An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ فقط یه بار دیگه اسپم کنید....:vahidrk: بابا اینجا واسه علم آموزیه ها... فاطمه جون خودت بگو... عکس بعدی رو هم زحمتشو بکش 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ فقط یه بار دیگه اسپم کنید....:vahidrk:بابا اینجا واسه علم آموزیه ها... فاطمه جون خودت بگو... عکس بعدی رو هم زحمتشو بکش وجود من اسپم ایجاد میکنه ما که رفتیم 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ وجود من اسپم ایجاد میکنهما که رفتیم ای بابا.حالا چرا ناراحت شدی؟ قهر نکن بیا مسابقه رو ادامه بده. 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ :w554:خخانوم مدیر بخدا دست خودمون نیس ناخواسته اسپم میشه اسمش آلوچه خورک بود عکس بعدی: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ :w554:خخانوم مدیر بخدا دست خودمون نیس ناخواسته اسپم میشه اسمش آلوچه خورک بود عکس بعدی: اسکول این آخرین مسابقه من بود خیلی سرم شلوغه 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ اون پایین پاش چیه؟ این پرنده ی شکاری به نام چرخ یا شاهین لقب دارد 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ اون پایین پاش چیه؟این پرنده ی شکاری به نام چرخ یا شاهین لقب دارد حیوونیه که شکار کرده شاهین نیست چرخ یا بالابان حالا عکس بعدی رو بزار 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ زاغ بور ایرانی درستهههههههههههههههه :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ خب خب خب نوبت منه:gnugghender: این چیه؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
eli khanoom 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ لک لک سیاه لکلک سیاه بطول ۹۵ سانتیمتر پر وبالش سیاه براق است با جلای زرشکی و سبز و سطح شکمی سفید، منقار، دور چشم و پاهایش سرخ رنگ است. پرندهای است تک زی ودیر انس به تنهائی یا دسته جمعی مهاجرت میکند. زیستگاه: زیستگاه در تالابها و مناطق پر درخت و جنگلی و علفزارها بسر میبرند پراکندگی: لکلک سفید در تابستان فراوان اما لکلک سیاه به تعداد کم است. تغذیه: از ماهیها، دوزیستان، حلزونها وغیره تغذیه میکنند. سوال بعدی خودتون بذارین 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ خودم میذارم مرغ ماهیخوار؟ خیلی سوت و کور شده اینجا :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده