* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آواتار نفر بعد ، بحدسین:hapydancsmil: من آواتارا برام آشناست ولی دقیقا یادم نمیاد مال کی بود این el roman نیست؟ آورییییین،بازم درسته لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ فافا راس میگه دیگه ونوس من حس حدسم پرید خو از من نخوای بحدسم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ ونوس جریمه شدی... 4 تا چراغ قرمز:icon_pf (10):(حالا این اسثنا شد...قرمز نداشتیم) لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ برید خونه هاتون ببینم ... ونوس اینجا رو سپرده به من ، گفته کسی نیاد داخل .. لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ برید خونه هاتون ببینم ... ونوس اینجا رو سپرده به من ، گفته کسی نیاد داخل .. بیایم چی میشه ؟:w02: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ به همشون اخطار بده زهراااا:gnugghender: باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... کی بید کی بید؟ این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... دلت میاد به من اخطار بدی؟ قهر میکنم میرمااااااااااااا:cry2: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ دلت میاد به من اخطار بدی؟قهر میکنم میرمااااااااااااا:cry2: نههههههههههه ... قهر نکن... منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ---------- هر کسی هست ، اهل هنره .. یا تالاره معماریه ، یا تالار هنر و عکاسی ، یا تالار گرافیک ... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... ههه ههه؛ بالاخره یه آواتاری رو نتونستید بتشخیصین سیندخت؟چقده اشنا میزنه هااا نههههههههه عزیییییزدلم؛ نوچ منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ---------- لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ نههههههههههه ... قهر نکن... گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ---------- هر کسی هست ، اهل هنره .. یا تالاره معماریه ، یا تالار هنر و عکاسی ، یا تالار گرافیک ... زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender: باعث شد امتیاز من بپره ههه ههه؛ بالاخره یه آواتاری رو نتونستید بتشخیصین:hapydancsmil: نههههههههه عزیییییزدلم؛ نوچ :hapydancsmil: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... سیندخت؟چقده اشنا میزنه هااا منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender:باعث شد امتیاز من بپره :banel_smiley_4: آخ من به امتیازای تو چیکا دارم لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آخ من به امتیازای تو چیکا دارم حدسم پرید دیگه به خاطر تو در نتیجه امتیازم پرید بقیه بیگناهنا ازشون نقل قول گرفتی:ws3: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender:باعث شد امتیاز من بپره آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟ آره دختره، اما هدا نه محمدحسین دختره ؛ محمد حسین ؟ نوچ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ لیلیان تو این مایه ها آواتار داشتا:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده