An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لطفن یکی بگهباید آسون باشه گوشت خوشمزهای هم داره چنگر؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چنگر؟ جان ؟ ( حس میکردم سه سوته جواب این رو میدینااا ) 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستش رو بخواین، من اسم رسمی این پرنده رو نمی دونستم بله، دقیقن چنگر هست! آسون بود، یکی دیگه میزارم گوشت این یکی خوشمزهتره 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جان ؟ ( حس میکردم سه سوته جواب این رو میدینااا ) حالا شما اینو بگو...:gnugghender: زیاد سخت نیست 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راستش رو بخواین، من اسم رسمی این پرنده رو نمی دونستم بله، دقیقن چنگر هست! آسون بود، یکی دیگه میزارم گوشت این یکی خوشمزهتره مشکوک میزنی؟؟؟؟؟پرنده های گوشت خوشمزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه خدایی ناکرده زبونم لال شکااااااااررررررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این کلاغ نوک کلفته ؟ پشت سیستم خودم نیستم، وگرنه سه سوته جواب میدادم حالا شما اینو بگو...:gnugghender: زیاد سخت نیست 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازه اسمشم بلد نیستم.:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این کلاغ نوک کلفته ؟ پشت سیستم خودم نیستم، وگرنه سه سوته جواب میدادم سیستمت پرنده شناسه؟ نزدیک به کلاغه.پس رفتی خونه از سیستمت بپرس:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سیستمت پرنده شناسه؟ نزدیک به کلاغه.پس رفتی خونه از سیستمت بپرس:vahidrk: نخیر، یه راهنما داره، جستجوی اینترنتی عکس " زاغ سیاه " نمیشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نخیر، یه راهنما داره، جستجوی اینترنتی عکس " زاغ سیاه " نمیشه ؟ زاغ سیاااااااااااااااااااه؟نه فدات شم .این از کلاغ خیلی بزرگتره. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ زاغ سیاااااااااااااااااااه؟نه فدات شم .این از کلاغ خیلی بزرگتره. بلد نیستم هر چی هست، به پرنده سیاه هستش من برم و تا برگشتنم، یه کم فکر میکنم اون پرنده خوشکله که من گذاشتم رو بهش فکر کنین بگین یه راهنمایی کوچیک: این پرنده صدایی شبیه به این در میاره " دزدی دیدم " و وقتی شخصی رو ببینه، بشدت این شکلی آواز میخونه :دی 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه، این نیستحدس بعد نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "دیدومک" اسم این پرنده زیبا هستش به اسم محلی "تیترون" در استان بوشهر در زمان آواز خواندن، به صورت عام، و طنز گونه، مردم میگن فریاد میزنه " دزدی دیدم، دزدی دیدم " به نظر میرسه که "دیدومک" از صدای این پرنده گرفته شده باشه، خیلی هم لاغر هستش جوجه و تخم بسیار زیبایی داره در زمان حفاظت از فرزندان و تخمهاش، نقشههای جالبی میریزه در فصل زمستان، به استان بوشهر مهاجرت کرده و در همان فصل، تقریبن، تولید مثل میکند پ.ن : بجز "اسم" دیدومک، بقیه دادهها از اطلاعات شخصی و نظرات شخصی خودم بوده! پ.ن: آناهیتا جان، عکس بعدی با شما، من شاید چند وقتی به صورت صحیح نباشم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ "دیدومک"اسم این پرنده زیبا هستش به اسم محلی "تیترون" در استان بوشهر در زمان آواز خواندن، به صورت عام، و طنز گونه، مردم میگن فریاد میزنه " دزدی دیدم، دزدی دیدم " به نظر میرسه که "دیدومک" از صدای این پرنده گرفته شده باشه، خیلی هم لاغر هستش جوجه و تخم بسیار زیبایی داره در زمان حفاظت از فرزندان و تخمهاش، نقشههای جالبی میریزه در فصل زمستان، به استان بوشهر مهاجرت کرده و در همان فصل، تقریبن، تولید مثل میکند پ.ن : بجز "اسم" دیدومک، بقیه دادهها از اطلاعات شخصی و نظرات شخصی خودم بوده! پ.ن: آناهیتا جان، عکس بعدی با شما، من شاید چند وقتی به صورت صحیح نباشم بسیار ممنون عزیزم. لفطن بگید این چیه 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرغابی نوک کج ِکله سبز ِ دماغ گشاد؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرغابی سرسبز نوک کج مرغابی نوک کج ِکله سبز ِ دماغ گشاد؟ معلومه دیگهاین مرغابیه خیر مرغابی نیست. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده