* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2012 آواتار نفر بعد ، بحدسین:hapydancsmil: من آواتارا برام آشناست ولی دقیقا یادم نمیاد مال کی بود این el roman نیست؟ آورییییین،بازم درسته
*mini* 37778 ارسال شده در 25 آبان، 2012 ونوس جریمه شدی... 4 تا چراغ قرمز:icon_pf (10):(حالا این اسثنا شد...قرمز نداشتیم)
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 برید خونه هاتون ببینم ... ونوس اینجا رو سپرده به من ، گفته کسی نیاد داخل ..
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 برید خونه هاتون ببینم ... ونوس اینجا رو سپرده به من ، گفته کسی نیاد داخل .. بیایم چی میشه ؟:w02:
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 به همشون اخطار بده زهراااا:gnugghender: باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... کی بید کی بید؟ این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ...
*mini* 37778 ارسال شده در 25 آبان، 2012 باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... دلت میاد به من اخطار بدی؟ قهر میکنم میرمااااااااااااا:cry2:
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 دلت میاد به من اخطار بدی؟قهر میکنم میرمااااااااااااا:cry2: نههههههههههه ... قهر نکن... منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ---------- هر کسی هست ، اهل هنره .. یا تالاره معماریه ، یا تالار هنر و عکاسی ، یا تالار گرافیک ...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2012 این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... ههه ههه؛ بالاخره یه آواتاری رو نتونستید بتشخیصین سیندخت؟چقده اشنا میزنه هااا نههههههههه عزیییییزدلم؛ نوچ منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ----------
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 نههههههههههه ... قهر نکن... گریه نکن ... اصلاً از ونوس امتیاز کم می کنم ... ---------- هر کسی هست ، اهل هنره .. یا تالاره معماریه ، یا تالار هنر و عکاسی ، یا تالار گرافیک ... زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender: باعث شد امتیاز من بپره ههه ههه؛ بالاخره یه آواتاری رو نتونستید بتشخیصین:hapydancsmil: نههههههههه عزیییییزدلم؛ نوچ :hapydancsmil: :banel_smiley_4:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2012 باشه ... مینا ، فافا ، آرا ... همتون اخطار گرفتید ... این واسه کیه؟ واسه قبلی ها یه چیزی به ذهنم میرسید ، ولی الآن هیچ نظری ندارم ... سیندخت؟چقده اشنا میزنه هااا منو باش همش دارم به تو فک میکنم زهرا ونو س دید گفتم حدسم میپره الانم حدسم دیگه نمیاد همش تخصیر توئه ها زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender:باعث شد امتیاز من بپره :banel_smiley_4: آخ من به امتیازای تو چیکا دارم
آرانوس 6500 ارسال شده در 25 آبان، 2012 آخ من به امتیازای تو چیکا دارم حدسم پرید دیگه به خاطر تو در نتیجه امتیازم پرید بقیه بیگناهنا ازشون نقل قول گرفتی:ws3:
partow 25305 ارسال شده در 25 آبان، 2012 زهرا اینکارو بکن حتما :gnugghender:باعث شد امتیاز من بپره آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 آبان، 2012 آخه ونوس چکار امتیاز تو داره؟ ----------------- from hell نیست؟ دختره دیگه نه؟ آره دختره، اما هدا نه محمدحسین دختره ؛ محمد حسین ؟ نوچ
ارسال های توصیه شده