partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟ خو حدسمو پروند دیگه امتیازمم پرید مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟ به نظرت من نمیتونم باشم آیا ؟
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 به نظرت من نمیتونم باشم آیا ؟ نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender:
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender: زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ...
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ... معلومه که دارم شاروک چی ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2012 لیلیان تو این مایه ها آواتار داشتا:gnugghender: نوووووچ مثلاً میتونهههههه ، کی باشه ؟ سارا افشار؟ ... خودت نیستی ونوس؟ نه سااارااا؛ نه من نیوچ ... به تو نمیاد ... ونووووووووووس ... بگو کیـــــــــــــه... یا راهنمایی کن .. :gnugghender: خوشم میاد موندین تو آواتارا زهرا چشاش عین خودمه ها از من گفتن راس میگه راهنمایی بده باشه هداعطر باران مینا نه عزییییییییزم، هیچکدام معلومه که دارم شاروک چی ؟ نههه؛ شاروک هم نیست کی بید کی بید؟ راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2012 تو آخه از این سلیقه ها داری؟ مگر اینکه یه نفر دیگه واست انتخاب کرده باشه ... به مینا آرتیست هم میاد ... نهههههه ؛مینا هم نه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 26 آبان، 2012 راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن
partow 25305 ارسال شده در 26 آبان، 2012 معلومه که دارم شاروک چی ؟ نیوچ ، نداری ... راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 26 آبان، 2012 نوووووچ نه سااارااا؛ نه من خوشم میاد موندین تو آواتارا باشه نه عزییییییییزم، هیچکدام نههه؛ شاروک هم نیست راهنمااااایی : دختره ؛ مهربونه ، خانوم مهندسه، همتون هم میشناسیدش یعنی این راهنمایی کشته منو ونوس عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن دقیقا همینو بوگو والا نیوچ ، نداری ... دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟ :icon_pf (34): شک نکن دارم دارم دچار بحران هویت میشم :icon_pf (34): nahal یا vina:w02:
azarafrooz 14221 ارسال شده در 26 آبان، 2012 من فهمیدم کیه ...:hapydancsmil: یکی از اینا ست ... البته پسرا رو کم کنید ... منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk:
partow 25305 ارسال شده در 26 آبان، 2012 منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk: یافتـــــــــــــــــم ... آذره ... ونوس آواتاره بعدی رو بزار ... :gnugghender:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2012 عاشق راهنمایی هاتم اینجا همه این ویژگی ها رو دارن خب خب خب ؛ واسه شیرازن ایشون خیلی خوب میشناسید همه ؛ زود بگید دیگه ، هر راهنمایی کنم تابلو میشه آهان؛ارشد هم میخونه نیوچ ، نداری ... دختر رو که خودم گفته بودم ... همه ی دخترای اینجا مهربونن دیگه... مهندس چیه؟ کامپیوتر؟ مریم راد؟ منم میشناسمش؟ نکنه آرانوسه ... ؟ :icon_pf (34): هیچ کدااااااااااام یعنی این راهنمایی کشته منو ونوس دقیقا همینو بوگو والا شک نکن دارم دارم دچار بحران هویت میشم :icon_pf (34): nahal یا vina:w02: خیر ، نیستن gizmo نیست ؟ نهههه عزیزم،اما نزدیک شدی من فهمیدم کیه ...:hapydancsmil: یکی از اینا ست ... البته پسرا رو کم کنید ... خسته نباشی منو نگفتیییییییییییییییییییییییییییییی :vahidrk: یافتـــــــــــــــــم ... آذره ... :hapydancsmil: ونوس آواتاره بعدی رو بزار ... :gnugghender: نه بوخودا، نیست، برو بعدی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2012 افسانه آفریییییییییییین، افسااااانه بود ایول؛ خوشم اومد ، 200 امتیاز مثبت بدین به نهال:gnugghender: Afsaneh.M
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 26 آبان، 2012 اینم بعدی:gnugghender: (راستی از این به بعد سختش میکنم و فقط تیکه هایی از آواتار رو نشون میدم نه کاملشو )
ارسال های توصیه شده