* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 بیچاره شدمببین به خاطر تو به تمام عقل و حافظه ام ، آتیش زدم من که دوست دارم... آره بدجووووووور حافظت از دست رفت محمد رضا معدن آورین، درستهههه محمدرضا مسئول تور تو هم درست گفتی این که خیلی تو فکرههمین پوریا نیست باز؟ یا نه همون شادمهر؟ نه اونم افسرده نبود که اصلا ولش کن نمیدونم:icon_pf (34): گفتن بچه ها ونوس بازم بزار ..خیلی خوش میگذره:hapydancsmil: باشه، فردا ادامش میدم،الان باید برم، یکی میزارم، فردا میام ببینم چیکا کردید اگه هم کسی خواست میتونه تا فردا این تاپیکو ادامه بده mohamadreza
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 آره ..لامصب ول هم نمیکنه :ws28: بعد 5 سال که عقل من اومد سر جاش، جو هم تو رو ولت میکنه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 تاپیک رو میسپرم به دست شما و زهرا،(زهرا میدونه عکس کیه ) خب دیگه ادامه بدین:gnugghender:
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 آبان، 2012 این رو هم دیدما....ولی اون زمان با صاحبش صمیمی نبودم....یادم نمیاد قربونت بقیش رو شب ادامه بدیا mishi انوشه هلیا
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تاپیک رو میسپرم به دست شما و زهرا،(زهرا میدونه عکس کیه ) خب دیگه ادامه بدین:gnugghender: هستیم در خدمتشون ... بروبچ بفرمایید بحدسید ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 این رو هم دیدما....ولی اون زمان با صاحبش صمیمی نبودم....یادم نمیادقربونت بقیش رو شب ادامه بدیا mishi انوشه هلیا نوووووووووووچ، هیچکداااااااااااام تو حدس نزدی هیچکی دیگه نمیزنه memol ؟ نه عزیییییییییییییزم
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 هستیم در خدمتشون ... بروبچ بفرمایید بحدسید ... من حدس زدم دیگه زود بگو درسته یا نه؟
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 حدستو بزن ببینم ... من حدس زدم دیگهزود بگو درسته یا نه؟ تو مگه عصبانی هم میشی؟ :(87): اشتباه بود ...
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 تو مگه عصبانی هم میشی؟ :(87): اشتباه بود ... آره اونم بدجور فقط کسی محل نمیزاره
partow 25305 ارسال شده در 23 آبان، 2012 آره اونم بدجورفقط کسی محل نمیزاره ئه؟ بهت نمیاد ... تازه دارم میشناسمت ... مطمئنم نهال بود حالا نظرتو عوض کن .. همین یه دفعه ...
ارسال های توصیه شده