An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ عزیزم تیره پرستو از تیره گنجشک سانان جداست بادخورک؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ شیطون شدیدا.اینجا مسابقه پرنده شناسیه نه شباهت ها پرستوی دریایی نیست آخه اون سفیده.پرستوی ؟؟؟؟بچه ها بگید دیگه من فکر کردم مسابقه شباهته شما به بزرگی خودت بببخش خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ عزیزم تیره پرستو از تیره گنجشک سانان جداست بادخورک؟ نه ... بله میدونم ... یه بار دیگه پستم رو بخون ... [TABLE] [TR] [TD]راسته:[/TD] [TD]گنجشکسانان[/TD] [/TR] [TR] [TD]تیره:[/TD] [TD]پرستو[/TD] [/TR] [/TABLE] راهنمایی: این پرنده حشرات را در حال پرواز شکار میکند و میخورد ... 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ گنجشک نیست .... سار نیست .... از تیره پرستو هاست ... قناری ؟؟ طوطی ؟؟ چلچله ؟؟ هیچ کدوم نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ گنجشک نیست .... سار نیست .... از تیره پرستو هاست ... قناری ؟؟ طوطی ؟؟ چلچله ؟؟ هیچ کدوم نیست ؟ آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: خب شانسی گفتم ... دیگه بقیه رو بلد نیستم ... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: واقعا چلچله از خانواده پرستوهاست؟؟؟پس چرا من تو کتاب پرندگانم ندیدم! 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ خب شانسی گفتم ... دیگه بقیه رو بلد نیستم ... اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... واقعا چلچله از خانواده پرستوهاست؟؟؟پس چرا من تو کتاب پرندگانم ندیدم! آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی خیلی شبیه به پرستو هست هاااااااا فامیل نزدیک هستند 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... :hapydancsmil: آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم.مرسی از اطلاعات دقیقت. خب نرگس بدو بعدی رو بذار 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ مرغابی یا اردک؟ .... ی چیزی میشی اخرش :w58: اره از خانواده مرغابی هاست ... ولی مرغابی نیست ... ی کم بسرچ اقای خاص ... 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آها یادم اومد...آنقوت؟ ایوووووووووووول ...درستهههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اره خودت استادیااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ .... ی چیزی میشی اخرش :w58:اره از خانواده مرغابی هاست ... ولی مرغابی نیست ... ی کم بسرچ اقای خاص ... آنقوت به جان خودم مدیونی اگه فکر کنی از نت گرفتم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ آها یادم اومد...آنقوت؟ 2 ثانیه زودتر گفتی 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ ایوووووووووووول ...درستهههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:اره خودت استادیااااااااااااااا مرسی عزیزم. آنقوت به جان خودم مدیونی اگه فکر کنی از نت گرفتم یه کم از خودت مایه بذار. خودم زودتر گفتم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده