Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ بوقلمون عصبانی و خشمگین و متفکر و البته نَر 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ منم فک کنم بوقلمون باشه حامد بچه ها درست گفتن؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: چقدر سخت بود درسته خیلی یادمه قبلا من و پسر عموم زیاد پرنده میکُشتیم. جوجه، خروس، مُرغ و ... یه روزی پسر عموم اومد رو دیوار خونه و صدام کرد و گفت بیا پُشت دیوار. منم رفتم. دیدم بوقلمون رو کُشته جسدش رو آورده من تأیید کنم رئیس باند بودم 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: دستکارس زنگ عکس جهت جلوگیری از گوگولینگ! (که جواب نداد!) رنگ اصلی عکس کوچولو راستی، چرا تغییر رنگ دادی؟ من متوجه منظورت نشدم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: راستی، چرا تغییر رنگ دادی؟ من متوجه منظورت نشدم :icon_pf (34): هیچی بلد نباشی بهتره 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: هیچی بلد نباشی بهتره بگو دیگه :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ بابا عکسو میدی گوگل بهت میگه عکس چیه :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: بابا عکسو میدی گوگل بهت میگه عکس چیه :icon_razz: کجا باید بدی؟ بگو یاد بگیریم خیلی بدرد میخوره 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ دوستان عزیز بهتر نبود جای اسپم عکس بعدی رو بذارید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور، ۱۳۹۱ Mr. Specific گفته است: کجا باید بدی؟ بگو یاد بگیریم خیلی بدرد میخوره آموزش تصویری میخواد اینجوری نمیشه اسپم نکن :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور، ۱۳۹۱ حالا کسی عکس نمیذاره خودم میذارم حالا کی میدونه این چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور، ۱۳۹۱ An@hita گفته است: حالا کسی عکس نمیذاره خودم میذارم حالا کی میدونه این چیه؟ درنا؟ 4 لینک به دیدگاه
eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ شهریور، ۱۳۹۱ درنا که نیست منم فکر میکنم لک لک درست باشه 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۱ El Roman گفته است: درنا؟ Mr. Specific گفته است: لَک لَک eli khanoom گفته است: درنا که نیست منم فکر میکنم لک لک درست باشه خیر.نه درناست نه لک لک 3 لینک به دیدگاه
eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۱ شبیه قو هم هست ولی قو منقارش پهن تره میشه یه عکس دیگه ازش بذاری؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ شهریور، ۱۳۹۱ An@hita گفته است: نه قو .نه ماهیخوار اون چیه داره میخوره؟ ....خوار نقطه چین رو پُر کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده