* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ خوب ما یه موضوع انتخاب میکنیم :thk:میریم مطالعه میکنیم نظریه درمیکنیم از خودمون!! بعد بسته به موضوعمون یه کوله پشتی بر میداریم میریم تو دل طبیعت!!! نمونه برمیداریم، اندازه میگیریم و اینا:wht: بعد میایم بسته به موضوع ممکنه به آزمایشگاه نیاز داشته باشیم(من دارم) بعد نتایج تحقیق که داده خامن رو میدیم به سیستم با مدل و نرم افزار روشون کار میکنیم و نتیجه گیری میکنیم:putertired: بعد میریم تجزیه و تحلیل و اینا بعد نظریه یا اثبات میشه یا رد تو یه جلسه از اون دفاع میکنیم:w13: اینا مراحل پایان نامه به صورت کلی بودهااااااااااا دیگه نیومدم علمی مراحل تحقیق و بگم!!!! عهههه؛ چه هیجان انگیزه، مخصوصا اون قسمتش که اگه نظریه رد بشه نه کار شما هم سخته ها لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ عهههه؛ چه هیجان انگیزه، مخصوصا اون قسمتش که اگه نظریه رد بشه نه کار شما هم سخته ها پ ن پ فکر کردی مث کار شماست!!!! گاهی مجبوریم چندتا قله 3000 متری رئ بالا بریم 100 متر 100متر ایستگاه بزنیم اندازه گیری کنیم!!! یا از دهانه یه آتشفشان بریم تو سوسول بازیا چیه ماکت درست میکنیم:w888: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ پ ن پ فکر کردی مث کار شماست!!!!گاهی مجبوریم چندتا قله 3000 متری رئ بالا بریم 100 متر 100متر ایستگاه بزنیم اندازه گیری کنیم!!! یا از دهانه یه آتشفشان بریم تو سوسول بازیا چیه ماکت درست میکنیم:w888: نه بااابااا، چه باکلاس،نگو باور میکنما لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ نه بااابااا، چه باکلاس،نگو باور میکنما آره دیگه واسه شما که همش میشینین تو اتاق، خونه سازی میکنین باورش سخته! فقط تو فیلمای هیجان انگیز دیدین این چیزارو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ آره دیگه واسه شما که همش میشینین تو اتاق، خونه سازی میکنین باورش سخته!فقط تو فیلمای هیجان انگیز دیدین این چیزارو اومدی تو حیطه معمارا، مواظب خودت باش ما فقط قسمت طراحیامو نو ، مطالعاتمون در حد کارای شماست، بقیه ماکت سازی و پوستر اینامون اضافه تر از کار شماست که درکش براتون سخته خو لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ اومدی تو حیطه معمارا، مواظب خودت باش ما فقط قسمت طراحیامو نو ، مطالعاتمون در حد کارای شماست، بقیه ماکت سازی و پوستر اینامون اضافه تر از کار شماست که درکش براتون سخته خو ششششششششششششش دختر خالم معماره!! آمارتونو دارم واسه ارشدشم رفت امتحان نقاشی داد:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ شششششششششششششدختر خالم معماره!! آمارتونو دارم واسه ارشدشم رفت امتحان نقاشی داد:biggrin: سلام قصد دخالت نداشتم ولی خداییش نقاشی رو خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ سلام قصد دخالت نداشتم ولی خداییش نقاشی رو خوب اومدی نه حمبدجان دخالت چرا توام پایان نامه داری دیگه!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ شششششششششششششدختر خالم معماره!! آمارتونو دارم واسه ارشدشم رفت امتحان نقاشی داد:biggrin: آخی، نمیدونی بهش میگن آزمون اسکیس آخه چرا یه چی میگی که سوژه بدی دست این شهرسازای حسود، اینا شانس نداشتن معماری قبول شن همش از حسودیشون دنبال همچین حرفایی از شماهان که معماری رو خوب نمیشناسید سلام قصد دخالت نداشتم ولی خداییش نقاشی رو خوب اومدی نگید مهندس، شما که دیگه باید بدونید اسکیس چیه شماها احیانا اسکیس ندارید تو کاراتون؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ آخی، نمیدونی بهش میگن آزمون اسکیس آخه چرا یه چی میگی که سوژه بدی دست این شهرسازای حسود، اینا شانس نداشتن معماری قبول شن همش از حسودیشون دنبال همچین حرفایی از شماهان که معماری رو خوب نمیشناسید نگید مهندس، شما که دیگه باید بدونید اسکیس چیه شماها احیانا اسکیس ندارید تو کاراتون؟ اسمشو که میدونیم ولی فرقش با نقاشیو نمیدونیم!!!! نقاشیه دیگه:lol: 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ من که پایان ناممو تحویل دادم...دیگه راحت شدم...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ منم تحویل دادم،تموم شد خدا رو شکر بالاترین نمره رو گرفتم +تقدیر کتبی که تو سوابق تحصیلیم ثبت میشهداورم گفت به دلیل اینکه کارتون بالاتر از حد معمول بوده و تلاشتون عالی،تقدیرنامه کتبی بهتون داده میشه تموم کردنشو،رسیدم تموم کنم،ولی با بیچارگی،شب و روز بیدار موندم 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ نگید مهندس، شما که دیگه باید بدونید اسکیس چیه شماها احیانا اسکیس ندارید تو کاراتون؟ میدونم اسکیس چه ولی خوب نقاشیه مگه نقاشی بده اتفاقا من اسکیس رو از جهتی که شکل نقاشیه خیلی قشنگ و دوست داشتنی میدونم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ میدونم اسکیس چه ولی خوب نقاشیه مگه نقاشی بده اتفاقا من اسکیس رو از جهتی که شکل نقاشیه خیلی قشنگ و دوست داشتنی میدونم الآن درست شد 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ من که پایان ناممو تحویل دادم...دیگه راحت شدم...:hapydancsmil: خسته نباااااشی یه عاااالمه ، خوشبحالتون منم تحویل دادم،تموم شد خدا رو شکربالاترین نمره رو گرفتم +تقدیر کتبی که تو سوابق تحصیلیم ثبت میشهداورم گفت به دلیل اینکه کارتون بالاتر از حد معمول بوده و تلاشتون عالی،تقدیرنامه کتبی بهتون داده میشه تموم کردنشو،رسیدم تموم کنم،ولی با بیچارگی،شب و روز بیدار موندم جدی میگی ، چه جالب،تقدیر کتبی ایول، چه خبر خوبی، خیلی دوست میدارم کارتو ببینم، ماکت هم ساخته بودی؟ میدونم اسکیس چه ولی خوب نقاشیه مگه نقاشی بده اتفاقا من اسکیس رو از جهتی که شکل نقاشیه خیلی قشنگ و دوست داشتنی میدونم اوکی الآن درست شد بله لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ جدی میگی ، چه جالب،تقدیر کتبی ایول، چه خبر خوبی، خیلی دوست میدارم کارتو ببینم، ماکت هم ساخته بودی؟ ممنون ونوس جان :icon_gol: آره عزیزم ماکت هم داشتم،یه قسمت از دفاعم رو داورم از خواست رو ماکتم توضیح بدم!داشتم میمردم از استرس! بیش از اندازه خوشحالم که تموم شده،خدا رو شکر 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون ونوس جان :icon_gol: آره عزیزم ماکت هم داشتم،یه قسمت از دفاعم رو داورم از خواست رو ماکتم توضیح بدم!داشتم میمردم از استرس! بیش از اندازه خوشحالم که تموم شده،خدا رو شکر معلومه کارت خیلی خوبه، آورییییییین آورییییییییین لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ معلومه کارت خیلی خوبه، آورییییییین آورییییییییین ممنون عزیزم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ دوستانی که پایان نامه دارن در چه حال هستن ؟ حسابی خسته نباشید دوستای گلم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ دوستانی که پایان نامه دارن در چه حال هستن ؟ حسابی خسته نباشید دوستای گلم من هنوز شروع نکردم طرح 5 و کارآموزیم اجازه نمیده پایان نامه مو شروع کنم اونایی که شروع کردن یه دستی رو سر ما هم بکشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده