Lean 56968 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 این که یه نوع مرغابی هست، بهش میگیم بط آبی :دی شکار کردمش، ولی بعد فهمیدم خوردنی نیست خودم یه روز شکارت میکنم 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 این که یه نوع مرغابی هست، بهش میگیم بط آبی :دی شکار کردمش، ولی بعد فهمیدم خوردنی نیست بعد اونوقت از کجا فهمیدی خوردنی نیست؟ 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2014 آبچیلک نیست؟همونی که هی کنار آب ورجه وورجه میکنه و نک میزنه به گل و لای ؟ خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه گنجشک آبزی نوک دراز گنجشک؟ خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 hit[/MENTION]a;1397628]خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. پس اگر گنجشک نیست حتما فالاروپ گردن سرخه 3
JU JU 7193 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 خودم یه روز شکارت میکنم من اسنایپرماا بعد اونوقت از کجا فهمیدی خوردنی نیست؟ رفتم خونه، بعد بابا آمارش رو بهم داد فکر کردم یه کباب غاز درست حسابی ردیف کردم hit[/MENTION]a;1397628]خیییییییییییر اما از اقوام نزدیکشونه خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییرررررررررررررررررررررر هیچکدومش نبود. فامیل دور اون آبچیلکی که من گفتم نبود؟ از اینا توی مستند زیاد نشون میده ها 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 ای برادرا ، ای هموطنان...چقد بگم من؟!......نرییییییییییییید آقا جان شکار نرید.....شکار نکنید خب.....باور کنید هیچ اتفاقی نمیوفته اگه بجاش عکاسی کنید.... 4
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2014 عهشانسی گفتم بعله *Mars* عزیز درست گفتن. آقای خوش شانس عکس بععععععد لطفن 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 hit[/MENTION]a;1400550]باز که این برادرمون غیبش زد!!! خودم میذارم عکس بعدو عروس غاز 1
*Mars* 5292 ارسال شده در 13 مرداد، 2014 hit[/MENTION]a;1400561] آفرییییییییییییییییییییین. عکس بعد لطفا از همه غازها کوچکتر و خوشرنگتر است . گلو ، لکه جانبی سر و سینهاش بلوطی رنگ و بقیه پروبالش سیاه و سفید است . از فاصله دور نوار پهلوئی پهن و سفید رنگ مشخصترین نشانه آن است . پاها و منقار خیلی کوچکش ساه رنگ می باشد . پرنده نابالغ کمرنگتر و بیشتر قهوهای است و بین چشم و منقارش لکه سفید نامشخصی دارد ، رفتار و پرواز این پرنده شبیه غازهای دیگر ، ولی در هنگام تغذیه بینهایت سریع و چابک است . گلههای آن به ندرت در یک خط و یا به شکل 8 پرواز می کنند ، در فصل زمستان اغلب با غاز پیشانی سفید دیده می شود . 1
*Mars* 5292 ارسال شده در 14 مرداد، 2014 hit[/MENTION]a;1400582]سهره معمولی؟ کلمه اولش درسته! ولی سهره چی؟؟؟
ارسال های توصیه شده