partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حالا که درست جواب دادم - اصلاً هم از پست مستر خاص ننوشتم ، خودم بلد بودم - عکس بعدی رو میزارم بحدسید .... :gnugghender: امیدوارم تکراری نباشه ... 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ امیدوارم تکراری نباشه ... این دیگه حتما گنجیشکه ... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ حالا که درست جواب دادم - اصلاً هم از پست مستر خاص ننوشتم ، خودم بلد بودم - عکس بعدی رو میزارم بحدسید .... :gnugghender: امیدوارم تکراری نباشه ... گنجشک درب و داغون که تازه از دعوا با خرس قهوه ای برگشته و کلی خسته است 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این دیگه حتما گنجیشکه ... نخیرم ... گنجشک درب و داغون که تازه از دعوا با خرس قهوه ای برگشته و کلی خسته است شما هم ایضاً بالایی ... :persiana__hahaha: ------- راهنمایی: از راسته ی گنجشک سانان هستش ...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نه بچه ها این دیگه حتما سار؟ 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نه بچه ها این دیگه حتما سار؟ اره دیگه گنجشک نباشه حتما ساره دیگه ... ایوووول اناهیتا .... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یا گنجشک ندیدی یا اشتباه گرفتید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ رضا عنایتی نیستش اونم دماغش مثل این هستش 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نه بچه ها این دیگه حتما سار؟ نخیرم ... اره دیگه گنجشک نباشه حتما ساره دیگه ... ایوووول اناهیتا .... نیوچ ... :w888: احیانا پرستو نیست؟ نزدیک شدی ... [TABLE] [TR] [TD]راسته:[/TD] [TD]گنجشکسانان[/TD] [/TR] [TR] [TD]تیره:[/TD] [TD]پرستو[/TD] [/TR] [/TABLE] رضا عنایتی نیستش اونم دماغش مثل این هستش مسخره نکن ملت رو ... 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی باز هم بردم؟ پرستو جایی که دوران بچگی زندگی کردم خیلی زیاد بود 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ مردید اینو بگید :gnugghender: امید خدا وکیلی این شبیه به امیر قلعه نوعی نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ این باید جوجه یه پرنده باشه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ یعنی باز هم بردم؟ پرستو جایی که دوران بچگی زندگی کردم خیلی زیاد بود نخیر ... گفتم نزدیک شدی ... هنوز نبردی که ... :w888: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ نخیر ... گفتم نزدیک شدی ... هنوز نبردی که ... :w888: خوب تا اینجاشو من گفتم بقیه رو دوستان من نزدیک شدم بقیه تمومش کنند مأموریتم رو بخوبی انجام دادم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ امید خدا وکیلی این شبیه به امیر قلعه نوعی نیست؟ :ws28::ws28: بدبخت قلعه نوییییییی کجا این شکلیییه این بیشتر شبیه اون مرده بود که برنامه پارک ملت رو رو اجرا میکرد 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ :ws28::ws28: بدبخت قلعه نوییییییی کجا این شکلیییه این بیشتر شبیه اون مرده بود که برنامه پارک ملت رو رو اجرا میکرد امید خدا وکیلی این شبیه به امیر قلعه نوعی نیست؟ شیطون شدیدا.اینجا مسابقه پرنده شناسیه نه شباهت ها پرستوی دریایی نیست آخه اون سفیده.پرستوی ؟؟؟؟بچه ها بگید دیگه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ شیطون شدیدا.اینجا مسابقه پرنده شناسیه نه شباهت ها پرستوی دریایی نیست آخه اون سفیده.پرستوی ؟؟؟؟بچه ها بگید دیگه من فقط میتونم تشخیص بدم که پرستوئه حالا کدومش نمیدونم آخه روشو برگردونده نمیتونم بشناسمش 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ شیطون شدیدا.اینجا مسابقه پرنده شناسیه نه شباهت ها پرستوی دریایی نیست آخه اون سفیده.پرستوی ؟؟؟؟بچه ها بگید دیگه گفتم از تیره ی پرستوی ...اسمش که پرستو نداره ... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ گفتم از تیره ی پرستوی ...اسمش که پرستو نداره ... چون قیافش رو نمیتونم ببینم فقط میتونم تیره اش رو بگم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده