judyabott 8886 ارسال شده در 1 دی، 2012 از خانواده سسک نیست ؟ راستش خانواده ش رو نمیشناسم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
judyabott 8886 ارسال شده در 1 دی، 2012 جودی یه راهنمایی بکن نمیدونم از چیش بگم ؟؟ مشخصات ظاهریش خوبه ؟؟ راستی صداش چیل _ چیل 3
judyabott 8886 ارسال شده در 2 دی، 2012 چلچلکه؟ این باید پرنده شلخته ای باشه چرا موهاشو شونه نزده؟ نه چلچلک هم نیست اصلا هم شلخته نیست خودش مدلش اینجوریه 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 2 دی، 2012 پستا رو پاک نکنید اینا نمک مسابقست همینجوریشم کسی شرکت نمی کنه بعضی جاها اسپم لازمه ما حدس هم میزنیم فقط اسپم نمی کنیم که! من دیگه شرکت نمی کنم! 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 2 دی، 2012 پستا رو پاک نکنید اینا نمک مسابقستهمینجوریشم کسی شرکت نمی کنه بعضی جاها اسپم لازمه ما حدس هم میزنیم فقط اسپم نمی کنیم که! من دیگه شرکت نمی کنم! هادی بیا اینجا، هم اسپم میکنیم هم شعر میگیم، خانوم مدیر اینقد باحاله خودشم پایس [h=3]شبستـــانه ( پاتوق بچه های ادبیات )[/h] 3
Lean 56968 ارسال شده در 10 دی، 2012 این یک عدد چغک است که به آن طوطی نیز گفته میشود یا کاسکو یا یه همچین چیزی 5
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 10 دی، 2012 کاسکو؟ این یک عدد چغک است که به آن طوطی نیز گفته میشود یا کاسکو یا یه همچین چیزی آفرییییییییییییییییییییییییییییییییین:hapydancsmil: زود زود عکس بعدی رو بذارید... 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 دی، 2012 پستا رو پاک نکنید اینا نمک مسابقستهمینجوریشم کسی شرکت نمی کنه بعضی جاها اسپم لازمه ما حدس هم میزنیم فقط اسپم نمی کنیم که! من دیگه شرکت نمی کنم! منم موافقم هادی جان. همین پست های جالب هستند که باعث ایجاد علاقه و شرکت کردن بچه ها میشه البته باز هم نظر خود مدیر تالار مهمه. 4
judyabott 8886 ارسال شده در 10 دی، 2012 پستا رو پاک نکنید اینا نمک مسابقستهمینجوریشم کسی شرکت نمی کنه بعضی جاها اسپم لازمه ما حدس هم میزنیم فقط اسپم نمی کنیم که! من دیگه شرکت نمی کنم! منم موافقم هادی جان.همین پست های جالب هستند که باعث ایجاد علاقه و شرکت کردن بچه ها میشه البته باز هم نظر خود مدیر تالار مهمه. منم با بچه ها موافقم 3
eli khanoom 98 ارسال شده در 11 دی، 2012 اینجا چرا انقدر سوت و کوره؟ها؟ بگید این چیه؟زود زود دیروز اینو تو بازار قیمت کردم 900هزار تومن 3
ارسال های توصیه شده