*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 3 تیر، 2013 کرکس کوچک یا کرکس مصری یک گونه در معرض خطر از تیرهٔ عقابان و تنها عضو سرده Neophron است. زیستگاه این پرنده از جنوب غربی اروپا و شمال آفریقا تا هند است و در ایران نیز یافت میشود. 5
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2013 مرررررررررررررسیییییییییییی.آفرین عکس بعدی رو زود بذار:gnugghender: 5
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2013 از اونجایی که دوست عزیزمون نیومدن و جواب رو ندادن و تاپیک خیلی سوت و کور مونده مجبوریم عکس بعدی رو بذاریم. حدس میزنید این پرنده اسمش چیه؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 26 تیر، 2013 خب من بیکار نبودم و رفتم چند تا کتاب خوندم در این زمینه و متوجه شدم که این پرنده Winter Wren الیکایی میباشد 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2013 خب من بیکار نبودم و رفتم چند تا کتاب خوندم در این زمینه و متوجه شدم که این پرنده Winter Wrenالیکایی میباشد منم اصلا متوجه نشدم که شما از کجا پی به نام این پرنده محترم بردی آقای اهل مطالعه مرسی از جواب درستت.لفطن عکس بعدی:gnugghender: 2
JU JU 7193 ارسال شده در 26 تیر، 2013 خروس لاری در مناطق جنوبی، از این خروس به عنوان یک خروس جنگجو و قوی استفاده شده و یک سری افراد هم در مسابقات جنگ خروسها از این نوع خروس استفاده میکنند فقط یک بار در دوران کودکی جنگ خروسها رو دیدم! خروسی فوقالعاده زیباست خروس جوان خروس هست، ولی چه نوع خروسی خروس لاری هست! خب خب کی میدونه این چیه؟؟؟:gnugghender: سینه سرخ شاید اسمش رو اشتباه بگم، اسم علمی اون رو نمیدونم در بوشهر، ما این پرنده رو به این اسم میشناسیم، و به وفور دیده میشه در استان، مخصوصن در فصل زمستان 4
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 26 تیر، 2013 خروس لاریدر مناطق جنوبی، از این خروس به عنوان یک خروس جنگجو و قوی استفاده شده و یک سری افراد هم در مسابقات جنگ خروسها از این نوع خروس استفاده میکنند فقط یک بار در دوران کودکی جنگ خروسها رو دیدم! خروسی فوقالعاده زیباست خروس هست، ولی چه نوع خروسی خروس لاری هست! سینه سرخ شاید اسمش رو اشتباه بگم، اسم علمی اون رو نمیدونم در بوشهر، ما این پرنده رو به این اسم میشناسیم، و به وفور دیده میشه در استان، مخصوصن در فصل زمستان آفرین به اطلاعات خوبت.بسیار بسیار ممنون بله درسته.ماهم به اون سینه سرخ میگیم.لطفا عکس بعدی رو بذارید. (دوستان عزیز توجه کنند اگر عکسی که گذاشتن رو کسی بلد نبود بعد از نهایتا 4 یا 5 روز اسمشو بگن و عکس دیگه ای بذارن.یه لطف دیگه کنید و عکسای پرندگانی رو که در ایران داریم رو بذارید) 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 27 تیر، 2013 خب خب کی میدونه این چیه؟؟؟:gnugghender: این که اسمشو زیرش نوشته امیر سبزی 3
ارسال های توصیه شده