mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ من اینو به پرنده بهشتی می شناسم خیلییییییییییییییی نازه عروسه بله درسته,لطفا عکس بعدی 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ بله درسته,لطفا عکس بعدی اینهم عکس بعدی این عروس نیست !!! کاکاتو ملوکان تاج قرمزه 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ آقا مهرداد شما سوالو جواب دادین سوال بعد با شما 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ کاکاتوی صورتی .این پرنده زیبا و کمیابی است که فقط در استرالیا و جزایر اطراف ان زندگی می کند و کاکاتوی صورتی یا طوطی بهشتی نیز معروف است. پس جواب هردوی شما درسته .عکس بعدی با شما 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ کاکاتوی صورتی .این پرنده زیبا و کمیابی است که فقط در استرالیا و جزایر اطراف ان زندگی می کند و کاکاتوی صورتی یا طوطی بهشتی نیز معروف است. پس جواب هردوی شما درسته .عکس بعدی با شما اقا مهرداد من خودم طراح سوال بودم. شما هم اولین کسی بودین که جواب دادین پس شما برنده این 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ اینهم عکس بعدی پالیلا در خطر انقراض قرار داره این خوشگله 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ بله درسته .لطفا عکس بعدی ممنون. خودت بزارعکس بعدی رو 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ شرمنده خودتون عکس بعدی بگزارید چشششم چرا دعوا دارین 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ چشششم چرا دعوا دارین بلدرچــین :96h3px3wpnn293irwcz 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ کسی نیست بگه درسته !؟!؟ پس با اجازه سوال بعد ... 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ کسی نیست بگه درسته !؟!؟پس با اجازه سوال بعد ... پری شاهرخ نیست:ws52: 4 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ کسی نیست بگه درسته !؟!؟پس با اجازه سوال بعد ... پری شاهرخ نیست:ws52: کاملا درسته :yes: سوال بعدی رو بپرسید 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اینهم عکس بعدی پرنده سیبیل دار! اسمشم اینکا ترن هست جزو پرندگان دریاییه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده