judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: آنقوت به جان خودم مدیونی اگه فکر کنی از نت گرفتم کی ؟؟؟ من ؟؟؟ اصلا اینجوری فکر نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ خب خب حالا نوبت خودمه:gnugghender: هرکی زودتر گفت ... این چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ An@hita گفته است: خب خب حالا نوبت خودمه:gnugghender: هرکی زودتر گفت ... این چیه؟ به جان خودم این دیگه اردکه ... ولی نمیدونم چرا نوکش شبیه کرکس ... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ jodyabod گفته است: به جان خودم این دیگه اردکه ...ولی نمیدونم چرا نوکش شبیه کرکس ... بله عزیزم البته که از اردک هاست اما مهم اسمشه 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: اردک نوک کج خییییییییییییر. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ اردک تک تک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: اردک تک تک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیر.تک تک اردک از خانواده اردک هاست.اما اسمش فرق داره... 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ اردک سر سبز میدهد بر باده لابد هر چی سرچ کردم نبود که 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: اردک سر سبز میدهد بر باده لابد هر چی سرچ کردم نبود که شرمنده آقا هادی.نوچ.سر سبز اینه. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ اردک سر آبی منقار عقابی 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: اون سر سبز مو قشنگه Mr. Specific گفته است: اردک سر آبی منقار عقابی موندم این همه هوش و ذکاوت رو کجا داشتید قابل توجه دانشمندان عزیز: گفتم از خانواده اردک هاست اما تو اسمش اردک نداره 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ An@hita گفته است: موندم این همه هوش و ذکاوت رو کجا داشتیدقابل توجه دانشمندان عزیز: گفتم از خانواده اردک هاست اما تو اسمش اردک نداره کله آبی منقار عقابی 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: مرگوس :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آفرییییییییییییییییییییین خدایا شکرت بالاخره جواب درست رو از نت پیدا کردن آقا هادی قهرمان عکس بعدی رو بذار...(شرمنده قافیه نیومد) 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: مرگوس مرگوس بزرگ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ هادی ناصح گفته است: مرگوس بدبخت شدی عکس بعدی رو بذار سریع :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ شهریور، ۱۳۹۱ اوه اوه بد بخت شدم صبر کنید پیدا کنم بزارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده