tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ نمیدونم تکراریه یا نه این تایپیکه؟! اینقدر کاربرای فعال تعدادشون زیاده ماشاله که باید از صبح تا شب از این انجمن تکون نخورم تا بشناسمتون خودم در اینده نزدیک میام میگم بهترین دوستم اینجا کیه!:hapydancsmil: دوست واقعی ... نه معمولی ! همۀ ما تا به امروز دوستان زیادی داشتیم و داریم... اما فکر میکنم هممون توی اوج تنهایی دلامون جای خالی یه دوست واقعی رو حس کرده باشیم!یه دوست واقعی چه دوستیه؟؟ یه دوست معمولی وقتی واسه مهمونی میاد خونت،یه دسته گل میاره. یه دوست واقعی هم زودتر میاد خونت و هم دیرتر میره،تا توی کارها بهت کمک کنه. ......................... یه دوست معمولی همیشه ازت انتظار داره. یه دوست واقعی میخواد همیشه رو کمکش حساب کنی. .......................... یه دوست معمولی از درونت بی خبره. یه دوست واقعی سعی میکنه درونتو بفهمه ............................. دوستان تردید نمی کنن، یک دوست واقعی بدون توجه به اینکه آیا در اوج خوش شانسی یا در نهایت بد شانسی قرار داری در کنارت می مونه ............................... دوست معمولی هرگز نمی تواند گریه تو را ببین دوست واقعی شانه هایش از گریه تو تر خواهد بود ............................... دوست معمولی از دیر تماس گرفتن تو دلگیر و ناراحت می شه دوست واقعی می پرسی که چرا نتونستی زودتر تماس بگیری؟ ............................... واقعی بودن مشکله،چون باید از خودمون مایه بذاریم کمتر کسی هست که وقتی بهت نگاه میکنه تو رو ببینه، نه خودشو پس......... لیاقت واقعی بودن رو به هر کسی ندیم یه سوال تو این مدت که عضوسایت شدید بهترین دوستتون کی بوده؟؟؟ حالا همه رو اسم نبر بقیه ناراحت نمیشن!شدن با من 13 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ لایک خالی فایده نداره! باید جواب بدین و برین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا که دوست واقعی ندارم چون تازه عضو شدم اما تو محیط واقعی بیشتر سعی کردم دوست واقعی کسی باشم تا به جای اینکه کسی رو دوست واقعیم بدونم:w73: لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ وقتی پارسال اینجا عضو شدم چندتا دوست خوب پیدا کردم که میتونستم باهشون راحت باشم اما الان هیچ کدومشون نیستن یا اخراج شدن یا دیگه وقت ندارن بیان چقدر حیف لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ من مرد تنهای شبم ینی ایشونی؟ -------------------------------->http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=86752 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دوست واقعی اونه که تو لحظه های سختی تنهات نزاره و کمکت کنه من بیشتر واسه درس کمک میگیرم. من اینجا از این جور دوستا زیاد دارم. بچه های شهرسازی اکثرشون اینجورین مثلا داداش محمد، حمید ها،مرتضی، بهار، رویا ... که اگه بخوام اسم ببرم صفحه پر میشه و یه دوست ویژم پیرهاید لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ ینی ایشونی؟ -------------------------------->http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=86752 نه ایشون ظاهر مرد.. منم باطنا و از عمق وجود، مرد تنهای شبم بحث نکن با من لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ دوست واقعی تو انجمن نداشتم دلیلش هم اینه که زیاد به انجمن سر نمیزدم. ولی حالا تو این مدتی که مرتب میام دوستای بیشتری پیدا کردم که امیدوارم رابطه مون صمیمی ترم بشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده