azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ شور تلخ ( شکلات 98 درصد :w12:) و بلبته تند ... مثلا اگر میشد شکلات تلخ تند هم باشه :gnugghender: دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ تلخ و شیرینقضیه چیه؟ قراره از طرف انجمن دعوت بشیم یه رستوران به خرج میم شیمی بعد دارند ذائقه سنجی میکنند غذاها و دسر هارو مطابق ذائقه هر کسی بپزند 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ یک مژده برای اونهایی که طعم تند دوست دارند: بستنی و پنیر فلفلی هم اومده به بذار برید بخورید تا اژدها بشید 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ من خودم طعم شور مثل پفک چی توز موتوری مخصوصا ترش لواشک شمال با طعم انار و زغال اخته و.... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ شور تلخ ( شکلات 98 درصد :w12:) و بلبته تند ... مثلا اگر میشد شکلات تلخ تند هم باشه :gnugghender: دهنم آب افتاد دلم به تاب تاب افتاد :gnugghender: شکلات تند هم هست.تو فیلم شکلات دربارش خرف میزدن.اما ایران نیست. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ خو نیست دیگ شکلات تند و تلخ فکر کن :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ فقط . فقط تررررررررررررررش. حتی بستنی هم فقط معجون ترش. وای عاشق تکه های قره قروت تو معجون ترشم:hapydancsmil: ای خدا بگم چیکارت نکنه :vahidrk:هوس معجون ترش بسکین رابینزو کردم مجبورم یه روز برم دلتم بسوزه 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ کلا خوراکی با هر طعمی شکلات تلخ،قهوه،کافی میکس واینا به جز نسکافه لواشک و قره قره قروت و زغال اخته و آلو جنگلی و اینا چیپس فلفلی و غذای تند و اینا بستنی و پاستیل واینام که بدیهیه کاملا 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ ای خدا بگم چیکارت نکنه :vahidrk:هوس معجون ترش بسکین رابینزو کردم مجبورم یه روز برم دلتم بسوزه هانی تنها نرو.منم میخوام خوب. مجبورم برم قلهک بخورما 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ هانی تنها نرو.منم میخوام خوب. مجبورم برم قلهک بخورما نوموخوام تنها میرم تا دلت بسوزه:spiteful::w14: 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ نوموخوام تنها میرم تا دلت بسوزه:spiteful::w14: هه هه امروز رفتم قلهک خوردم 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ هه هه امروز رفتم قلهک خوردم دعوا نیوفتین بابا_______________این که نشد بچه ها 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دعوا نیوفتین بابا_______________این که نشد بچه ها دعوا نیست که. اخه این معجون ترش جریان داره 3 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دعوا نیست که. اخه این معجون ترش جریان داره اینطوریاســـــــــــــــــت!!!!!!!!!!!!:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اینطوریاســـــــــــــــــت!!!!!!!!!!!!:ws28: بله دیگه:hapydancsmil: معجون ترش عالیه 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ هه هه امروز رفتم قلهک خوردم ای کوفت بخوری تنها تنها؟:vahidrk: کارد بخوره به اون شکمت:shame: 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دعوا نیوفتین بابا_______________این که نشد بچه ها دعوا؟ منو صبا؟ ماداریم گفتمان دوستانه میکنیم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ دعوا نیست که. اخه این معجون ترش جریان داره بعله جریانشم همش توی شکم صبای تنها خوره:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ اینطوریاســـــــــــــــــت!!!!!!!!!!!!:ws28: اوهوم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده