An@hita 8666 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2013 طلای عقابی؟ باز خیر شاهین ایمان جان، فکر نکنم باز باشه باجریگار هم نیست، سایزش از اون بزرگتر هست فکر کردن به باز البته، گزینه خوبیه، اما حس میکنم نیست آفرین به هوش و ذکاوت و تحلیلت.حق باتوئه.هیچ کدوم از اینایی که گفتید نیست. دلیجه اگه تصویر مورد سوال این باشه من میتونم بگم که از عقاب شکلانه! راسته Falconiformes ... این راسته تحت نام های بازیان یا شاهین شکلان هم معروفه! خیلی شبیه شاهینه ... اما خب فعلا در حدی نیستم که بتونم جنس یا حتی خانواده رو تشخیص بدم. افراد این راسته همه شکاری اند! آفرین.خیلی نزدیک شدی. بابا بچه ها شما که از این خانواده همه رو گفتید جز این طفلی رو. حدس دیگه ای نیست؟ بگم اسمشو یا میگید؟ 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 خب از راسته عقاب شکلان فکر کنم توی ایران یکی خانواده Pandionidae و یکی هم Accipitridae و همچنین خانواده شاهین Falconidae انواع عقاب رو داریم! که فکر نکنم باشه! دال و بحری که نیست سارگپه نیست؟ کورکور چی؟ 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2013 خب از راسته عقاب شکلانفکر کنم توی ایران یکی خانواده Pandionidae و یکی هم Accipitridae و همچنین خانواده شاهین Falconidae انواع عقاب رو داریم! که فکر نکنم باشه! دال و بحری که نیست سارگپه نیست؟ کورکور چی؟ خدایی رتبه توپی که آوردی نوش جونت.بله سارگپه ست.خدارو شکر بالاخره بخت اینم باز شد و شناسایی شد.خب مهندس جان عکس بعدی لفطن. 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 مرسی آناهیتا! اما من رشتم اصلا به پرنده شناسی مرتبط نیستا ... فقط یه چیز کلی خوندیم ... چشم عکس بعدی رو میزارم ... 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 مرسی آناهیتا! اما من رشتم اصلا به پرنده شناسی مرتبط نیستا ... فقط یه چیز کلی خوندیم ... چشم عکس بعدی رو میزارم ... بله میدونم.به قول ما شما از بچه های حشره این آفرین. منتظریم:gnugghender: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 خب من چون اولین بارمه شاید سوال ساده ای باشه ... بفرمایید این چه پرنده عزیزیه!؟ توی ایران که خیلی در حقش ظلم شده! 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 آناهیتا خانم! صبر میکردی جوهر پستم خشک بشه حداقل! با سلام منم میگم حواصیل خاکستری با سلاممنم میگم حواصیل خاکستری خب عکس بعدی رو لطف بفرمایید.زود زوووووود که ما منتظریم. 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بیچاره حواصیل با اینکه این همه شناسه اما جمعیتش داره نابود میشه!!! همه درست گفتین ... 2
JU JU 7193 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بیچاره حواصیل با اینکه این همه شناسه اما جمعیتش داره نابود میشه!!! همه درست گفتین ... عکس بعدی لطفن 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 مگه من باید بزارم! روال باید اینطوری باشه که کسی که جواب صحیح رو میگه عکس بعدی رو میزاره! حالا که آناهیتا نیست خودت بزار! (یا آناهیتا که اول گفته بزاره) مرسیتم! 2
JU JU 7193 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 من بزارم شاید تا چند روزی نباشم لطفن خود بچهها بزارن عکس رو من الان تو دست و بالم چیز خاصی نیست 2
JU JU 7193 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 لک لک زیاد دیدم این یکی لک لک نیست درنا هم نمی تونه باشه یا این قیافه ش اسمش رو پادراز میزارم 2
ارسال های توصیه شده