tar$ 1162 ارسال شده در 24 آبان، 2012 نمیدونم تکراریه یا نه این تایپیکه؟! اینقدر کاربرای فعال تعدادشون زیاده ماشاله که باید از صبح تا شب از این انجمن تکون نخورم تا بشناسمتون خودم در اینده نزدیک میام میگم بهترین دوستم اینجا کیه!:hapydancsmil: دوست واقعی ... نه معمولی ! همۀ ما تا به امروز دوستان زیادی داشتیم و داریم... اما فکر میکنم هممون توی اوج تنهایی دلامون جای خالی یه دوست واقعی رو حس کرده باشیم!یه دوست واقعی چه دوستیه؟؟ یه دوست معمولی وقتی واسه مهمونی میاد خونت،یه دسته گل میاره. یه دوست واقعی هم زودتر میاد خونت و هم دیرتر میره،تا توی کارها بهت کمک کنه. ......................... یه دوست معمولی همیشه ازت انتظار داره. یه دوست واقعی میخواد همیشه رو کمکش حساب کنی. .......................... یه دوست معمولی از درونت بی خبره. یه دوست واقعی سعی میکنه درونتو بفهمه ............................. دوستان تردید نمی کنن، یک دوست واقعی بدون توجه به اینکه آیا در اوج خوش شانسی یا در نهایت بد شانسی قرار داری در کنارت می مونه ............................... دوست معمولی هرگز نمی تواند گریه تو را ببین دوست واقعی شانه هایش از گریه تو تر خواهد بود ............................... دوست معمولی از دیر تماس گرفتن تو دلگیر و ناراحت می شه دوست واقعی می پرسی که چرا نتونستی زودتر تماس بگیری؟ ............................... واقعی بودن مشکله،چون باید از خودمون مایه بذاریم کمتر کسی هست که وقتی بهت نگاه میکنه تو رو ببینه، نه خودشو پس......... لیاقت واقعی بودن رو به هر کسی ندیم یه سوال تو این مدت که عضوسایت شدید بهترین دوستتون کی بوده؟؟؟ حالا همه رو اسم نبر بقیه ناراحت نمیشن!شدن با من 13
آرتاش 33340 ارسال شده در 24 آبان، 2012 اینجا که دوست واقعی ندارم چون تازه عضو شدم اما تو محیط واقعی بیشتر سعی کردم دوست واقعی کسی باشم تا به جای اینکه کسی رو دوست واقعیم بدونم:w73:
Bahareh.S 3069 ارسال شده در 24 آبان، 2012 وقتی پارسال اینجا عضو شدم چندتا دوست خوب پیدا کردم که میتونستم باهشون راحت باشم اما الان هیچ کدومشون نیستن یا اخراج شدن یا دیگه وقت ندارن بیان چقدر حیف
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 24 آبان، 2012 من مرد تنهای شبم ینی ایشونی؟ -------------------------------->http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=86752
آریودخت 43941 ارسال شده در 24 آبان، 2012 دوست واقعی اونه که تو لحظه های سختی تنهات نزاره و کمکت کنه من بیشتر واسه درس کمک میگیرم. من اینجا از این جور دوستا زیاد دارم. بچه های شهرسازی اکثرشون اینجورین مثلا داداش محمد، حمید ها،مرتضی، بهار، رویا ... که اگه بخوام اسم ببرم صفحه پر میشه و یه دوست ویژم پیرهاید
alimec 23104 ارسال شده در 24 آبان، 2012 ینی ایشونی؟ -------------------------------->http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=86752 نه ایشون ظاهر مرد.. منم باطنا و از عمق وجود، مرد تنهای شبم بحث نکن با من
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 25 آبان، 2012 دوست واقعی تو انجمن نداشتم دلیلش هم اینه که زیاد به انجمن سر نمیزدم. ولی حالا تو این مدتی که مرتب میام دوستای بیشتری پیدا کردم که امیدوارم رابطه مون صمیمی ترم بشه.
ارسالهای توصیه شده