B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ خوب بود فقط نمي دونم چرا حس مي كنم قبلا يه جا خونده بودمشون...اونم همه باهم!!!() راي بداديم خانوم مدير جان...دست شما درد نكنه! 9 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ رااااااای دادم....خسته نباشید عزیزان 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چه طولانی شد.اعلام کنید دیگه. سارا خب لینک بده بیان رای بدن گفتین ما حق نداریم تبلیغ کنیم .وگرنه الان 100 نفری رای داده بودن.2روزه نظرسنجی بسته میشد 6 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ رای کاربر aida_delsooz از تعداد آرای نامه شماره 3 کسر شد 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ چه طولانی شد.اعلام کنید دیگه. سارا خب لینک بده بیان رای بدن گفتین ما حق نداریم تبلیغ کنیم .وگرنه الان 100 نفری رای داده بودن.2روزه نظرسنجی بسته میشد لینک دادم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره تمام شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خب نظر سنجی هم بسته شد تا نت من به ملکوت اعلا نپیوسته نتیجه هارو اعلام کنم نفر اول نامه شماره 5 با 21 رای از sarevan عزیز .... 200 امتیاز نفر دوم نامه شماره 6 با 15 رای از عشق من محیط زیست .... 150 امتیاز نفرات سوم با 14 رای: نامه شماره 2 از Mr.101 نامه شماره 3 از azarafrooz نامه شماره 7 از *shahdokht*1983 که به هر 3 نفرشون 100 امتیاز تعلق میگیره سایر دوستانی که به مرحله فینال رسیده بودن: نامه شماره 1 با 13 رای از pari daryayi مهربونمون نامه شماره 4 با 12 رای از دوست خوبمون z.pv با تشکر از همه دوستان چه اونایی که شرکت کردن و چه اونایی که اومدن و رای دادن 13 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ مرسیییییییییییییی :hapydancsmil: نفر اول و دوم و نفرات سوم( که شریک من هستید ) تبریککککککککککککککک :hapydancsmil: از سپیده و نهال عزیز هم ممنونم خسته نباشید 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ خدا را شکر لااقل یه چیزی گیرمون اومد ضایع نشدیم پس از هفت خان رستم 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دوستای گلم تبریک تبریک. Mr.101 گفته نصف امتیازش واسه منه 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به هممون و خسته نباشید به مسئولین ذیل ربط 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به همگی.:rose:از بقیه بچه ها هم شرکت کرده بودن ممنونیم 10 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ مرسی ازهمه دوستان ..مخصوصا نهال و سپیده عزیز. 7 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خب نظر سنجی هم بسته شد تا نت من به ملکوت اعلا نپیوسته نتیجه هارو اعلام کنم نفر اول نامه شماره 5 با 21 رای از sarevan عزیز .... 200 امتیاز نفر دوم نامه شماره 6 با 15 رای از عشق من محیط زیست .... 150 امتیاز نفرات سوم با 14 رای: نامه شماره 2 از Mr.101 نامه شماره 3 از azarafrooz نامه شماره 7 از *shahdokht*1983 که به هر 3 نفرشون 100 امتیاز تعلق میگیره سایر دوستانی که به مرحله فینال رسیده بودن: نامه شماره 1 با 13 رای از pari daryayi مهربونمون نامه شماره 4 با 12 رای از دوست خوبمون z.pv با تشکر از همه دوستان چه اونایی که شرکت کردن و چه اونایی که اومدن و رای دادن :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: منم به همه ی بچه ها تبریک میگم و از همه دوستانی که تو این نظرسنجی شرکت کردن تشکر میکنم. راسته که میگن آنچه از دل برآید لاجرم بردل نشیند 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: منم به همه ی بچه ها تبریک میگم و از همه دوستانی که تو این نظرسنجی شرکت کردن تشکر میکنم. راسته که میگن آنچه از دل برآید لاجرم بردل نشیند نامتو خیلی دوست داشتم. یه جورایی واسه خودمم اتفاق افتاده. 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ قرار بود توی تاپیک اسپم نکنه کسی...نه؟ پستای اسپم پاک میشه تاپیک قفل شد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده