* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آبان، 2012 فایل PDF 45 صفحه حجم : 5 مگابایت http://ven0o0s.persiangig.com/ANJOMAN/new_folder/cable_stayed.pdf
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آبان، 2012 این تاپیک باید تو تالار عمران زده میشد!!!! چرااا؟ ما اینو تو درسامون داریم خو، واسه درس طراحی و تولید صنعتیمونه
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2012 چرااا؟ ما اینو تو درسامون داریم خو، واسه درس طراحی و تولید صنعتیمونه خو اصلش مال عمرنیاس!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 آبان، 2012 خو اصلش مال عمرنیاس!! آهاااان، خب این پروژه هم زیاد به اصلش کار نداره بیشتر تو حیطه معماریه ی
moein.s 18984 ارسال شده در 28 آبان، 2012 نمی دونم چرا دوستان یادشون می ره...قبلا اصلا عمرانی وجود نداشته 4
S.A.N 14 ارسال شده در 30 آذر، 2012 سلام دوستان. من به این موضوع نیاز دارم اما متأسفتنه نمیتونم دانلود کنم. اگه میتونید کمک کنید. ممنون. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2012 سلام دوستان.من به این موضوع نیاز دارم اما متأسفتنه نمیتونم دانلود کنم. اگه میتونید کمک کنید. ممنون. سلام؛ پرشین گیگ باز امروز قاطی کرده فایلاش دانلود نمیشه، بعدا دوباره امتحان کنید دانلود میشه اگه شد تا فردا فایل رو دوباره پیوست میکنم و میزارم براتون
S.A.N 14 ارسال شده در 30 آذر، 2012 مشکل از پرشین گیگ بود. من دان کردم بعدش دوباره اینطوری شد. یاز هم ممنونم. به خصوص از Ven000s 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2012 مشکل از پرشین گیگ بود. من دان کردم بعدش دوباره اینطوری شد.یاز هم ممنونم. به خصوص از Ven000s خواهش میکنم،امیدوارم مفید باشه برات
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 دی، 2012 مشکل داره....دانلود نمیشه باور کن الان من امتحان کردم دانلود شد؛ چند بار امتحان کنی میشه ؛ چند روز پیش هم یه دوستی گفت نمیشه ؛ بعد پیام داد دوباره امتحان کرد ؛دانلود شد
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 دی، 2012 مشکل داره....دانلود نمیشه برا یه نفر به ایمیلش فرستادم؛ اینم آدرسش از ایمیل ؛دیگه باید بشه : دانلود
*pedram* 21266 ارسال شده در 9 دی، 2012 برا یه نفر به ایمیلش فرستادم؛ اینم آدرسش از ایمیل ؛دیگه باید بشه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با همه مرورگرا امتحان کردم. با اپرا شد. ممنون. لطف کردی. 1
mehrnoosh dhn 12 ارسال شده در 16 بهمن، 2013 خیلی عاااااااااالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بود دوستان...خسته نباشین ممنون:hapydancsmil: 1
rozhano_88 47 ارسال شده در 10 اسفند، 2013 سلاااااام خیلی مطلب توپی بود:hapydancsmil: پس فردا میرم کنفرانسشو میدم مرسی توی شکلک ها دنبال بوس گشتم نبود:-* 2
نرگس هدایتی 14 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2014 سلام نمیشه دانلود کنیم.شما میدونید مجله معماری آبادی54 و چه جوری میتونم پیداکنم؟
فهیمه1993 10 ارسال شده در 5 تیر، 2017 سلام بچه ها کسی میدونه این فایل چرا صفحاتش ناقصه؟؟ متنهاش نیست کلا؟؟؟:ws52::ws52::icon_pf (34):[sUCCESS][/sUCCESS]
ارسال های توصیه شده