*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ کرکس کوچک یا کرکس مصری یک گونه در معرض خطر از تیرهٔ عقابان و تنها عضو سرده Neophron است. زیستگاه این پرنده از جنوب غربی اروپا و شمال آفریقا تا هند است و در ایران نیز یافت میشود. 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مرررررررررررررسیییییییییییی.آفرین عکس بعدی رو زود بذار:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ فیلوش؟ نــــه، فیلوش نیست. 3 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ از اردک هاست؟ بله. از دسته Anatidae 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ آیا نوعی اسکوتر میباشد؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از اونجایی که دوست عزیزمون نیومدن و جواب رو ندادن و تاپیک خیلی سوت و کور مونده مجبوریم عکس بعدی رو بذاریم. حدس میزنید این پرنده اسمش چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک عدد گنجشک از نوع چاق می باشد عایا؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من بیکار نبودم و رفتم چند تا کتاب خوندم در این زمینه و متوجه شدم که این پرنده Winter Wren الیکایی میباشد 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب من بیکار نبودم و رفتم چند تا کتاب خوندم در این زمینه و متوجه شدم که این پرنده Winter Wrenالیکایی میباشد منم اصلا متوجه نشدم که شما از کجا پی به نام این پرنده محترم بردی آقای اهل مطالعه مرسی از جواب درستت.لفطن عکس بعدی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب خب کی میدونه این چیه؟؟؟:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خروس لاری در مناطق جنوبی، از این خروس به عنوان یک خروس جنگجو و قوی استفاده شده و یک سری افراد هم در مسابقات جنگ خروسها از این نوع خروس استفاده میکنند فقط یک بار در دوران کودکی جنگ خروسها رو دیدم! خروسی فوقالعاده زیباست خروس جوان خروس هست، ولی چه نوع خروسی خروس لاری هست! خب خب کی میدونه این چیه؟؟؟:gnugghender: سینه سرخ شاید اسمش رو اشتباه بگم، اسم علمی اون رو نمیدونم در بوشهر، ما این پرنده رو به این اسم میشناسیم، و به وفور دیده میشه در استان، مخصوصن در فصل زمستان 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خروس لاریدر مناطق جنوبی، از این خروس به عنوان یک خروس جنگجو و قوی استفاده شده و یک سری افراد هم در مسابقات جنگ خروسها از این نوع خروس استفاده میکنند فقط یک بار در دوران کودکی جنگ خروسها رو دیدم! خروسی فوقالعاده زیباست خروس هست، ولی چه نوع خروسی خروس لاری هست! سینه سرخ شاید اسمش رو اشتباه بگم، اسم علمی اون رو نمیدونم در بوشهر، ما این پرنده رو به این اسم میشناسیم، و به وفور دیده میشه در استان، مخصوصن در فصل زمستان آفرین به اطلاعات خوبت.بسیار بسیار ممنون بله درسته.ماهم به اون سینه سرخ میگیم.لطفا عکس بعدی رو بذارید. (دوستان عزیز توجه کنند اگر عکسی که گذاشتن رو کسی بلد نبود بعد از نهایتا 4 یا 5 روز اسمشو بگن و عکس دیگه ای بذارن.یه لطف دیگه کنید و عکسای پرندگانی رو که در ایران داریم رو بذارید) 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب خب کی میدونه این چیه؟؟؟:gnugghender: این که اسمشو زیرش نوشته امیر سبزی 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لطفن یکی بگه باید آسون باشه گوشت خوشمزهای هم داره 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این که اسمشو زیرش نوشتهامیر سبزی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده