سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ راهنمایی اسمش یه جورایی به ورزشم مربوط میشه !! 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مرغ وزنه بردار به نظرت به این هیکل میاد؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ این به پرنده به رنگ آبیه که به نظر میرسه به اینتر میلان مرتبطه باشه 3 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ این به پرنده به رنگ آبیه که به نظر میرسه به اینتر میلان مرتبطه باشه خیر این به اونترمیلان مرتبطه 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ خب چرا انقدر پرنده های سخت میذارید؟ از چه خانواده ایه؟ ی نوع زاغه؟ 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ خب چرا انقدر پرنده های سخت میذارید؟از چه خانواده ایه؟ ی نوع زاغه؟ اتفاقا خیلی پرنده نرمیه .... یه راهنمایی خیلی تابلو میکنم .... این پرنده هندیه.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ اتفاقا خیلی پرنده نرمیه ....یه راهنمایی خیلی تابلو میکنم .... این پرنده هندیه.... خوشم اومد 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا هم خنده نداشت. به جای اینکارا حدس بزن. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا هم خنده نداشت.به جای اینکارا حدس بزن. چرا پس جواب نمیتی آنا:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بلد نیستم من فقط پرنده های داخلی رو بلدم.این اجنبی ها رو نمیشناسم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۱ بلد نیستم من فقط پرنده های داخلی رو بلدم.این اجنبی ها رو نمیشناسم خو تحقیق کن دیگه آواتار نو مفالک 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ ای بابا دو روز ولتون کنم میرید که میریدا.ب چه ها اسم این پرنده رو بگید دیگه. از دوستان گلمم خواهش میکنم فعلا پرنده های موجود در ایران رو برای شناسایی بذارید تا بعد به بقیه ش برسیم.هدف ما یادگیریه.از ساده ترها و در دسترس ها شروع کنیم تا به این عجیب غریب ها برسیم. خب عکس بعدی رو کی میذاره؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ گنجشک خانگی: معروفترین گونهٔ گنجشک است که در تعداد بسیار زیاد در تمامی قارههای جهان و عمدتأ در مناطق شهری زندگی میکند. 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ گنجشک؟ احسنت عکس بعدی رو بذار گنجشک خانگی: معروفترین گونهٔ گنجشک است که در تعداد بسیار زیاد در تمامی قارههای جهان و عمدتأ در مناطق شهری زندگی میکند. حیف که دیر گفتی 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ کی اسم این آقا رو میدونه؟؟!!!! قابل توجه بعضیا که این پرنده گنجشک نیست! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده