Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بوقلمون عصبانی و خشمگین و متفکر و البته نَر 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ منم فک کنم بوقلمون باشه حامد بچه ها درست گفتن؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ چقدر سخت بود درسته خیلی یادمه قبلا من و پسر عموم زیاد پرنده میکُشتیم. جوجه، خروس، مُرغ و ... یه روزی پسر عموم اومد رو دیوار خونه و صدام کرد و گفت بیا پُشت دیوار. منم رفتم. دیدم بوقلمون رو کُشته جسدش رو آورده من تأیید کنم رئیس باند بودم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دستکارس زنگ عکس جهت جلوگیری از گوگولینگ! (که جواب نداد!) رنگ اصلی عکس کوچولو راستی، چرا تغییر رنگ دادی؟ من متوجه منظورت نشدم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ راستی، چرا تغییر رنگ دادی؟ من متوجه منظورت نشدم :icon_pf (34): هیچی بلد نباشی بهتره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ هیچی بلد نباشی بهتره بگو دیگه :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بابا عکسو میدی گوگل بهت میگه عکس چیه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بابا عکسو میدی گوگل بهت میگه عکس چیه :icon_razz: کجا باید بدی؟ بگو یاد بگیریم خیلی بدرد میخوره 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دوستان عزیز بهتر نبود جای اسپم عکس بعدی رو بذارید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ کجا باید بدی؟ بگو یاد بگیریم خیلی بدرد میخوره آموزش تصویری میخواد اینجوری نمیشه اسپم نکن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ حالا کسی عکس نمیذاره خودم میذارم حالا کی میدونه این چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ حالا کسی عکس نمیذاره خودم میذارم حالا کی میدونه این چیه؟ درنا؟ 4 لینک به دیدگاه
eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ درنا که نیست منم فکر میکنم لک لک درست باشه 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ درنا؟ لَک لَک درنا که نیست منم فکر میکنم لک لک درست باشه خیر.نه درناست نه لک لک 3 لینک به دیدگاه
eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ شبیه قو هم هست ولی قو منقارش پهن تره میشه یه عکس دیگه ازش بذاری؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ نه قو .نه ماهیخوار اون چیه داره میخوره؟ ....خوار نقطه چین رو پُر کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده