moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ فیلم سینمایی جذاب و دیدنی «کلاه قرمزی و بچه ننه» در حالی که سینماهای مهمی چون آزادی و ملت را هنوز در اختیار ندارد در کمتر از ۲ روز موفق شد بیش از ۱۰۰ میلیون تومان فروش کند و شروعی طوفانی داشته باشد.سومین فیلم از مجموعه فیلمهای کلاه قرمزی پس از ۱۰ سال دوباره به سینماها آمده و علاقهمندان فراوان این عروسکهای دوستداشتنی را به سینماها کشانده است. علاقهمندانی که از هر سن و سالی هستند؛ هم آنها که با کلاه قرمزی بزرگ شدهاند هم کودکان امروز که کلاه قرمزی را در عید نوروز در تلویزیون میدیدند.نقد و بررسی مفصل این فیلم بماند برای بعد؛ اما به طور خلاصه و کوتاه باید گفت که «کلاه قرمزی و پسر ننه» یک کمدی بسیار موفق با فیلمنامهای منسجم و پرپیچ و خم و پر از شوخیهای بامزه و موقعیتهای خندهدار است که تماشاگرانش را چه بزرگسال باشند چه کودک، راضی میکند. از همه نظر میتوان گفت که این فیلم نمره قبولی میگیرد و فیلم خوبی است؛ چه کارگردانی خوب و دقیق آن، چه موسیقی و ترانههای جذاب و شاد آن، چه بازیهای بازیگران؛ به ویژه بازی بسیار عالی و بهیادماندنی حمید جبلی که هرچند نقشی کوتاه دارد اما فوقالعاده جذاب است. مدتها بود که سینمای ایران فیلمی شاد و جذاب برای همه اعضای خانواده را عرضه نکرده بود؛ «کلاه قرمزی و بچه ننه» نمونه فیلم بسیار خوب و استانداردی است که همه اعضای خانواده میتوانند در کنار هم از آن لذت ببرند و راضی و خوشحال از سینما بیرون بیایند. فیلمی است که باید در سینما و در جمع دیده شود تا بیننده لذت کامل را ببرد.حال این فیلم جذاب و سرگرمکننده در ۲ روز به فروش فوقالعاده ۱۰۲ میلیون تومانی رسیده است ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )؛ آن هم در حالی که فعلا تنها حدود ۱۴ سینما را در اختیار دارد (و روز اولش همین تعداد سینما را هم نداشته) و سینماهای مهم آزادی و ملت و چند سینمای دیگر مانند تماشا و راگا را در اختیار ندارد.در روزگاری که فیلمهای ضعیفی اکران میشوند که بعضی از آنها هیچ کششی در مخاطب برای تماشایشان ایجاد نمیکنند، «کلاه قرمزی و بچه ننه» فیلم شاد و خوبی است که ارزش دیدن در سینما را دارد. «کلاه قرمزی و بچه ننه» یک استثنا در سینمای ایران است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بروز رسانی در 9 روز: کلاه قرمزی و بچه ننه 900 میلیون فروش کرد در 11 روز : 1 میلیارد و 60 میلیون تومان فروش کرد 2 میلیارد و 50 میلیون در تهران....نزدیک 1 میلیارد در شهرستان ها... در 36 روز: در سینماهای تهران 2 میلیارد و 230 میلیون تومان فروخته است و در سینماهای شهرستان 1 میلیارد و 200 میلیون تومان 28 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ این کلاه قرمزی محبوب همه نسل هاست :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ شوک کلاهقرمزی به سینماها/ فروش ۳۷۰ میلیونی در 5 روز خبرگزاری فارس: فروش فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچهننه» ساخته ایرج طهماسب در پنج روز اول اکران با در اختیار داشتن ۲۵ سالن در سینماهای تهران به رقم ۳۷۰ میلیون تومان رسید. به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» به کارگردانی ایرج طهماسب در پنج روز اول اکران خود با در اختیار داشتن 25 سالن و بدون در اختیار داشتن سینماهای حوزه هنری و پردیسهای شهرداری 370 میلیون تومان فروخت. موخره:به قول فردوسی پور چه می کنه این کلاه قرمزی 13 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ واااااااااااااااااای ........ عشق منه این کلاه قرمزه :hapydancsmil: (واقعا خاطراتی رو برام زنده می کنه که حاضرم کل زندگیم رو با یه لحظه اون دوران معاوضه کنم ) 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ آخرین اخبار.... 6 روز 446 میلیون در آستانه ی یک روکورد تاریخی در هفته ی اول اکران 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ در 9 روز: کلاه قرمزی و بچه ننه 900 میلیون فروش کرد سینما و تلویزیون > سینمایایران- همشهری آنلاین: فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» ساخته ایرج طهماسب پس از گذشت ۹ روز از اکران خود در سینماهای تهران تا شب گذشته ۸۹۰ میلیون تومان فروخته است. به گزارش فارس، فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» به کارگردانی ایرج طهماسب در 9 روز اول اکران خود 890 میلیون تومان فروخت.همچنین «بیخداحافظی» ساخته علیرضا امینی که به زندگی رضا صادقی میپردازد، در همین مدت زمان 102 میلیون تومان فروخته است.«ضد گلوله» ساخته مصطفی کیایی هم تا شب گذشته 90 میلیون تومان فروخته است.سومین قسمت از فیلم «کلاهقرمزی» داستان شیطنتهای پسرعمهزاست که کلاهقرمزی و آقای مجری را به دردسر میاندازد و ماجرای جدیدی پیش میآید که منجر به ورود مهمان ناخواندهای میشود.حمید جبلی، ایرج طهماسب، خسرو احمدی، مهدی باطبی، عیسی یوسفیپور، بهادر مالکی، بنفشه صمدی، پوپک مظفری، داود دلقندی، سورن مناچکیان، پویان طباطبایی، محمد بهرانی، قاسم قباخلو، بهرام بهنوید و غیره در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من هم گول همین فروشش را خوردم من رفتم دیدم راستش دوست نداشتم خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برای کودکان فیلم خوبیه 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» به کارگردانی ایرج طهماسب در 11 روز اول اکران خود با در اختیار داشتن 34 سالن در سینماهای تهران تا کنون 1 میلیارد و 60 میلیون تومان فروخته است. همچنین «بیخداحافظی» ساخته احمد امینی که به زندگی رضا صادقی میپردازد، در همین مدت زمان با در اختیار داشتن 25 سالن تاکنون 120 میلیون تومان فروخته است. همچنین فیلم سینمایی «ضد گلوله» ساخته مصطفی کیایی هم تا شب گذشته با در اختیار داشتن 25 سالن تا کنون 135 میلیون تومان فروخته است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سینماهای آزادی، اریکه ایرانیان و شکوفه رکورد زدند/ «کلاه قرمزی و بچه ننه» دو میلیارد و 500 میلیونی شد سینماپرس-گروه سینما/ فیلم سینمایی کلاه قرمزی و بچه ننه 2 میلیارد و 500 میلیون تومان فروش داشت. به گزارش خبرنگار سینماپرس، فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» طی دو هفته گذشته بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون تومان فروش داشت. این فیلم در تهران یک میلیارد و 650 میلیون تومان و در شهرستان ها 850 میلیون تومان فروش داشت. همچنین سینماهای آزادی با 18 میلیون تومان، اریکه ایرانیان با 17 میلیون تومان و شکوفه با 10 میلیون تومان رکورد فروش را در طول فعالیت خود زده اند. فیلم «ضد گلوله» به کارگردانی مصطفی کیایی نیز در تهران 250 میلیون تومان و «بی خداحافظی» به کارگردانی امینی در تهران 190 میلیون تومان فروخت. علی سرتیپی پخش کننده این سه فیلم سینمایی در رابطه با اعتراض مصطفی کیایی؛ کارگردان فیلم ضد گلوله در رابطه با تبلیغات نامناسب، به خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: برای تبلیغات این فیلم مستقیما با خود تهیه کننده قرارداد بسته شد و متاسفانه تهیه کننده بودجه مناسبی را برای تبلیغات شهری فیلم در نظر نگرفت. البته در حال حاضر با رفع موج منفی که در رابطه با این فیلم وجود داشت، فروش آن هر روز از روز قبل بیشتر می شود. انتهای پیام/ر/ن.ف برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من رفتم دیدم. خوب بود اما کلاه قرمزی عوض شده بود 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ منم خيلي دلم مي خواد برم ببينم ولي هنوز فرصت نكردم 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من رفتم دیدم. خوب بود اما کلاه قرمزی عوض شده بود اوهوم ......... کلاه قرمزی هم قاطی دنیای آدم بزرگا شده 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من رفتم دیدم. خوب بود اما کلاه قرمزی عوض شده بود صبا شنیدم نازمدت ترکونده منم توی درامد نازمدت شریک بدون 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اوهوم ......... کلاه قرمزی هم قاطی دنیای آدم بزرگا شده اره عروسکشم عوض شده صبا شنیدم نازمدت ترکوندهمنم توی درامد نازمدت شریک بدون اره دیگه. پولاشو جمع میکنه. میخوایم عروسی کنیم لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اره عروسکشم عوض شده اره دیگه. پولاشو جمع میکنه. میخوایم عروسی کنیم پس یه لطفی کن بگو یکمم بده به منو حامد اوکی؟ ماهم عروسی کنیم لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ اه صبا چرا ایدیتو عوض کردی اخه؟ لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۱ پس یه لطفی کن بگو یکمم بده به منو حامد اوکی؟ ماهم عروسی کنیم اه صبا چرا ایدیتو عوض کردی اخه؟ دلم میخواد. باید با اقای قرمز کلاه صحبت کنم. هرچی اقامون بگه لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ علي سرتيپي پخشكننده فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» خبر داد كه در مجموع 3 ميليارد تومان اين فيلم در تهران و شهرستانها فروخته است. به گزارش کافه سینما به نقل از ایسنا، اين پخشكننده سينما گفت: فيلم سينمايي «كلاه قرمزي و بچه ننه» به كارگرداني ايرج طهماسب در تهران 2 ميليارد و 50 ميليون و يك ميليارد در شهرستانها فروخته است. به گفتهي سرتيپي؛ فيلم سينمايي «ضدگلوله» به كارگرداني مصطفي كيايي 340 ميليون در تهران و 95 ميليون در شهرستانها فروش داشته است. «بيخداحافظي» احمد اميني هم 245 ميليون تومان در تهران و 73 ميليون در شهرستانها فروخته است. به گزارش ايسنا، فيلم سينمايي «من تو» به كارگرداني محمد بانكي نيز با بازي محمدرضا گلزار به تازگي به اكران عمومي درآمده است و خبرنگار ايسنا پيگير تماس با پخشكننده آن براي اعلام آمار فروش اين فيلم است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده