*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ انشالله که به موقع تموم میکنی نگران نباش گلم اگر 3d خواستی من میتونم انجام بدم عزیزم فدات شم ،آدرس میلتو برام خصوصی بفرست باهم چت کنیم 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم....... لطفا کمک کنید 1 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم.......لطفا کمک کنید راهنمایی کنیدتشکرنمیخوام لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام.بچه ها من هنوزتوانتخاب موضوع درگیرم.......لطفا کمک کنید سلام پیشنهاد میکنم که اگه برای موضوع پایاننامه مقطع کارشناسی هنوز به جایی نرسیدید که چی انتخاب کنید، یک موضوع راحت انتخاب کنید. اصلا کارشناسی به نظر من فقط باید دروس را پاس کرد و رد رفت و به جای وقت زیاد گذاشتن روی پایاننامه روی دروس کنکور ارشد وقت بذارید که ارزشش بیشتره این تجربهای هست که من دارم و از بقیه هم شنیدم . البته فقط یک پیشنهاد بود 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ از من میشنوین دنبال موضوع خاص نگردین هرکی رفت دنبالش پشیمون شد الان که میخواین انتخاب کنین داغین میخواین یه کاره توپ ارائه بدین ولی موقع کار کردن میگین اخه این چی بود من انتخاب کردم (تجربه های شخصی) من و یه عده کثیری از دوستام دنبال یه موضوع خاص بودیم آخرشم موضوعامونو عوض کردیم یه موضوع عام برداشتیم یه موضوعی که نمونه ازش زیاد باشه ... پایان نامه زیاد باشه ازش ... مطالعاتش اذیت نکنه بردارین خیلی وسواس فکری دارین روی همین موضوع ها خوب کار کنین ... یه کار متفاوت ارائه بدین اینم تاپیک زمان ما : http://www.noandishaan.com/forums/thread67474.html من رشتم معماری نیست ولی خواستم بپرسم چجوری میشه به این 1000 تا لایک زد؟! لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ سلام پیشنهاد میکنم که اگه برای موضوع پایاننامه مقطع کارشناسی هنوز به جایی نرسیدید که چی انتخاب کنید، یک موضوع راحت انتخاب کنید. اصلا کارشناسی به نظر من فقط باید دروس را پاس کرد و رد رفت و به جای وقت زیاد گذاشتن روی پایاننامه روی دروس کنکور ارشد وقت بذارید که ارزشش بیشتره این تجربهای هست که من دارم و از بقیه هم شنیدم . البته فقط یک پیشنهاد بود مرسی... بله خیلیا همینو گفتن ولی من رو همینم موندم:دی 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ مرسی...بله خیلیا همینو گفتن ولی من رو همینم موندم:دی موضوعهایی که توی طرحهای قبلی کار کردی را میتونی انتخاب کنی که مطالعاتشم داری و زیاد اذیت نمیشی . مثلا مدرسه ، موضوع بسیار خوب که سریع میشه جمعش کرد. 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ موضوعهایی که توی طرحهای قبلی کار کردی را میتونی انتخاب کنی که مطالعاتشم داری و زیاد اذیت نمیشی . مثلا مدرسه ، موضوع بسیار خوب که سریع میشه جمعش کرد. به اینافکرکردم ولی کوچیک نیستن؟؟؟؟؟ مدرسه-مهدکودک-مرکزی برای کودکان بی سرپرست..مرکز انتقال خون من سکته میکنم نمرم کم بشه 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ یه چی تو مایه های مرکز تجاری تفریحی پدیده شاندیز چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ یه چی تو مایه های مرکز تجاری تفریحی پدیده شاندیز چطوره؟ نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ به اینافکرکردم ولی کوچیک نیستن؟؟؟؟؟مدرسه-مهدکودک-مرکزی برای کودکان بی سرپرست..مرکز انتقال خون من سکته میکنم نمرم کم بشه من یک زمانی به موضوعات بزرگ فکر میکردم که یک پایاننامهای تحویل بدم کسی رو دستم نزنه بعدش رفتم کلی فکرمو درگیر کردم و .... . البته آخرش دیگه دیدهای اضافه رو حذف کردم از پایاننامم دیدم که اصلا ارزش نداره برای پایاننامه وقت زیادی گذاشت. حالا شما هم تصمیم آخر را خودت میگیری میتونی یک موضوع راحتی انتخاب کنی که قبلا هم کار کردی و بتونی باتسلط بیشتری پیش ببریش و یا اینکه یک موضوعی هم انتخاب کنی که آخرش به سختی بتونی جمعش کنی . معمولا نمرهی خوب به پایان نامهای داده میشه که بتونه ارائه خوبی بده و آخرش به خوبی بتونه جمع کنه . اینا حاصل تجربهی من از پایان نامم هست 3 لینک به دیدگاه
67fari 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها موضوی پیایان نامه من موزه کودک مطالعات اولیه کسی داره در اختیار من بزاره؟ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام بچه ها موضوی پیایان نامه من موزه کودک مطالعات اولیه کسی داره در اختیار من بزاره؟ http://www.noandishaan.com/forums/thread79708-20.html این لینک موزه کودکه که دوستم کار کرده بالاترین نمره رو هم گرفته ببینین بد نیس صفحه ی 20 5 لینک به دیدگاه
67fari 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ عزیزان اگه ریز فضا و ابعاد و اندازه موزه کودکم داشتید ممنون میشم بدید؟ مرسی 2 لینک به دیدگاه
dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستیا من درسم تموم شده و فعلاً بیکارم. اگه کسی کاری داشت بگه براش انجام بدم البته با قیمت مناسب! همگی واقعاً خسته نباشید و موفق باشید:rose: 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ ما هم افتادیم تو کار:icon_pf (34): نمیدونم چی اتخاب کنم استادی که باهاش برداشتم رپیس دانشکده س کلا نمیشه رو حرفش حرف زد گفت که موضوع خاص انتخاب کنین من خودم دوست داشتم مجتمع مسکونی انتخاب کنم اما با گفته های ایشون نظرم داره کم کم عوض میشه نمیدونم چی بردارم الان 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ از من میشنوین دنبال موضوع خاص نگردین هرکی رفت دنبالش پشیمون شد الان که میخواین انتخاب کنین داغین میخواین یه کاره توپ ارائه بدین ولی موقع کار کردن میگین اخه این چی بود من انتخاب کردم (تجربه های شخصی) من و یه عده کثیری از دوستام دنبال یه موضوع خاص بودیم آخرشم موضوعامونو عوض کردیم یه موضوع عام برداشتیم یه موضوعی که نمونه ازش زیاد باشه ... پایان نامه زیاد باشه ازش ... مطالعاتش اذیت نکنه بردارین خیلی وسواس فکری دارین روی همین موضوع ها خوب کار کنین ... یه کار متفاوت ارائه بدین اینم تاپیک زمان ما : http://www.noandishaan.com/forums/thread67474.html ما هم افتادیم تو کار:icon_pf (34):نمیدونم چی اتخاب کنم استادی که باهاش برداشتم رپیس دانشکده س کلا نمیشه رو حرفش حرف زد گفت که موضوع خاص انتخاب کنین من خودم دوست داشتم مجتمع مسکونی انتخاب کنم اما با گفته های ایشون نظرم داره کم کم عوض میشه نمیدونم چی بردارم الان خب به سلامتی عزیزم؛ به پستایی که بچه ها دادن توجه کنن؛ سپیده جان راست میگه؛ سعی کن موضوعت خیلی خاص نباشه؛ از طرفی مجتمع مسکونی کار طرح 5 هستش نه طرح نهایی ؛ طرح نهایی بهتره کاری باشه که توش بتونی ایده های و چیزایی که تا حالا تو این 4 سال یاد گرفتی رو نشون بدی ؛ تو دانشگاه ما موضوع هایی که استادا پیشنهاد میدادن هنرستان معماری؛ مجموعه تفریحی توریستی ؛ ... بوده؛ من خودم فرهنگسرا انتخاب کردم؛ هر موضوعی که میخوای انتخاب کنی حداقل یکی دو نمونه پایان نامه ازش پیدا کن ؛ تا تو مطالعاتش سخت نشه برات، خیلی میتونه کمکت کنه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ خب به سلامتی عزیزم؛ به پستایی که بچه ها دادن توجه کنن؛ سپیده جان راست میگه؛ سعی کن موضوعت خیلی خاص نباشه؛ از طرفی مجتمع مسکونی کار طرح 5 هستش نه طرح نهایی ؛ طرح نهایی بهتره کاری باشه که توش بتونی ایده های و چیزایی که تا حالا تو این 4 سال یاد گرفتی رو نشون بدی ؛ تو دانشگاه ما موضوع هایی که استادا پیشنهاد میدادن هنرستان معماری؛ مجموعه تفریحی توریستی ؛ ... بوده؛ من خودم فرهنگسرا انتخاب کردم؛ هر موضوعی که میخوای انتخاب کنی حداقل یکی دو نمونه پایان نامه ازش پیدا کن ؛ تا تو مطالعاتش سخت نشه برات، خیلی میتونه کمکت کنه اتفاقا مسکونی چون برا طرح 5 هس دوست داشتم ازش استفاده کنم اما استادمون گفت که به مشکل میخوری بین راه قاطی میشه هردو از فرهنگسرا راضی بودی ونوسی؟؟ تو مطالعات و اینا به مشکل برنخوردی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده