eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من اعتراض دارم ج سوال قبلی چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ با سلام اکثرشو که گذاشتم مونده با اینکه اسپم محسوب میشه باز اگه ناراحتین باشه پاک نمیکنم ولی خواهشا شکلک خالی نذارین 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ با سلاماکثرشو که گذاشتم مونده با اینکه اسپم محسوب میشه باز اگه ناراحتین باشه پاک نمیکنم ولی خواهشا شکلک خالی نذارین همون اسپم ها خودش نمکش بود. دیدی که چقدر تفاوتشه... الان یکی بیاد یه حدسی میزنه میره. ولی اون طوری بعضی وقتا 5-6 نفر همزمان فعال بودیم و هم میخندیدیم و هم سریع پیش می رفت. خلاصه بهله. به مردم بپیوند تا دیر نشده به صف مردم بپیوند راه بازگشت همیشه بازه من توبه کنندگان رو دوست دارم 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ ئههههه من عاشق پرنده هامممم تا حالام این تاپیک رو ندیده بودمممم 2 ماه دیگه که برگشتمممم حتما میام ،خواهشا فعالش کنین:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دل منم گرفت.چرا اینجا انقدر خاک و خل رو درو دیوارش نشسته؟ دوستان عزیزی که پایه ن ادامه بدیم...یا علی... این چیه؟ 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ دل منم گرفت.چرا اینجا انقدر خاک و خل رو درو دیوارش نشسته؟ دوستان عزیزی که پایه ن ادامه بدیم...یا علی... این چیه؟ گنجشک؟ 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ چکاوک درختی؟؟؟ چرا بازی رو خراب میکنی؟ :icon_razz: قانون اینجا اینطوریه که اول باید بگی گنجشک؟؟ تا بیاد و راهنمایی کنه حالش به اون راهنماییشه 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ چرا بازی رو خراب میکنی؟ :icon_razz:قانون اینجا اینطوریه که اول باید بگی گنجشک؟؟ تا بیاد و راهنمایی کنه حالش به اون راهنماییشه آخ آخ آخ واقعا شرمنده منو عفو کنین نمیدونستم قانون اینجارو نظر کارشناسیمو به گنجشک تغییر میدم 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ آخ آخ آخ واقعا شرمنده منو عفو کنین نمیدونستم قانون اینجارو نظر کارشناسیمو به گنجشک تغییر میدم الان باید منتظر بمونیم تا آناهیتا بیاد و بگه: "نه" و راهنمایی کنه 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۱ الان باید منتظر بمونیم تا آناهیتا بیاد و بگه: "نه"و راهنمایی کنه بی صبرانه منتظر شنیدن کلمه دلنشین " نه" از زبون آناهیتا هستم 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه گنجشک نیست اینبار راهنمایی هم نداره 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نه گنجشک نیستاینبار راهنمایی هم نداره چکاوکم نیس؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ چکاوکم نیس؟ نییدونم چکاوک هم باشه باید نوعش رو بگی 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ نییدونمچکاوک هم باشه باید نوعش رو بگی چکاوک درختی دیگه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ چکاوک درختی دیگه باید صبر کنیم آناهیتا بیاد بگه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ دل منم گرفت.چرا اینجا انقدر خاک و خل رو درو دیوارش نشسته؟ دوستان عزیزی که پایه ن ادامه بدیم...یا علی... این چیه؟ این دم جنبانک خاکستریه 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این دم جنبانک خاکستریه ای کلک منم الان دیدمش http://www.noandishaan.com/forums/thread94375.html عکس بعدی رو بذار 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده