partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟ خو حدسمو پروند دیگه امتیازمم پرید مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟ به نظرت من نمیتونم باشم آیا ؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ به نظرت من نمیتونم باشم آیا ؟ نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender: زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ... لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ... معلومه که دارم شاروک چی ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ لیلیان تو این مایه ها آواتار داشتا:gnugghender: نوووووچ مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟ نه سااارااا؛ نه من نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender: خوشم میاد موندین تو آواتارا زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده باشه هداعطر باران مینا نه عزییییییییزم، هیچکدام معلومه که دارم شاروک چی ؟ نههه؛ شاروک هم نیست کی بید کی بید؟ راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ... نهههههه ؛مینا هم نه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ معلومه که دارم شاروک چی ؟ نیوچ ، نداری ... راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ نوووووچ نه سااارااا؛ نه من خوشم میاد موندین تو آواتارا باشه نه عزییییییییزم، هیچکدام نههه؛ شاروک هم نیست راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش یعنی این راهنمایی کشته منو ونوس عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن دقیقا همینو بوگو والا نیوچ ، نداری ... دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟ :icon_pf (34): شک نکن دارم دارم دچار بحران هویت میشم :icon_pf (34): nahal یا vina:w02: لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من فهمیدم کیه ...:hapydancsmil: یکی از اینا ست ... البته پسرا رو کم کنید ... منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk: یافتـــــــــــــــــم ... آذره ... ونوس آواتاره بعدی رو بزار ... :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن خب خب خب ؛ واسه شیرازن ایشون خیلی خوب میشناسید همه ؛ زود بگید دیگه ، هر راهنمایی کنم تابلو میشه آهان؛ارشد هم میخونه نیوچ ، نداری ... دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟ :icon_pf (34): هیچ کدااااااااااام یعنی این راهنمایی کشته منو ونوس دقیقا همینو بوگو والا شک نکن دارم دارم دچار بحران هویت میشم :icon_pf (34): nahal یا vina:w02: خیر ، نیستن gizmo نیست ؟ نهههه عزیزم،اما نزدیک شدی من فهمیدم کیه ...:hapydancsmil: یکی از اینا ست ... البته پسرا رو کم کنید ... خسته نباشی منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk: یافتـــــــــــــــــم ... آذره ... :hapydancsmil: ونوس آواتاره بعدی رو بزار ... :gnugghender: نه بوخودا، نیست، برو بعدی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ افسانه آفریییییییییییین، افسااااانه بود ایول؛ خوشم اومد ، 200 امتیاز مثبت بدین به نهال:gnugghender: Afsaneh.M لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اینم بعدی:gnugghender: (راستی از این به بعد سختش میکنم و فقط تیکه هایی از آواتار رو نشون میدم نه کاملشو ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده