Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 واقعا خیلی شبیه گنجشکه؟ پس اگر گنجشک نیست باید کشیم کوچک باشه اسم علمی : Tachybaptus ruficollis آقا عکس بعدی رو خودتون بذارید. من استرس میگیرم هر دفه بخوام جواب درست رو بگم 3
masi eng 47044 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 سلام عزیزم.. جواب سوال رو ی عکس و اینکه عکستونو از نواندیشان اپلودکنید.. جوابتون مشخص بود... البته جسارت به جواب دوستان نباشه.. اینم از جواب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 26 مرداد، 2014 پس اگر گنجشک نیست باید کشیم کوچک باشه اسم علمی : Tachybaptus ruficollis آقا عکس بعدی رو خودتون بذارید. من استرس میگیرم هر دفه بخوام جواب درست رو بگم عکس بعدی رو اقا مهرداد بذاره لطفا 2
JU JU 7193 ارسال شده در 27 مرداد، 2014 تو این کشور، حتا مناطق جنوبی کشور این پرنده زیبا رو متاسفانه نمیشناسند و اتفاقن همین تابستون گذشته، خودم دوتا جوجهش رو بزرگ کردم توی بوشهر به وفور یافت میشه ( البته شکار بیرویه اون رو دیگه کمرنگتر کرده ) ما اون رو به نام «کبوتر کری» میشناسیم چون آواز اون به همین شیوه هست «کرررر کرررر کرررررر» 3
ارسال های توصیه شده