FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۸۹ فتوشاپ را گول بزنید!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امروز با یک آموزش زیبا و شگفت انگیز خدمت رسیدیم. در این آموزش شما تنها با دو عکس معمولی می توانید به عبارتی فتوشاپ رو گول بزنید و تصویری مانند شکل بالا ایجاد کنید. شما با عکس های دیگر از صورت و میوه ها می تونید تصاویری زیباتر از این آموزش نیز ایجاد کنید. این آموزش رو می تونید در ادامه ی مطلب دنبال کنید… ******* برای اولین کار شما به عکس یک گلابی نیاز دارید که می تونید از پایین این عکس رو دریافت کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سپس باید یک عکس صورت تهیه کنید که با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس رو مشاهده کنید.عکس مورد نظر را در فتوشاپ باز کرده و به روی عکس گلابی ببرید. مانند شکل زیر عکس رو کمی کج کنید و opacity رو روی ۴۵ بذارید. سپس opacity رو دوباره به ۱۰۰ بازگردانید.ایزار Eraser Tool رو انتخاب و دور نقاط چشم ها ، بینی ، لب ها و روی دست رو نیز پاک کنید: با فشردن کلیدهای Ctrl+J یک کپی از لایه ی صورت بگیرید و آدرس زیر رو دنبال کنید: Image > Adjustments > Color Balance عکستون باید اینطور شده باشه: سپس آدرس زیر رو برای تغییر رنگ دنبال کنید: Image > Adjustments >Hue/Saturation بعد از انجام این مراحل باید تصویرتون مانند شکل زیر شده باشه: ابزار Burn Tool (Brush: 70px, Range: Midtones, Exposure: 30%) رو انتخاب کنید و روی نقاطی از صورت بکشید: و برای آخرین مرحله با انتخاب ابزار Eraser Tool داخل بینی ، لب ، دهان و چشم ها رو پاک کنید: پایان آموزش منبع : تک تمپ 24 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خیلی ممنون بابت مطلب مفیدت آبجی فرناز :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آپ این هم تمرین بعدیتون 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه لحظه فکر کردم فرناز تمرین گذاشته . منتقلش کن 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فعلا عکس نداشتم اینو درست کرد که شما تشویق بشید.شما با تصاویر دیگه امتحان کنید 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/0vd7wc0gspai6lk55x2.jpg منم اینو واسه تشویق گذاشتم ولی خعیلی ضایع شد مراحلو رفتم ولی نمیدونم ایرادش چیه!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم انجام دادم با عکس یه دختر بچه ولی سیو کردم سیو نشد ...بعدا دوباره میذارم... 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/0vd7wc0gspai6lk55x2.jpg منم اینو واسه تشویق گذاشتم ولی خعیلی ضایع شد مراحلو رفتم ولی نمیدونم ایرادش چیه!!!!!! ببین لایه صورت زیر لایه سیب قرار بگیره.بعد هم واسه رنگی که دست آخر تعیین میکنی یکم اون میله هارو(مقادیر)رو عوض کن تا اونچیزی که میخواهی بشه 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوشمان آمد مرسی اینم از تمرین من : 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ http://www.noandishaan.com/upload/images/0vd7wc0gspai6lk55x2.jpg منم اینو واسه تشویق گذاشتم ولی خعیلی ضایع شد مراحلو رفتم ولی نمیدونم ایرادش چیه!!!!!! مشکلت به خاطر این هست که تیک colorize رو فعال نکردی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم یک عکس دیگه ، ولی کیفیت عکس ها خیلی پایین بود خوب نشد 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمرین من : آفرین زهرا:hapydancsmil: بقیه خوابن؟ پروانه-هستی-یکتا-مهدی-مرمــــــــــــر-farnaz-snowy,.... 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم نی نی گلابی من... :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این هم نی نی گلابی من... :icon_pf (34): چه نی نی خوشگلی چرا اینجوری شده. فک کنم همون مشکلیو داری که مینا بهش اشاره کرده تیک colorize 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه نی نی خوشگلی چرا اینجوری شده. فک کنم همون مشکلیو داری که مینا بهش اشاره کرده تیک colorize نه تیک رو زده بودم...اشکال از براش کردنم بوده احتمالا که همه جا رو نکشیدم.... 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همه مشکل 1 سان دارن میرم تحقیق میکنم میام بهتون میگم 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ آفرین زهرا:hapydancsmil: بقیه خوابن؟ پروانه-هستی-یکتا-مهدی-مرمــــــــــــر-farnaz-snowy,.... منکه گذاشته بودم آبرومون و بردی تمرین بعدی چیه؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده