* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من 1/3 کارای فنیش رو انجامیدمتا آخر تابستون 2/3 باقی مونده تموم شه! فصل 1و2 رو نوشتم تقریبا، از مهرم میشینم نگارش مگه پایان نامه داری؟ لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ چی شده ؟ 19 شهریور دفاع دارمیه عالمه کار دارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ 19 شهریور دفاع دارمیه عالمه کار دارم موضوعت چیه ؟ چیکارا کردی؟ لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ موضوعت چیه ؟ چیکارا کردی؟ باغ-موزه خوشنویسی پلان مبلماناش الان دیگه آخرشه امروز و فردا نماهاشو انجام بدم،بعد 3بعدیشو بزنم،دیگه وقتی برای ماکت ندارم:cry2: امیدوارم به موقع تموم کنم 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خوبه؛ فقط این نمای سمت چپ ،پایین ،دیدش خوب نیست خسته نباشی این شیت اولم بود...کلی زحمت کشیدم....داشتم شیت دوم رو میزدم...به این نتیجه رسیدم...دو شیت رو ادغام کنم...که شد ی شیت...همون شیت اول... لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ من..نحویل دادم 11 شهریور...نمرم هم گرفتم... . امروزم تسویه کردم.... . . فارغ التحصیل شدیم...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ من..نحویل دادم 11 شهریور...نمرم هم گرفتم.... امروزم تسویه کردم.... . . فارغ التحصیل شدیم...:hapydancsmil: واااااااااو یعنی انقد زود ÷یش رفت موضوعت چی بود؟من که هنوز رو مطالعاتم لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ 20 شد خوش بحالش واقعاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خوش بحالش واقعاااااااااا آره 6 واحده زودی بست و تحویل داد راحت شد لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ آره 6 واحده زودی بست و تحویل داد راحت شد جریان من متفاوت بود... من کی زود بستم... . توی طول ترم...مطلعات رو ردیف کردم... بعد ازمون اسکیس ارشد....خودشو جمع کردم...3 بار هم رفتم تهران ...تا استاد رو پیدا کنم... . . البته جرباناتی اتفاق افتاد....که محرمانس... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ جریان من متفاوت بود...من کی زود بستم... . توی طول ترم...مطلعات رو ردیف کردم... بعد ازمون اسکیس ارشد....خودشو جمع کردم...یه بار هم رفتم تهران ...تا استاد رو پیدا کنم... . . البته جرباناتی اتفاق افتاد....که محرمانس... نه بابا ؛ در طول ترم؟! بابا بچه زرنگ عهه،آورین، خوشبحالت، البته همون جریانای محرمانه خیلی مهمه دیگه لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ :coffee: من به شدت مشغولم انقدر صدام نکنین 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ جریان من متفاوت بود...من کی زود بستم... . توی طول ترم...مطلعات رو ردیف کردم... بعد ازمون اسکیس ارشد....خودشو جمع کردم...3 بار هم رفتم تهران ...تا استاد رو پیدا کنم... . . البته جرباناتی اتفاق افتاد....که محرمانس... چی محرمانست؟ 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ نه بابا ؛ در طول ترم؟! بابا بچه زرنگ عهه،آورین، خوشبحالت، البته همون جریانای محرمانه خیلی مهمه دیگه خوش بحالششششششش 1 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ 19 شهریور دفاع دارمیه عالمه کار دارم سلام ... شما دفاع کردین؟ رسیدین تموم کنین؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ :coffee: من به شدت مشغولم انقدر صدام نکنین جدی ؟ شماها پایان نامه تونو چطور تحویل میدین؟ ما که یه طرح (من فرهنگسرا) باید مطالعات اونو کامل انجام بدیم،مطالعات موضوع و سایت و... ؛ کانسپت بزنیم ( من تو این مرحلم ) پلانشو در بیاریم؛ نماها ؛برشا ؛ جزییاتشو بکشیم؛ بعد ماکت درست کنیم، پوستر درست کنیم، بعد ارائه بدیم و ازش دفاع کنیم خوش بحالششششششش اوهوم؛ ما تحویلمون افتاد 30 مهر ترم بالاییامون 30 شهریورن؛ ما هم میتونیم با اینا بدیم،اما 30 مهر هم میتونیم بدیم؛اگه تا اون موقع ندیم باید شهریه ماه مهر رو بدیم تا تمدیدش کنیم 19 شهریور دفاع دارمیه عالمه کار دارم تحویل دادی؟ راحت شدی؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ جدی ؟ شماها پایان نامه تونو چطور تحویل میدین؟ ما که یه طرح (من فرهنگسرا) باید مطالعات اونو کامل انجام بدیم،مطالعات موضوع و سایت و... ؛ کانسپت بزنیم ( من تو این مرحلم ) پلانشو در بیاریم؛ نماها ؛برشا ؛ جزییاتشو بکشیم؛ بعد ماکت درست کنیم، پوستر درست کنیم، بعد ارائه بدیم و ازش دفاع کنیم :icon_pf (34): اوهوم؛ ما تحویلمون افتاد 30 مهر :hapydancsmil: ترم بالاییامون 30 شهریورن؛ ما هم میتونیم با اینا بدیم،اما 30 مهر هم میتونیم بدیم؛اگه تا اون موقع ندیم باید شهریه ماه مهر رو بدیم تا تمدیدش کنیم تحویل دادی؟ راحت شدی؟ :hapydancsmil: خوب ما یه موضوع انتخاب میکنیم :thk: میریم مطالعه میکنیم نظریه درمیکنیم از خودمون!! بعد بسته به موضوعمون یه کوله پشتی بر میداریم میریم تو دل طبیعت!!! نمونه برمیداریم، اندازه میگیریم و اینا:wht: بعد میایم بسته به موضوع ممکنه به آزمایشگاه نیاز داشته باشیم(من دارم) بعد نتایج تحقیق که داده خامن رو میدیم به سیستم با مدل و نرم افزار روشون کار میکنیم و نتیجه گیری میکنیم:putertired: بعد میریم تجزیه و تحلیل و اینا بعد نظریه یا اثبات میشه یا رد تو یه جلسه از اون دفاع میکنیم:w13: اینا مراحل پایان نامه به صورت کلی بودهااااااااااا دیگه نیومدم علمی مراحل تحقیق و بگم!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده