تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ برج سنبله (شهریور) فرشته پر ذوق و استعداد و کاردان، به دنبال ورزش هایی است که انگیزش ذهنی داشته باشد و علاقه زیادی به فیتنس دارند و ورزش هایی مثل بسکتبال، ژیمناستیک، یوگا و بدنسازی برای این افراد بسیار مناسب است. 2 لینک به دیدگاه
parsamir 596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ من ماه مهریم اما اصلا اون ورزشایی که انجا گفتنو انجا نمیدم,فقط فوتبال و فوتسال 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ برج اسد (مرداد) متولدین این ماه که ذاتاً رهبر به دنیا آمده اند، بنیه و استقامت بالایی داشته و علاقه و رغبت زیادی هم به ورزش های رقابتی دارند. قایق رانی، گلف، اسکی و مسابقات اتومبیل رانی جزو ورزش های محبوب آنهاست. به جز گلف از بقیش خوشم میاد. 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ "قوچ قوی هیکل انرژی زیادی را صرف ورزش می کند. فعالیت های ورزشی مثل دو سرعت، ایروبیک پیشرفته و تایبو برای متولدین این ماه بسیار مناسب است." تایبو دیگه چیه؟! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برج عقرب (آبان) عقرب جهنده و مکار، از ورزش هایی لذت می برد که جرات آنها را محک بزند و نیاز به استقامت و استراتژی داشته باشد. شطرنج یا دو ماراتن ورزش های ایده آل برای این افراد است. چقدر بد پیش بینی کردهدرست از ورزش هایی که بدم میآد گفتهشطرنج و دو ماراتن 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برج عقرب (آبان) عقرب جهنده و مکار، از ورزش هایی لذت می برد که جرات آنها را محک بزند و نیاز به استقامت و استراتژی داشته باشد. شطرنج یا دو ماراتن ورزش های ایده آل برای این افراد است. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "قوچ قوی هیکل انرژی زیادی را صرف ورزش می کند. فعالیت های ورزشی مثل دو سرعت، ایروبیک پیشرفته و تایبو برای متولدین این ماه بسیار مناسب است."تایبو دیگه چیه؟! ورزش تایبو 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ والا من که اسم اینهارو خیلی شنیدم! ولی برعکس ورزشهایی که تو ماه خودم گفته رو نشنیدم اصلا! کروکه انگليسى ورزش : مسابقه بين دو تيم يا دو نفر در زمينى بطول 35 متر و عرض 26 متر با 6 دروازه و يک ميله عمودى لوژسواری هم یکی از خطرناکترین ورزشهای زمستانی شناخته شده بعد از اسکی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده