pesare irani 41805 ارسال شده در 14 آذر، 2012 شیطون شدیدا.اینجا مسابقه پرنده شناسیه نه شباهت ها پرستوی دریایی نیست آخه اون سفیده.پرستوی ؟؟؟؟بچه ها بگید دیگه من فکر کردم مسابقه شباهته شما به بزرگی خودت بببخش خخخخخ 2
partow 25305 ارسال شده در 14 آذر، 2012 عزیزم تیره پرستو از تیره گنجشک سانان جداست بادخورک؟ نه ... بله میدونم ... یه بار دیگه پستم رو بخون ... [TABLE] [TR] [TD]راسته:[/TD] [TD]گنجشکسانان[/TD] [/TR] [TR] [TD]تیره:[/TD] [TD]پرستو[/TD] [/TR] [/TABLE] راهنمایی: این پرنده حشرات را در حال پرواز شکار میکند و میخورد ... 2
judyabott 8886 ارسال شده در 14 آذر، 2012 گنجشک نیست .... سار نیست .... از تیره پرستو هاست ... قناری ؟؟ طوطی ؟؟ چلچله ؟؟ هیچ کدوم نیست ؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 14 آذر، 2012 گنجشک نیست .... سار نیست .... از تیره پرستو هاست ... قناری ؟؟ طوطی ؟؟ چلچله ؟؟ هیچ کدوم نیست ؟ آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: 1
judyabott 8886 ارسال شده در 14 آذر، 2012 آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: خب شانسی گفتم ... دیگه بقیه رو بلد نیستم ... 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2012 آفرین ... چلچله ست ... حالا اگر دوست داری اسم کاملش هم بگو ...اگر دوست نداری که هیچی ..:mpr: واقعا چلچله از خانواده پرستوهاست؟؟؟پس چرا من تو کتاب پرندگانم ندیدم! 4
partow 25305 ارسال شده در 14 آذر، 2012 خب شانسی گفتم ... دیگه بقیه رو بلد نیستم ... اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... واقعا چلچله از خانواده پرستوهاست؟؟؟پس چرا من تو کتاب پرندگانم ندیدم! آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 آذر، 2012 اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ولی خیلی شبیه به پرستو هست هاااااااا فامیل نزدیک هستند 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2012 اسم کاملش چلچله دمگاه سفید هستش ... :hapydancsmil: آره ب جون خودم .. نگا اینجارو : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیزم.مرسی از اطلاعات دقیقت. خب نرگس بدو بعدی رو بذار 4
judyabott 8886 ارسال شده در 14 آذر، 2012 مرغابی یا اردک؟ .... ی چیزی میشی اخرش :w58: اره از خانواده مرغابی هاست ... ولی مرغابی نیست ... ی کم بسرچ اقای خاص ... 4
judyabott 8886 ارسال شده در 14 آذر، 2012 آها یادم اومد...آنقوت؟ ایوووووووووووول ...درستهههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: اره خودت استادیااااااااااااااا 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 14 آذر، 2012 .... ی چیزی میشی اخرش :w58:اره از خانواده مرغابی هاست ... ولی مرغابی نیست ... ی کم بسرچ اقای خاص ... آنقوت به جان خودم مدیونی اگه فکر کنی از نت گرفتم 5
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2012 ایوووووووووووول ...درستهههه:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:اره خودت استادیااااااااااااااا مرسی عزیزم. آنقوت به جان خودم مدیونی اگه فکر کنی از نت گرفتم یه کم از خودت مایه بذار. خودم زودتر گفتم 4
ارسال های توصیه شده