An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ لک لک زیاد دیدماین یکی لک لک نیست درنا هم نمی تونه باشه یا این قیافه ش اسمش رو پادراز میزارم جاااااان؟پا درااااز؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ جاااااان؟پا درااااز؟ بزاریم پا دراز ِ گردن دراز ِ منقار زشت؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خب خب این چیه؟:gnugghender: با توجه به پا و گردن درازش از لک لکیانه (راسته) دیگه درسته؟! و باز هم فکر کنم از خانواده حواصیل باشه درسته؟ یا گونه ای دیگه از حواصیل یا از گونه های اگرت! 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ بزاریم پا دراز ِ گردن دراز ِ منقار زشت؟ با توجه به پا و گردن درازش از لک لکیانه (راسته) دیگه درسته؟! و باز هم فکر کنم از خانواده حواصیل باشه درسته؟ یا گونه ای دیگه از حواصیل یا از گونه های اگرت! آفریییییییییییییییین.اگرت.اگرت بزرگ بدو بدوووووووووووو عکس بعدی 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سوال بعدی به امید تکراری نبودن: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ منتظر نظرات دیگران مینشینیم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ فیلوش اسم دیگه ای نداره؟ من تا حالا نشنیدم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ میگم اگه بشه اسم علمی پرنده رو هم بگیم! که یه موقع دچار اشتباه نشیم اسم علمی در کل دنیا ثابت و یکیه! اسمش 4 حرفیه! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خب ایشون درنا بودن!!! با توجه به پیگیری های شدید آقای شریفی ... زحمت سوال بعدی رو جناب شریفی بکشن! 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ خب راست میگن دیگه.مهندس حمیییییییییییییییییییییییییید.داداش اسم پرنده رو بگو برو عکس بعدی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خب ایشون درنا بودن!!! با توجه به پیگیری های شدید آقای شریفی ... زحمت سوال بعدی رو جناب شریفی بکشن! درنا خانم مگه سفید نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ عکس بعدی رو بذارییییییییییییییییییییییید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده