Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ طوطی هندی نیست نه هندی نیست hit[/url]a;1420833]طوطی لوری؟ بله خود خودشه لوری یا لوریکیت ، از طوطی های جنوب شرقی استرالیا-گینه جدید و جزایر اطراف آن هست 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ نه هندی نیست بله خود خودشه لوری یا لوریکیت ، از طوطی های جنوب شرقی استرالیا-گینه جدید و جزایر اطراف آن هست :hapydancsmil: شما ک به حرف من توجه نمکنید اما من پرنده هایی رو میذارم که تو ایران باشن. تقلبم نمی کنم. 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1420848]:hapydancsmil: شما ک به حرف من توجه نمکنید اما من پرنده هایی رو میذارم که تو ایران باشن. تقلبم نمی کنم. این یه خانم اردکه که اسمش اردک تاجداره ولی نیدونم چلا تاج نداله.... 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اشتباهت دقیقا واسه اینه که این آقا رو خانم فرض کردی وگرنه اسمشو درست گفتی. اردکا خانماشون ساده و اکثرا سیاه و سفیدن و آقایون گل منگلن آفرین. بدم بریم بعدی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1421794]اشتباهت دقیقا واسه اینه که این آقا رو خانم فرض کردی وگرنه اسمشو درست گفتی. اردکا خانماشون ساده و اکثرا سیاه و سفیدن و آقایون گل منگلن آفرین. بدم بریم بعدی:gnugghender: واقعا؟ چرا تو حیوونا خانما زشت ترن؟ شاید بخاطر اینه که جنس نر زیباس و میخاد جنس ماده رو به طرف خودش جلب کنه البته شاید! یه سوال آسون 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ واقعا؟ چرا تو حیوونا خانما زشت ترن؟شاید بخاطر اینه که جنس نر زیباس و میخاد جنس ماده رو به طرف خودش جلب کنه البته شاید! یه سوال آسون یاکریم نیست. 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ یاکریم نیست. باید بگین یاکریم هست؟ بعله خودشه 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نوعشو میتونی بگی این خالخالیا قمری خاوری هستن ، فکر کنم بیشتر تو بلوچستان هستن 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ این خالخالیا قمری خاوری هستن ، فکر کنم بیشتر تو بلوچستان هستن بله درسته.لطفا عکس بعدی 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ عکس تکراریه قبلا گذاشته شده راسخون 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ عکس تکراریه قبلا گذاشته شده راسخون راسخون !؟!؟ راسخون ، منظورتون سایتشه؟ اشکالش چیه ؟ این یسوال دیگه 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ واقعا؟ چرا تو حیوونا خانما زشت ترن؟شاید بخاطر اینه که جنس نر زیباس و میخاد جنس ماده رو به طرف خودش جلب کنه البته شاید! دقیقا همینطوره. اکثر پرنده ها در فصول زمستانی که فصل جفت گیری اونها نیست نر و ماده همشکلند. اما با شروع فصل جفت گیری نرها پرریزی میکنند و پرهای جدید با رنگ های جذاب درمیارن. در کل این زیباتر بودن نرها از ماده ها بخاطر مسئله جلب نظر جفته. راسخون !؟!؟راسخون ، منظورتون سایتشه؟ اشکالش چیه ؟ این یسوال دیگه مرغ عشقه؟ 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1422959]دقیقا همینطوره. اکثر پرنده ها در فصول زمستانی که فصل جفت گیری اونها نیست نر و ماده همشکلند. اما با شروع فصل جفت گیری نرها پرریزی میکنند و پرهای جدید با رنگ های جذاب درمیارن.در کل این زیباتر بودن نرها از ماده ها بخاطر مسئله جلب نظر جفته. مرغ عشقه؟ نه عزیز دلم مرغ عشق نیست 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ hit[/url]a;1422975]آخه طوطی هم نیست راهنمایی : یه پرنده س 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده