*lotus* 20275 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 انشالله که به موقع تموم میکنی نگران نباش گلم اگر 3d خواستی من میتونم انجام بدم عزیزم فدات شم ،آدرس میلتو برام خصوصی بفرست باهم چت کنیم 3
memmar 6829 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم....... لطفا کمک کنید 1
memmar 6829 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم.......لطفا کمک کنید راهنمایی کنیدتشکرنمیخوام
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم.......لطفا کمک کنید سلام پیشنهاد میکنم که اگه برای موضوع پایاننامه مقطع کارشناسی هنوز به جایی نرسیدید که چی انتخاب کنید، یک موضوع راحت انتخاب کنید. اصلا کارشناسی به نظر من فقط باید دروس را پاس کرد و رد رفت و به جای وقت زیاد گذاشتن روی پایاننامه روی دروس کنکور ارشد وقت بذارید که ارزشش بیشتره این تجربهای هست که من دارم و از بقیه هم شنیدم . البته فقط یک پیشنهاد بود 3
not found 16275 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 از من میشنوین دنبال موضوع خاص نگردین هرکی رفت دنبالش پشیمون شد الان که میخواین انتخاب کنین داغین میخواین یه کاره توپ ارائه بدین ولی موقع کار کردن میگین اخه این چی بود من انتخاب کردم (تجربه های شخصی) من و یه عده کثیری از دوستام دنبال یه موضوع خاص بودیم آخرشم موضوعامونو عوض کردیم یه موضوع عام برداشتیم یه موضوعی که نمونه ازش زیاد باشه ... پایان نامه زیاد باشه ازش ... مطالعاتش اذیت نکنه بردارین خیلی وسواس فکری دارین روی همین موضوع ها خوب کار کنین ... یه کار متفاوت ارائه بدین اینم تاپیک زمان ما : http://www.noandishaan.com/forums/thread67474.html من رشتم معماری نیست ولی خواستم بپرسم چجوری میشه به این 1000 تا لایک زد؟!
memmar 6829 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 سلام پیشنهاد میکنم که اگه برای موضوع پایاننامه مقطع کارشناسی هنوز به جایی نرسیدید که چی انتخاب کنید، یک موضوع راحت انتخاب کنید. اصلا کارشناسی به نظر من فقط باید دروس را پاس کرد و رد رفت و به جای وقت زیاد گذاشتن روی پایاننامه روی دروس کنکور ارشد وقت بذارید که ارزشش بیشتره این تجربهای هست که من دارم و از بقیه هم شنیدم . البته فقط یک پیشنهاد بود مرسی... بله خیلیا همینو گفتن ولی من رو همینم موندم:دی 1
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2013 مرسی...بله خیلیا همینو گفتن ولی من رو همینم موندم:دی موضوعهایی که توی طرحهای قبلی کار کردی را میتونی انتخاب کنی که مطالعاتشم داری و زیاد اذیت نمیشی . مثلا مدرسه ، موضوع بسیار خوب که سریع میشه جمعش کرد. 2
memmar 6829 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 موضوعهایی که توی طرحهای قبلی کار کردی را میتونی انتخاب کنی که مطالعاتشم داری و زیاد اذیت نمیشی . مثلا مدرسه ، موضوع بسیار خوب که سریع میشه جمعش کرد. به اینافکرکردم ولی کوچیک نیستن؟؟؟؟؟ مدرسه-مهدکودک-مرکزی برای کودکان بی سرپرست..مرکز انتقال خون من سکته میکنم نمرم کم بشه 1
memmar 6829 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 یه چی تو مایه های مرکز تجاری تفریحی پدیده شاندیز چطوره؟ نمیدونم 2
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2013 به اینافکرکردم ولی کوچیک نیستن؟؟؟؟؟مدرسه-مهدکودک-مرکزی برای کودکان بی سرپرست..مرکز انتقال خون من سکته میکنم نمرم کم بشه من یک زمانی به موضوعات بزرگ فکر میکردم که یک پایاننامهای تحویل بدم کسی رو دستم نزنه بعدش رفتم کلی فکرمو درگیر کردم و .... . البته آخرش دیگه دیدهای اضافه رو حذف کردم از پایاننامم دیدم که اصلا ارزش نداره برای پایاننامه وقت زیادی گذاشت. حالا شما هم تصمیم آخر را خودت میگیری میتونی یک موضوع راحتی انتخاب کنی که قبلا هم کار کردی و بتونی باتسلط بیشتری پیش ببریش و یا اینکه یک موضوعی هم انتخاب کنی که آخرش به سختی بتونی جمعش کنی . معمولا نمرهی خوب به پایان نامهای داده میشه که بتونه ارائه خوبی بده و آخرش به خوبی بتونه جمع کنه . اینا حاصل تجربهی من از پایان نامم هست 3
67fari 86 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 سلام بچه ها موضوی پیایان نامه من موزه کودک مطالعات اولیه کسی داره در اختیار من بزاره؟ 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 سلام بچه ها موضوی پیایان نامه من موزه کودک مطالعات اولیه کسی داره در اختیار من بزاره؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread79708-20.html این لینک موزه کودکه که دوستم کار کرده بالاترین نمره رو هم گرفته ببینین بد نیس صفحه ی 20 5
67fari 86 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 عزیزان اگه ریز فضا و ابعاد و اندازه موزه کودکم داشتید ممنون میشم بدید؟ مرسی 2
dokhtar.irooni 379 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2013 سلام دوستیا من درسم تموم شده و فعلاً بیکارم. اگه کسی کاری داشت بگه براش انجام بدم البته با قیمت مناسب! همگی واقعاً خسته نباشید و موفق باشید:rose: 1
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 ما هم افتادیم تو کار:icon_pf (34): نمیدونم چی اتخاب کنم استادی که باهاش برداشتم رپیس دانشکده س کلا نمیشه رو حرفش حرف زد گفت که موضوع خاص انتخاب کنین من خودم دوست داشتم مجتمع مسکونی انتخاب کنم اما با گفته های ایشون نظرم داره کم کم عوض میشه نمیدونم چی بردارم الان 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 از من میشنوین دنبال موضوع خاص نگردین هرکی رفت دنبالش پشیمون شد الان که میخواین انتخاب کنین داغین میخواین یه کاره توپ ارائه بدین ولی موقع کار کردن میگین اخه این چی بود من انتخاب کردم (تجربه های شخصی) من و یه عده کثیری از دوستام دنبال یه موضوع خاص بودیم آخرشم موضوعامونو عوض کردیم یه موضوع عام برداشتیم یه موضوعی که نمونه ازش زیاد باشه ... پایان نامه زیاد باشه ازش ... مطالعاتش اذیت نکنه بردارین خیلی وسواس فکری دارین روی همین موضوع ها خوب کار کنین ... یه کار متفاوت ارائه بدین اینم تاپیک زمان ما : http://www.noandishaan.com/forums/thread67474.html ما هم افتادیم تو کار:icon_pf (34):نمیدونم چی اتخاب کنم استادی که باهاش برداشتم رپیس دانشکده س کلا نمیشه رو حرفش حرف زد گفت که موضوع خاص انتخاب کنین من خودم دوست داشتم مجتمع مسکونی انتخاب کنم اما با گفته های ایشون نظرم داره کم کم عوض میشه نمیدونم چی بردارم الان خب به سلامتی عزیزم؛ به پستایی که بچه ها دادن توجه کنن؛ سپیده جان راست میگه؛ سعی کن موضوعت خیلی خاص نباشه؛ از طرفی مجتمع مسکونی کار طرح 5 هستش نه طرح نهایی ؛ طرح نهایی بهتره کاری باشه که توش بتونی ایده های و چیزایی که تا حالا تو این 4 سال یاد گرفتی رو نشون بدی ؛ تو دانشگاه ما موضوع هایی که استادا پیشنهاد میدادن هنرستان معماری؛ مجموعه تفریحی توریستی ؛ ... بوده؛ من خودم فرهنگسرا انتخاب کردم؛ هر موضوعی که میخوای انتخاب کنی حداقل یکی دو نمونه پایان نامه ازش پیدا کن ؛ تا تو مطالعاتش سخت نشه برات، خیلی میتونه کمکت کنه
.Apameh 25173 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2013 خب به سلامتی عزیزم؛ به پستایی که بچه ها دادن توجه کنن؛ سپیده جان راست میگه؛ سعی کن موضوعت خیلی خاص نباشه؛ از طرفی مجتمع مسکونی کار طرح 5 هستش نه طرح نهایی ؛ طرح نهایی بهتره کاری باشه که توش بتونی ایده های و چیزایی که تا حالا تو این 4 سال یاد گرفتی رو نشون بدی ؛ تو دانشگاه ما موضوع هایی که استادا پیشنهاد میدادن هنرستان معماری؛ مجموعه تفریحی توریستی ؛ ... بوده؛ من خودم فرهنگسرا انتخاب کردم؛ هر موضوعی که میخوای انتخاب کنی حداقل یکی دو نمونه پایان نامه ازش پیدا کن ؛ تا تو مطالعاتش سخت نشه برات، خیلی میتونه کمکت کنه اتفاقا مسکونی چون برا طرح 5 هس دوست داشتم ازش استفاده کنم اما استادمون گفت که به مشکل میخوری بین راه قاطی میشه هردو از فرهنگسرا راضی بودی ونوسی؟؟ تو مطالعات و اینا به مشکل برنخوردی؟ 1
ارسال های توصیه شده