولی باید ی حرکتی از خودمون نشون بدیم :gnugghender: آفرین همینه خانوم چرا می زنین...؟!از بد شانسی من هست که موضوعات مسابقه رو درک نمی کنم....خوب اینم یک ضعف هست از سوی من کمترین.انشالله در مسابقات آتی. حقته اینقد پیچیده س؟؟ ببینیمو تعریف کنیم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ آخجون باز هیجان هی بیای چک کنی ببینی هیچکس بهت رای نداده یکی از بهترین لذتهاس واقعا آدم کمبود محبت میگیره 7 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم احتمالا شرکت میکنم البته فقط واسه زیاد شدن تعداد چون امیدی ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا همه چرا اینقد آیه یاس می خونین :icon_pf (34): اعتماد به نفس داشته باشین 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ای بابا همه چرا اینقد آیه یاس می خونین :icon_pf (34):اعتماد به نفس داشته باشین تو هم می شرکتی ؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تو هم می شرکتی ؟؟؟؟ نمی دونم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ فررررررررررسسسسسسسسسستااااااااااااااااادم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده