*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ این چه پرنده ایه [/img] کوکوی خالدار 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ گنجشک شناور؟ واقعا خیلی شبیه گنجشکه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا خیلی شبیه گنجشکه؟ از نیم رخ آره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا خیلی شبیه گنجشکه؟ پس اگر گنجشک نیست باید کشیم کوچک باشه اسم علمی : Tachybaptus ruficollis آقا عکس بعدی رو خودتون بذارید. من استرس میگیرم هر دفه بخوام جواب درست رو بگم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سلام عزیزم.. جواب سوال رو ی عکس و اینکه عکستونو از نواندیشان اپلودکنید.. جوابتون مشخص بود... البته جسارت به جواب دوستان نباشه.. اینم از جواب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ پس اگر گنجشک نیست باید کشیم کوچک باشه اسم علمی : Tachybaptus ruficollis آقا عکس بعدی رو خودتون بذارید. من استرس میگیرم هر دفه بخوام جواب درست رو بگم عکس بعدی رو اقا مهرداد بذاره لطفا 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ باشه چشم اینهم عکس بعدی[/img] دودوک 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ تو این کشور، حتا مناطق جنوبی کشور این پرنده زیبا رو متاسفانه نمیشناسند و اتفاقن همین تابستون گذشته، خودم دوتا جوجهش رو بزرگ کردم توی بوشهر به وفور یافت میشه ( البته شکار بیرویه اون رو دیگه کمرنگتر کرده ) ما اون رو به نام «کبوتر کری» میشناسیم چون آواز اون به همین شیوه هست «کرررر کرررر کرررررر» 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده