not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ حالا که اکثریت با ترشی حال میکنین، دیدم بد نیس یه حالی بهتون بدم آخخخخخخخخ معده م درد گرفت!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ آخخخخخخخخ معده م درد گرفت!!!!:icon_pf (34): اولین قربانی تاپیک جومانجی 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ ترش و گس.در مواردی که امکان شیرین شدن هس تلخ ترجیح میدم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ ترشههههههههههههه ترش :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بین مزه ها من از ترش و تلخ خوشم میاد تلخ مثلا: قهوه،نسکافه،دلسترای بدون اسانس (کلاسیک).......... ترشم که ترشه منم مثل ایشون ! 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ چرا منو تو این موقعیت قرار می دین....مگه شما دین و ایمون ندارین نگا نگا....عکسشو هم گذاشت آدم رو تامغز استخون بسوزونه ترشی....هَله هوله خوری هستم در حد المپیک!!! در وصف این دوست داشتن همی بس که در رفته بودم سرعین....بعد از رفتن به آب گرم داشتم برمی گشتم دیدم بَه....یک تَپه از انواع آلو ترش و آلبالو خشکه و .... که دهن آدم رو به سیل می ندازه!!! در گوشه ای هست. رفتم سمتش...دامن!!! از کف بِدادم و نزدیک بود با سر برم تو تپه....یهو دیدم رفتم نو شکم صاحب تَپه ها!!! گفت:کجا داداش؟؟!!!! گفتم دارن صدام می کنن!!!:shad: گفت آره صدا می کنن ولی منم اینجا تو رو نگاه می کنم ها!!!!!:wht: بعد یک کاسه کوچولو آورد!!! گفتم داداش دیدی که من اونا رو دیدم تو رو به این بزرگی ندیدم...پس سایز رو ببر بالا.....همیجوری نشون داد گفت....بعدی...بعدی.... بعد گفت داداش بعدی دیگه تشته!!!بیارم؟!!!! دیگه مجبور شدم بریزم تو ساک دستی.......چنان خوردم که 1 هفته زبونم هم می سوخت......هم قرمز بود از طمع تلخ هم خوشم می آد.....مخصوصا شکلات تلخ....می گم تلخ ها....نه از این 40 درصد 60 درصد ها.....90 درصد پ.ن:یک سوال پرسیدن ها.... ما سر درد دلمون وا شد طومار نوشتیم....با عرض معذرت از چشمای مهربونتون 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ شیرین، ترش ،تلخ :hapydancsmil: شیرین، خربزه و شیرینی کلا شادم میکنه :hapydancsmil: آلبالو و لواشک :hapydancsmil: قهوه تلخ و شکلات تلخ :hapydancsmil: از تندی بدم می یاد :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من معمولا همه مزه هارو دوست دارم و می خورمشون مگر اینکه توی یه شرایطی باشه که علاقه ای واسه خوردنشون نداشته باشم اما یه چیزی هم بگم من نمی تونم فلفل شیرین بخورم فلفل هرچقدر هم تند باشه می خورم ولی اگه فلفل شیرین بخورم دچار سوزش معده میشم و معدم اذیتم می کنه :icon_pf (34): احیانا دوربین مخفی که نیست 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ از طمع تلخ هم خوشم می آد.....مخصوصا شکلات تلخ....می گم تلخ ها....نه از این 40 درصد 60 درصد ها.....90 درصد 60 که شیرینه هنوز 100% وجود نداره؟ 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ 60 که شیرینه هنوز100% وجود نداره؟ والا یکی از رفقا گفته می خواد قاچاقی برام بیاره:scared9:.....رسید من می خورم برای شما تعریف می کنم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ تندی، به خصوص کرانچی تند و آتشین 3 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ ترششششششش:hapydancsmil:ميميرم براش ولي مامانم نميذاره بخورم چون خوردن همانا و سرم وصل كردن همانا ولي كلا ترش شور تند تلخ بي مزه با مزه واسه من كه شكمو تشريف دارم همشون عالينفقط خوردني باشه:(50): 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ طعمای مَلَس رو خیلی دوست دارم، مثل لواشک زرد دالو که بدجور عاااااشقش طعمشم بعد ترشی(ترش زیاااد هم تازگیا اصلا دوست ندارم) بعد شوری ، بعد تلخی ، شیرینی که اصلا دوست ندارم لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ بیشتر مواد غذایی که طعم ترشی داشته باشن دوست دارم. شیرینی و تلخی رو خیلی کم هوس میکنم ولی شوری رو اصلا دوست ندارم. 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من بین مزه ها بیشتر ترش و شور رو دوست دارم بعد تلخ و بعد هم شیرین تند هم دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ 60 که شیرینه هنوز100% وجود نداره؟ این ایرانیاش که 85 درصدش هم شیرینه نسبتا! خارجیاش رو خوردی؟ اصلا از تلخی نمیشه خورد :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ این ایرانیاش که 85 درصدش هم شیرینه نسبتا! خارجیاش رو خوردی؟ اصلا از تلخی نمیشه خورد :icon_pf (34): تایید می کنم...تو فروشگاه یکی از فرودگاه ها یک شکلات تلخ خوردم (مارک بیگانه)و تازه فهمیدم عمری در اشتباه بودم موخره:با احترام به سال حمایت از تولید ملی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده