رفتن به مطلب

تا کی؟

El Roman

ارسال های توصیه شده

انسان یکبار بدنیا می آید و یکبار می میرد

ما فقط یکبار زنده ایم

واقعن خنده دار و مزخرف است که ما در این زندگی از ابتدایی ترین حقوق خود مانند س.کس، خود را محروم کنیم و یا دیگران را در محدودیت قرار دهیم.

معلوم نیست پایمان در چاله ای بلغزد و سرنگون شویم!

معلوم نیست هنگامی که در خواب هستیم، یکدفعه سقف خانه بر سرمان خراب شود!

معلوم نیست یک غذایی بخوریم و مسموم شویم و تمام!

معلوم نیست یکباره سکته کنیم و خلاص!

معلوم نیست یک ماشین بیاید و صاف صاف ما را نقش زمین کند!

معلوم نیست یک بمبی بترکد و ما را صد تیکه کند!

به گفته خیام: باز آمدنت نیست چو رفتی رفتی

این تن ما باید همه جور بیماری و درد و کمبود را تحمل کند ولی این حق را نداشته باشد که برای خود تصمیم بگیرد و از لذت ها استفاده کند؟

حالا شما ببینید که این زندگی که همه چیز ماست را با چه خرافاتی می خواهیم سر کنیم:

قبل از ازدواج *** نکن! احساسات خود را نشان نده! رقص و بدن نمایی پیش دیگران جلف است! حجاب ! عزاداری دینی! روزه! نماز! باکرگی و هزار کوفت و زهرمار دیگر.....

براستی که این زندگی چیزی جز جهنم نیست.

از پیج باک.رگی ممنوع

چرا؟ چرا من نباید از این شانسی که فقط یک بار بهم داده شده استفاده بکنم؟ چرا نباید آزادانه س.کس بکنم؟ چرا نباید مشروب بخورم؟ چرا نباید با دوستای دخترم و حتی پسرم تفریح بکنم؟ چرا نباید آب بازی کنم؟ چرا نباید بخندم؟ دخترا که دیگه واویلاست!‌ برو تو گونی، نخند، حرف نزن، نگاه نکن، بیرون نرو، مثل مردا سیبیل بزار، کلا بمیر تا بری بهشت!

یه تضمین 5٪ای بهم بده که دنیای دیگه ای بعد از این دنیا هم هست تا من بشینم شب و روز عبادت کنم و اونور حالشو ببرم! اگه الان زلزله اومد و من مردم و دنیای دیگه ای نبود کسی هست جواب منه بدبخت و بده؟ :icon_razz:

خوب ملت بیخیال این خرافات باشین

بسه بابا

مرگ من لذتتون رو از این زندگی ببیرن، نمیگم دزدی کنین! تجاوز و غارت بکنین، فقط میگم لذت ببرین، مثل خیلی از مردم دنیا، این خرافات رو بشورین بریزین دور، اگه نمیزارن بعدا میگین نذاشتن، ولی خودتون درگیر این خرافات نشین، بابا عشق و حال الان و ول کردی نشستی تا شاید دنیای دیگه ای باشه و شاید بفرستنت بهشت با حوریا حال کنی؟ دخترا هم که هیچی میرین اونجا با فلانی محشور بشین بشینین سبزی پاک کنن و از رودخونه های مربا با انگشت مربا بخورن!

بشین فکر کن ار بین میلیون ها اسپرم شانس زندگی کردن به تو داده شده، فحشت میدن! واسه خودت میگم، خمس ندادن تو واسه من نه نون داره نه آب!:icon_razz:

عمرمون تموم شد بابا اه!

اگه قرار مشارکتی بشه تو تاپیک لطفا طوری نباشه که تاپیک به باد بره

• Like 13
لینک به دیدگاه

از این طرف خیلیا (99.98٪) به خرافات هم اعتقاد ندارن، ولی وقتی یه دختری میبینن که داره از زندگیش لذت میبره چنان افکار پلیدی میاد به ذهنشون که در مورد .... همچین فکری نمیکنن، خود منم جدا از این آدما نیستم! محدودیت جامعه ما همونقدر که به خاطر اعتقادات دینی هست، همونقدر هم به خاطر حرف و تفکر دیگران هست! بیایید حرف دیگران برامون اهمیتی نداشته باشه و اونجوری که دوست داریم زندگی کنیم، و بیایید به کسانی که آنگونه که میخواهند زندگی میکنند (و کاری به کار ما ندارند) احترام بزاریم.

بابا من امریکا رو میبینم دق میکنم :4564: (البته تو فیلما!)

• Like 9
لینک به دیدگاه

تاوقت گل نی

باورهای هرکسی زندگی اونو میسازن

ولی

ما در یه زمان اشتباه در یه مکان اشتباه به دنیا اومدیم

تو روح اون اسپرمه

• Like 12
لینک به دیدگاه

ما فقط یکبار زنده ایم

واقعن خنده دار و مزخرف است که ما در این زندگی از ابتدایی ترین حقوق خود مانند س.کس، خود را محروم کنیم و یا دیگران را در محدودیت قرار دهیم.

معلوم نیست پایمان در چاله ای بلغزد و سرنگون شویم!

معلوم نیست هنگامی که در خواب هستیم، یکدفعه سقف خانه بر سرمان خراب شود!

معلوم نیست یک غذایی بخوریم و مسموم شویم و تمام!

معلوم نیست یکباره سکته کنیم و خلاص!

معلوم نیست یک ماشین بیاید و صاف صاف ما را نقش زمین کند!

معلوم نیست یک بمبی بترکد و ما را صد تیکه کند!

به گفته خیام: باز آمدنت نیست چو رفتی رفتی

این تن ما باید همه جور بیماری و درد و کمبود را تحمل کند ولی این حق را نداشته باشد که برای خود تصمیم بگیرد و از لذت ها استفاده کند؟

حالا شما ببینید که این زندگی که همه چیز ماست را با چه خرافاتی می خواهیم سر کنیم:

قبل از ازدواج *** نکن! احساسات خود را نشان نده! رقص و بدن نمایی پیش دیگران جلف است! حجاب ! عزاداری دینی! روزه! نماز! باکرگی و هزار کوفت و زهرمار دیگر.....

براستی که این زندگی چیزی جز جهنم نیست.

از پیج باک.رگی ممنوع

چرا؟ چرا من نباید از این شانسی که فقط یک بار بهم داده شده استفاده بکنم؟ چرا نباید آزادانه س.کس بکنم؟ چرا نباید مشروب بخورم؟ چرا نباید با دوستای دخترم و حتی پسرم تفریح بکنم؟ چرا نباید آب بازی کنم؟ چرا نباید بخندم؟ دخترا که دیگه واویلاست!‌ برو تو گونی، نخند، حرف نزن، نگاه نکن، بیرون نرو، مثل مردا سیبیل بزار، کلا بمیر تا بری بهشت!

یه تضمین 5٪ای بهم بده که دنیای دیگه ای بعد از این دنیا هم هست تا من بشینم شب و روز عبادت کنم و اونور حالشو ببرم! اگه الان زلزله اومد و من مردم و دنیای دیگه ای نبود کسی هست جواب منه بدبخت و بده؟ :icon_razz:

بسه بابا

مرگ من لذتتون رو از این زندگی ببیرن، نمیگم دزدی کنین! تجاوز و غارت بکنین، فقط میگم لذت ببرین، مثل خیلی از مردم دنیا، این خرافات رو بشورین بریزین دور، اگه نمیزارن بعدا میگین نذاشتن، ولی خودتون درگیر این خرافات نشین، بابا عشق و حال الان و ول کردی نشستی تا شاید دنیای دیگه ای باشه و شاید بفرستنت بهشت با حوریا حال کنی؟ دخترا هم که هیچی میرین اونجا با فلانی محشور بشین بشینین سبزی پاک کنن و از رودخونه های مربا با انگشت مربا بخورن!

بشین فکر کن ار بین میلیون ها اسپرم شانس زندگی کردن به تو داده شده، فحشت میدن! واسه خودت میگم، خمس ندادن تو واسه من نه نون داره نه آب!:icon_razz:

عمرمون تموم شد بابا اه!

اگه قرار مشارکتی بشه تو تاپیک لطفا طوری نباشه که تاپیک به باد بره

البته که اگر بخوای میتونی بعضی از کارایی که میگی رو انجام بدی. (حتی تو این دوره تو همین ایران). ولی خیلی مواقع خودمون این قید و بندارو واسه خودمون میذاریم.

اما اگر این کارا رو انجام میدی به دیگران ازجمله خواهر و همسر خودت هم حق انجام این کارهارو بده. اگر دوست داری با کسی که خیلی دوسش داری س.کس داشته باشی به خواهر یا همسر آیندت هم حق بده که این کار رو انجام بدن.

جسارت نشه ها، من اصلاً نمیدونم شما خواهر داری یا اصلاً قصد ازدواج داری یا نه ولی این حرف هایی که شما میزنی و این قید وبند هایی که شما ازش حرف میزنی موقعی میشه ازش رها شد که اول خودمون ولش کنیم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

ماها بیشتر از این که اسیر خرافات باشیم، اسیر عرف جامعه هستیم.

پدر، مادر ، فامیل، خانواده، دوستا، اشناها، خاستگاری قبلی، خاستگار بعدی، حرفای اقدس خانومو و اصغرآقا ...

یک بار به این دنیا اومدیم، یک بار حق زندگی داریم... ای کاش بخوایم که شجاعانه زندگی کنیم... مثل یک قهرمان...

• Like 10
لینک به دیدگاه
البته که اگر بخوای میتونی بعضی از کارایی که میگی رو انجام بدی. (حتی تو این دوره تو همین ایران). ولی خیلی مواقع خودمون این قید و بندارو واسه خودمون میذاریم.

اما اگر این کارا رو انجام میدی به دیگران ازجمله خواهر و همسر خودت هم حق انجام این کارهارو بده. اگر دوست داری با کسی که خیلی دوسش داری س.کس داشته باشی به خواهر یا همسر آیندت هم حق بده که این کار رو انجام بدن.

جسارت نشه ها، من اصلاً نمیدونم شما خواهر داری یا اصلاً قصد ازدواج داری یا نه ولی این حرف هایی که شما میزنی و این قید وبند هایی که شما ازش حرف میزنی موقعی میشه ازش رها شد که اول خودمون ولش کنیم.

آزادی و لذت بردن از زندگی حق همه آدماس، دختر و پسر هم نداره، اگر برای زن و خواهر نمیشه چنین حقی رو متصور شد باید برای برادرتون هم متصور نشنین و آمادگیش رو داشته باشین اون نگاه های سخت گیرانه روی شما هم باشه و در مورد شما هم قضاوت بشه چون تو اون تفکری که سک.س برای زن گناه هست واسه مرد هم گناه هست.

چیزی که شما میگین دقیقا همون چیزیه که من بهش اشاره کردم، زندگی کردن به خاطر مردم و حرف هاشون، تا وقتی این تفکر سنتی تو جامعه هست و به نوعی تحت نام غیرت ستایش هم میشه حتی از دین هم مانع بزرگتری جلوی "زندگی" کردنه آدماست!

ببینید س.کس (به عنوان نمونه) هممون میدونم یکی از بزرگترین لذت های زندگیست و ما تبدیلش کردیم به گناه و یه اتفاق هولناک که به جای زیبا تر کردن زندگی آدما و مخصوصا دخترا تبدیل شده به دغده و که خیلی از آدم ها هم به این دنیا میان و بدون اینکه طعم واقعی این لذت (به همراه خیلی از ممنوعه های دیگه) رو بچشن میمیرند! و تقصیرش فقط حکومتی که نمیزاره نیست، همین باور های سنتی ما در مورد خودمون و دیگران هم مقصر هستند

لذت بردن از بخشی از زندگی راحت تر از این میتونه باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه
ماها بیشتر از این که اسیر خرافات باشیم، اسیر عرف جامعه هستیم.

پدر، مادر ، فامیل، خانواده، دوستا، اشناها، خاستگاری قبلی، خاستگار بعدی، حرفای اقدس خانومو و اصغرآقا ...

یک بار به این دنیا اومدیم، یک بار حق زندگی داریم... ای کاش بخوایم که شجاعانه زندگی کنیم... مثل یک قهرمان...

جانا سخن از زبان ما می گویی:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلا محور و بنیان و ساختار و رویه ذهن تو از س. تشکیل شده آلما:whistle:

......................

زندگی تنها س. نیس زندگی لذت های خیلی عمیق دیگری هم داره که هنوز ماها ازش بی خبریم

.......................

نیچه میگه ماموریت عظیم ادیان و {مذاهب } در طول تاریخ بشریت این بود که انسان همیشه با یه حس گناه عمر سپری کند

.................

اولین قدم برا لذت بردن از زندگی اینکه از خودت این سوال رو بپرسی

آیا حاضر به پرداخت هزینه اش هستی ؟

متفاوت بودن و از قالب فکری عام دراومدن اولین پیامدش تنهایی ست تنهایی

درست مثل اون دختربچه زشت و لالی که زیر راه پله ها برای خودش دنیایی از لذت ساخته ,تنهایی :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بسه بابا

:w16:

گویند بهشت عدن با حور خوش است

من می گویم که آب انگور خوش است

اين نقد بگیر و دست از آن نسیه بدار

کاواز دهل شنیدن از دور خوش است

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلا محور و بنیان و ساختار و رویه ذهن تو از س. تشکیل شده آلما:whistle:

......................

زندگی تنها س. نیس زندگی لذت های خیلی عمیق دیگری هم داره که هنوز ماها ازش بی خبریم

روشن فکر جامعه ماست :icon_razz: خو وقتی میبینم همه میترسن راجع به این موضوع حرف بزنن من میزنم، اشکال نداره هرچی میخواین فک کنین :icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چرا؟ چرا من نباید از این شانسی که فقط یک بار بهم داده شده استفاده بکنم؟

کاملا درسته پس:

بنظر من ادم باید از زندگیش نهایت لذتو ببره و به دیگران محبت کنه . انسان تمام ابزارهاو توانمندیها و نعماتو در اختیار داره که از زندگیش لذت ببره و در همین دنیا برای خودش بهشت و درست کنه.بنظرم اینجوری بیشتر از نعمات قدردانی و استفاده کرده . در غیر اینصورت این دنیا براش جهنم میشه ضمن اینکه تمام نعمات از جمله ارزشمند ترین دارائی خودش یعنی عمرشو هم به باد داده .یعنی استفاده نکردن از لحظات زندگی و عمر بنظرم بی خردیه و نهایت نا شکریه.

اگر زندگی پس از مرگی وجود داشته باشه قطعابهشت متعلق به کسانیه که در این دنیا از توانائی ها و موقعیتهاشون استفاده کردن و از زندگیشون لذت بردن ونه کسانیکه زندگیو برای خودشون و دیگران تبدیل به جهنم کردن.

گویند هر آنکسان که با پرهیزند

زا نسان که بمیرند همانسان خیزند

ما با می معشوق از آنیم مدام

باشد که به حشرمان چنان انگیزند

گویند بهشت و حور عین خواهد بود

آنجا می ناب و انگبین خواهد بود

گر ما می معشوق گزیدیم چه باک

چون عاقبت کار چنین خواهد بود

می خوردن شاد بودن آئین من است

فارغ بودن ز کفر و دین دین من است

گفتم به عروس دهر کابین تو چیست؟

گفتا دل خرم تو کابین من است

• Like 5
لینک به دیدگاه

بیشتر از 80درصد مشکلات و مباحث جامعه ما قابل بحث نیستند.مشمول بند"تف سر بالا" هستن!

در نهایت چینیها مثلی دارند که معتقده:ملاک خوش شانسی انسان به اینه که در چه دوره ای زندگی خواهد کرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه

شانس، تقدیر، سرنوشت، تصادف یا هر چیزی که دوست داری اسمشو بزاری عاملی بوده که ما در این دوران و در این نقطه از جهان پامونو بزاریم زمین. اون دختربچه ای که در عرب جاهلیت متولد میشده به مراتب از ما بدشانس تر بوده و اونی که الان داره تو کره شمالی و در همین دوران زندگی میکنه هم باز از منو شما بدشانس تره و اوضاع بدتری داره.

سهم ما از این دنیا همین بوده و عمر محدودمون هر لحظه ما رو به سمت مرگ نزدیکتر میکنه و شانسمون رو برای استفاده از این فرصت مغتنم کمتر میکنه.

یا میتونی بپذیری و بمیری یا میتونی به هر آنچه که میخوای برسی اما باید هزینه اش رو پرداخت کنی. اونایی که عرضه و امکاناتشو دارن میزارن میرن تا این تقدیر یا تصادف را به شکل دیگه ای رقم بزنن.

عدالتی وجود نداره. مگر اینکه ما بسازیمش. از قوانین اولیه حاکم بر طبیعت باید استفاده کرد تا به اون رسید. شما حیات و بشر را نگاه کن. ببین چقدر در مسیر عدالت پیشرفت داشته. ما هم بخشی از این مسیر هستیم که به آینده منتقل میشیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

بدبختی ایران الان همین موضوعه

چون باعث شده اکثر جوونها به تنها چیزی که توی یه رابطه میتونند داشته باشند و ازش لذت ببرند س.ک باشه ...

صدالبته اگر همون روند سی و خورده ای سال پیش ادامه پیدا میکرد الان این جزو معضلات ماها نبود..

اگر دست من بود یه کاری میکردم عقیمی بیاد و دیگه بچه ای درست نشه تا باز شاهد بدبختی بیشتری باشیم توی این مملکت

ما همیشه یاد گرفتیم به بدبخت تر از خودمون نگاه کنیم و این اصلا درست نیست

به قول یکی اگه قراره یک ماه از سال رو گشنگی بکشیم که بفکر نیازمندان بیفتیم چرا نمیایند یه روز از سال رو بهم پول بدهند و بتونیم مثل ثروتمندان زندگی کنیم تا طعم اونو هم بچشیم...

این نیاز هم اگر مثل نیازهای دیگه دیده میشد بخدا الان وضع مردم این نبود

دقیقا همونهایی که دم از حوری میزنند هم زن دارند هم صیغه دارند ( که این صیغه هیچ فرقی با تن فروش نداره فقط هزینه اش بیشتره:whistle:) هم بازار آزاد به رفع نیازهاشون میرسند..

خب اگه بده برای همه بده نه فقط مردم عادی!!!!!

جالبه همه چیز سر به فلک میزنه

قیمتها .بیکاریهاا . مشکلات . بعد هم قراره همه پاک بمونند ...

وقتی ما توی مملکتی زندگی میکنیم که زمان جنگ هر شهیدی که دادیم جاش 3 یا 4 نفر بچه بجا گذاشتند ( شهیدان مقدسند ولی این حرکتشون اصلا قشنگ نبود) و هیچ کسی هم بفکر آینده اینها نبوده و نیست حالا اونها بزرگ شدند یکی بیاد تأمینشون کنه.. رشد جمعیت باعث خیلی ناهنجاریهای جامعه میشه

........................

ولی درکل حامد ما هیچ حق طبیعی نداریم شما نمیخواد خودتو ناراحت کنی

ما حق نفس کشیدن هم نداریم وقتی مسئولینمون هزینه نمیکنند که هوای آلوده و غبار از عربها تحویل نگیریم...

.......

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

همش افراط و تفریط....مرغ همسایه غازه.... مشکل عمده به نظرم دهن بین بودن ما آدماست

ببخشید رک حرف می زنم... خیلی چیزیا برای ما خوبه اما برای یکی دیگه آآآآآآآآآی زشته ...فلان و بهمان.

طرف 5 میلیون دوست دختر داره...می گرده دنبال دختر ترگل ورگل و دست نخورده و آفتاب مهتاب ندیده!

دختره با n نفر دوسته...بعد می خواد شوهر کنه پدر پسره رو دی میاره که هااااااان تو با فلانی دوست بودی!

این که می شه کور خود و بینای مردم.

آدم باید از خودش و خانوادش شروع کنه..... شمایی که اینقدر س.ک.س واست مهمه می ذاری دوست پسر خواهرت باهاش س.ک.س داشه باشه؟ یا سره خواهرت و پسره می ره بالای دار؟

یکی رو می شناختم می گفت دوست دختر دارم...عرضش رو دارم...زورم باشه و قوتم!!! بعد گفتیم خب یکی از همونا رو بگیر خب...اگه خوب بود...گفت نه فقط واسه فان خوبه! :w58: می خواستیم همه جفت پا بریم تو دهنش!:w000:

چند وقت پیش یکی از آشناهامون از همسرش جدا شد...همه ی فک و فامیل یه میلیون حرف درآوردن( ایرانی بازی) مادرم اومد به من گفت می دونی فلانی جدا شده؟ خیلی ریلکس گفتم: حتماً اینجوری صلاح می دیدن و هر دو حس می کنن بدون هم موفق تر هستن و با روحیه ی بهتری زندگی می کنن.... به بقیه چه ربطی داره نمی فهمم....:ws52:

بعد از یه مدت فرض کنید یکیشون ازدواح می کنه ( خانومه):

فامیل: هاااااااااا حتماً مرده یه گندی زده بوده..با یکی بوده که زنش ولش کرده... آفرین به غیرت دختره... دیدی شوهر کرد...اگه زنه یه کاری کرده بود که شوهر گیرش نمی یومد!!!!!!!!!!!!! :w16:

آقاهه ازدواج کنه...فامیل: خاک تو سره زنش...لیاقتش رو نداشت... حتماً زنه خیانت کرده.... مرده خووووب زحمت کش...نون زندگیشو در میاورده...دختره لیاقت این همه پول و نداشت...نوش جون زن دومش! دمه مرده گرم! :w16:

یعنیاااااااااااااا می خوام بکوبم تو دهن مردم!!!! مردم...همین فک و فامیل و در و همسایه هستن که حرفاشون و ذهنیاتشون پدر آدم رو در میاره! بقیه هم که ماشاا...دهن بین!:icon_pf (34):

اصلاً این موضوع رو نمی فهمم که زندگی خصوصی آدمها به بقیه چه ربطی داره و چه اختلالی در زندگی بقیه به وجود میاره.:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...