An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طلای عقابی؟ باز خیر شاهین ایمان جان، فکر نکنم باز باشه باجریگار هم نیست، سایزش از اون بزرگتر هست فکر کردن به باز البته، گزینه خوبیه، اما حس میکنم نیست آفرین به هوش و ذکاوت و تحلیلت.حق باتوئه.هیچ کدوم از اینایی که گفتید نیست. دلیجه اگه تصویر مورد سوال این باشه من میتونم بگم که از عقاب شکلانه! راسته Falconiformes ... این راسته تحت نام های بازیان یا شاهین شکلان هم معروفه! خیلی شبیه شاهینه ... اما خب فعلا در حدی نیستم که بتونم جنس یا حتی خانواده رو تشخیص بدم. افراد این راسته همه شکاری اند! آفرین.خیلی نزدیک شدی. بابا بچه ها شما که از این خانواده همه رو گفتید جز این طفلی رو. حدس دیگه ای نیست؟ بگم اسمشو یا میگید؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب باید برم سراغ کتابم! از رو کتابم بگم! برمیگردم! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب از راسته عقاب شکلان فکر کنم توی ایران یکی خانواده Pandionidae و یکی هم Accipitridae و همچنین خانواده شاهین Falconidae انواع عقاب رو داریم! که فکر نکنم باشه! دال و بحری که نیست سارگپه نیست؟ کورکور چی؟ 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب از راسته عقاب شکلانفکر کنم توی ایران یکی خانواده Pandionidae و یکی هم Accipitridae و همچنین خانواده شاهین Falconidae انواع عقاب رو داریم! که فکر نکنم باشه! دال و بحری که نیست سارگپه نیست؟ کورکور چی؟ خدایی رتبه توپی که آوردی نوش جونت.بله سارگپه ست.خدارو شکر بالاخره بخت اینم باز شد و شناسایی شد.خب مهندس جان عکس بعدی لفطن. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی آناهیتا! اما من رشتم اصلا به پرنده شناسی مرتبط نیستا ... فقط یه چیز کلی خوندیم ... چشم عکس بعدی رو میزارم ... 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی آناهیتا! اما من رشتم اصلا به پرنده شناسی مرتبط نیستا ... فقط یه چیز کلی خوندیم ... چشم عکس بعدی رو میزارم ... بله میدونم.به قول ما شما از بچه های حشره این آفرین. منتظریم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من چون اولین بارمه شاید سوال ساده ای باشه ... بفرمایید این چه پرنده عزیزیه!؟ توی ایران که خیلی در حقش ظلم شده! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آناهیتا خانم! صبر میکردی جوهر پستم خشک بشه حداقل! 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام منم میگم حواصیل خاکستری 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام منم میگم حواصیل خاکستری 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ آناهیتا خانم! صبر میکردی جوهر پستم خشک بشه حداقل! با سلام منم میگم حواصیل خاکستری با سلاممنم میگم حواصیل خاکستری خب عکس بعدی رو لطف بفرمایید.زود زوووووود که ما منتظریم. 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بیچاره حواصیل با اینکه این همه شناسه اما جمعیتش داره نابود میشه!!! همه درست گفتین ... 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بیچاره حواصیل با اینکه این همه شناسه اما جمعیتش داره نابود میشه!!! همه درست گفتین ... عکس بعدی لطفن 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مگه من باید بزارم! روال باید اینطوری باشه که کسی که جواب صحیح رو میگه عکس بعدی رو میزاره! حالا که آناهیتا نیست خودت بزار! (یا آناهیتا که اول گفته بزاره) مرسیتم! 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ Ju ju جان نوبت خودته.عکس بذار لطفا. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ من بزارم شاید تا چند روزی نباشم لطفن خود بچهها بزارن عکس رو من الان تو دست و بالم چیز خاصی نیست 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خب خب این چیه؟:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ لک لک زیاد دیدم این یکی لک لک نیست درنا هم نمی تونه باشه یا این قیافه ش اسمش رو پادراز میزارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده