*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام دوستان گلم در این تاپیک میتونید سوالات و اشکالاتتون در مورد پوستر سازی رو مطرح کنید تاپیک آموزشی پوستر سازی : آموزش پوستر سازی 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی اپسیتی رو کم میکنیم شطرنجیای زیرش دیده میشه نمیشه کاری کرد که اینجوری نشه؟ یه چیز دیگه اینکه عکسای بعدی رو چطوری باید بیاریم که رو بک گراند نیفته من وقتی عکسای دیگه رو باز میکنم همه رو هم میفتن و نمیتونم تغییرشون بدم یا اینکه واسه هرکدوم صفحه جداگانه باز میشه 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی اپسیتی رو کم میکنیم شطرنجیای زیرش دیده میشه نمیشه کاری کرد که اینجوری نشه؟ یه چیز دیگه اینکه عکسای بعدی رو چطوری باید بیاریم که رو بک گراند نیفته من وقتی عکسای دیگه رو باز میکنم همه رو هم میفتن و نمیتونم تغییرشون بدم یا اینکه واسه هرکدوم صفحه جداگانه باز میشه اگه اینطوری دیده میشه: به خاطر اینه که روی لایه بک گراند کلیک نمیکنید ، دقت کنید قبل از کم کردن اپسیتی حتما باید روی لایه ی عکسی که میخواید به عنوان بک گرانداتون باشه کلیک کنید . به این صورت : برای عکسا روی هم نیافته باید ،تو قسمت لایه میتونی لایه ها رو جا به جا کنی و اینکه تو یه صفحه جدا باز میشه درسته، باید به همون صورتی که بک گراند رو تو کادر 50*70 اوردی ، بقیه عکسا رو به همین صورت بیاری 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ بعد از انتقال بک گراند مربوطه درون کادر 70*50 ؛ حال اندازه عکس را باید به اندازه کادر 70*50 بزرگ کنیم برای این با انتخاب کردن یکی از گوشه های تصویر ، میتوانید عکس را به اندازه کادر در آورید. گلم ؛ یه سوال، چرا وقتی منتقل میکنم عکسم خیلی بی کیفیت میشه و خیلی کوچیک ؟ در صورتی که حجمش انداره همین عکسیه که تو گذاشتی؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ گلم ؛ یه سوال، چرا وقتی منتقل میکنم عکسم خیلی بی کیفیت میشه و خیلی کوچیک ؟ در صورتی که حجمش انداره همین عکسیه که تو گذاشتی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گلم از این عکس استفاده کن ببین همین مشکل رو داره یا نه http://www.noandishaan.com/upload/images/p0j6deuq2m3lqod80xa9.jpg 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ گلم از این عکس استفاده کن ببین همین مشکل رو داره یا نه http://www.noandishaan.com/upload/images/p0j6deuq2m3lqod80xa9.jpg بازم بی کیفیته http://www.noandishaan.com/upload/images/1dcr6d9jf7wj1k0noc7.jpg لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بازم بی کیفیته http://www.noandishaan.com/upload/images/1dcr6d9jf7wj1k0noc7.jpg گلم این چیزی که من میبینم مشخصه بعد از اینکه عکست رو وارد کادر میکنی اینتر نمیکنی حالا همین عکسی رو که وارد کردی ، به اندازه ی کادرت بزرگ کن و بعد اینتر کن اونوقت ببین بازم اینطوری دیده میشه یا نه ! 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ گلم این چیزی که من میبینم مشخصه بعد از اینکه عکست رو وارد کادر میکنی اینتر نمیکنی حالا همین عکسی رو که وارد کردی ، به اندازه ی کادرت بزرگ کن و بعد اینتر کن اونوقت ببین بازم اینطوری دیده میشه یا نه ! آره منم با فاطمه موافقم به خاطر اینتر نکردن اینجوری نشون میده , وقتی اینتر کنی درست میشه :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ گلم این چیزی که من میبینم مشخصه بعد از اینکه عکست رو وارد کادر میکنی اینتر نمیکنی حالا همین عکسی رو که وارد کردی ، به اندازه ی کادرت بزرگ کن و بعد اینتر کن اونوقت ببین بازم اینطوری دیده میشه یا نه ! یوووهووووووووووو؛ درست شد ایول عزییییییزم، دستت درد نکنه آره منم با فاطمه موافقم به خاطر اینتر نکردن اینجوری نشون میده , وقتی اینتر کنی درست میشه :hapydancsmil: درست شد ، مرسییییی دوست جونااام لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ یوووهووووووووووو؛ درست شد :hapydancsmil:ایول عزییییییزم، دستت درد نکنه:hapydancsmil: درست شد ، مرسییییی دوست جونااام:hapydancsmil: خب خدا رو شکر خواهش میکنم عزیزم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خیلی ممنون بابت تاپیک خوبت یه سوال : چطور میتونم حاشیه عکسم رو مثل تحلیل سایت شما محو کنم ؟ و اون علامتای نقشه رو از کجا بیارم؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ خیلی ممنون بابت تاپیک خوبت یه سوال : چطور میتونم حاشیه عکسم رو مثل تحلیل سایت شما محو کنم ؟ و اون علامتای نقشه رو از کجا بیارم؟ خواهش میکنم عزیزم برای اینکه به صورت محو دربیاری ٫ مراحل زیر رو طبق این عکس انجام بده http://www.noandishaan.com/upload/images/felfvlyxovmhbdc8dge.jpg برای علامت ها هم این مراحل رو انجام بده http://www.noandishaan.com/upload/images/883sdxuvg15sf7x9s8mp.jpg 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من دارم شیت بندی میکنم.....اما عکسی واسه بک گراند میزارم ثابت نمیمونه و و دوباره کوچیک میشه... کادر رو هم نمیدونم چجوری باید بکشم اونم با عکس توضیح میدین؟ مرسیییی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ یه چیز دیگهههههههههههه عکسی که میزارم واسه بک گراند تاره..پیکسل پیکسلِ.... هر چی که میزارم همینجووره 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام من دارم شیت بندی میکنم.....اما عکسی واسه بک گراند میزارم ثابت نمیمونه و و دوباره کوچیک میشه... کادر رو هم نمیدونم چجوری باید بکشم اونم با عکس توضیح میدین؟ مرسیییی سلام عزیزم توی این تصویر برات توضیح دادم : http://www.noandishaan.com/upload/images/j8gt2ozs4q0mlf0vj9c.jpg 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ یه چیز دیگههههههههههههعکسی که میزارم واسه بک گراند تاره..پیکسل پیکسلِ.... هر چی که میزارم همینجووره متوجه نمیشم ، میتونی عکسشو بزاری ؟ شاید تصویری که انتخاب میکنی ، کیفیتش پایینه 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ یه چیز دیگههههههههههههعکسی که میزارم واسه بک گراند تاره..پیکسل پیکسلِ.... هر چی که میزارم همینجووره شاید کیفیت عکست پایین هست که اینجوری میشه ، یا اینکه وقتی داری عکس رو بزرگ میکنی ،بعدش کلید اینتر رو نمیزنی تا عکس ثابت بشه و دیگه پیکسلی بهت نشون نده 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ متوجه نمیشم ، میتونی عکسشو بزاری ؟ شاید تصویری که انتخاب میکنی ، کیفیتش پایینه نه...کیفیت خوبه......اما وقتی میبرمش توو شیتم پیکسل پیکسله شاید کیفیت عکست پایین هست که اینجوری میشه ، یا اینکه وقتی داری عکس رو بزرگ میکنی ،بعدش کلید اینتر رو نمیزنی تا عکس ثابت بشه و دیگه پیکسلی بهت نشون نده شاید......بزار یه امتحان کنم 3 لینک به دیدگاه
الناز1 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از همگی ...اما من فتوشاپو بلدم اما شیت بستن رو بلد نیستم....یعنی چیدمان پلان ، نما، برش و رندرها و ... رو نمیتونم به درستی انجام بدم. من همه این چیزایی که گفتین رو بلدم اما موقع شیت بستن نمیتونم یه شیت باحال ببندم،اصلا نمیتونم هماهنگی ایجاد کنم بین اجزای شیت...ممنون میشم در این مورد کمکم کنین...مثلا اینکه رندر یا همون پرسپکتیو توی شیت بزرگتر باشه از بقیه و .... 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از همگی ...اما من فتوشاپو بلدم اما شیت بستن رو بلد نیستم....یعنی چیدمان پلان ، نما، برش و رندرها و ... رو نمیتونم به درستی انجام بدم.من همه این چیزایی که گفتین رو بلدم اما موقع شیت بستن نمیتونم یه شیت باحال ببندم،اصلا نمیتونم هماهنگی ایجاد کنم بین اجزای شیت...ممنون میشم در این مورد کمکم کنین...مثلا اینکه رندر یا همون پرسپکتیو توی شیت بزرگتر باشه از بقیه و .... پس بهتره که نمونه شیت زیاد ببینید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده