Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این که یه نوع مرغابی هست، بهش میگیم بط آبی :دی شکار کردمش، ولی بعد فهمیدم خوردنی نیست خودم یه روز شکارت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1397517]:gnugghender: گنجشک؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این که یه نوع مرغابی هست، بهش میگیم بط آبی :دی شکار کردمش، ولی بعد فهمیدم خوردنی نیست بعد اونوقت از کجا فهمیدی خوردنی نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آبچیلک نیست؟همونی که هی کنار آب ورجه وورجه میکنه و نک میزنه به گل و لای ؟ خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه گنجشک آبزی نوک دراز گنجشک؟ خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1397628]خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. پس اگر گنجشک نیست حتما فالاروپ گردن سرخه 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودم یه روز شکارت میکنم من اسنایپرماا بعد اونوقت از کجا فهمیدی خوردنی نیست؟ رفتم خونه، بعد بابا آمارش رو بهم داد فکر کردم یه کباب غاز درست حسابی ردیف کردم hit[/MENTION]a;1397628]خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. فامیل دور اون آبچیلکی که من گفتم نبود؟ از اینا توی مستند زیاد نشون میده ها 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای برادرا ، ای هموطنان...چقد بگم من؟!......نرییییییییییییید آقا جان شکار نرید.....شکار نکنید خب.....باور کنید هیچ اتفاقی نمیوفته اگه بجاش عکاسی کنید.... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پس اگر گنجشک نیست حتما فالاروپ گردن سرخه درسته جواب شما 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ درسته جواب شما عه شانسی گفتم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عهشانسی گفتم بعله *Mars* عزیز درست گفتن. آقای خوش شانس عکس بععععععد لطفن 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عکس بعدی لطفا میخوام پرنده شناس خوبی باشم 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ باز که این برادرمون غیبش زد!!! خودم میذارم عکس بعدو 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1400550]باز که این برادرمون غیبش زد!!! خودم میذارم عکس بعدو عروس غاز 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عروس غاز آفرییییییییییییییییییییین. عکس بعد لطفا 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1400561] آفرییییییییییییییییییییین. عکس بعد لطفا از همه غازها کوچکتر و خوشرنگتر است . گلو ، لکه جانبی سر و سینهاش بلوطی رنگ و بقیه پروبالش سیاه و سفید است . از فاصله دور نوار پهلوئی پهن و سفید رنگ مشخصترین نشانه آن است . پاها و منقار خیلی کوچکش ساه رنگ می باشد . پرنده نابالغ کمرنگتر و بیشتر قهوهای است و بین چشم و منقارش لکه سفید نامشخصی دارد ، رفتار و پرواز این پرنده شبیه غازهای دیگر ، ولی در هنگام تغذیه بینهایت سریع و چابک است . گلههای آن به ندرت در یک خط و یا به شکل 8 پرواز می کنند ، در فصل زمستان اغلب با غاز پیشانی سفید دیده می شود . 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1400582]سهره معمولی؟ کلمه اولش درسته! ولی سهره چی؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سهره راه راه؟ سهره چیندار؟ 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سهره راه راه؟سهره چیندار؟ نهههه نزدیک شدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده