VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ پارک علم و فناوری صنایع اقدام به برگزاری مسابقه تحلیل عکس نموده است عکس از طرف تالار ضمیمه شده است کاربران حداکثر در 3 خط نظر خود را ارایه میدهند جایزه نفرات به ترتیب نفر اول ، دوم ، سوم =300،250،200:ws37: تذکر: تحلیل ها در کمیته ارزیابی تالار بررسی میشود و به بهترین تحلیلها امتیاز داده میشود مدت مسابقه : 7روز دیگر این تاپیک قفل میشود پ ن: هر گونه اسپم ا.........:icon_razz: پ ن:تحلیل ها خصوصی فرستاده شود 33 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ همینجا بزاریم؟ خصوصی بفرستیم؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ همینجا بزاریم؟خصوصی بفرستیم؟ خصوصی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خصوصی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب فدات شم بنویس که روشن بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد اگه اسپم نکنیم تایپیکت میره اون پایین خاک میخوره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خوب فدات شم بنویس که روشن بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعد اگه اسپم نکنیم تایپیکت میره اون پایین خاک میخوره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خواستم کسی نفهمه اسپم بازم دیدم نشد رو کردید:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خواستم کسی نفهمه اسپم بازم دیدم نشد رو کردید:gnugghender: مرسییییییییییی اسپم خونم اومده بود پایین 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خدمت میرسیم .. مینا جون برای تحلیل 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ من خیلی در جریان نیستم......الان چجوری تحلیل کنیم؟ ادبی باشه؟ یکم توضیح میفرمایید؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی.. حرکت خوبیه.. لطفا بعد از اعلام نتایج تحلیل نفرات برتر رو قرار بدین.. 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ منم اگه یادم نره شرکت می کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ یه کم توضیح بده خیلی سخته چی این رو تحلیل کنیم 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ یه کم توضیح بده خیلی سخته چی این رو تحلیل کنیم ببین کاری نداره میگه اگه باپای خودت اومدی که هیچ اگه نه جفت پاتو میشکونیم با ویلچر میبریمت اوکی؟ 5 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ به به چه مسابقه ای واقعا که این تالار صنایع حرف نداره 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ یه کم توضیح بده خیلی سخته چی این رو تحلیل کنیم سلام ببین کاری نداره زیر شکل نوشته مشتری مداری درسته؟ اون استنباطی که به ذهنت میاد که به نظرت این شکل داره میگه بگو که تو حوزه مشتری مداری باشه راستی داشت یادم میرفت ازمدیر روابط عمومی مینای عزیزهم تشکر میکنم خوبه؟دیگه نگفتم میناخانم 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۱ خوب! حضور تا چه حد پرشور بوده؟ نیازی هست منم تحلیل بفرستم یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ خدمت میرسیم .. مینا جون برای تحلیل کو پس من خیلی در جریان نیستم......الان چجوری تحلیل کنیم؟ ادبی باشه؟ یکم توضیح میفرمایید؟ هر جور عشقت کشید بتحلیل منم اگه یادم نره شرکت می کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تشکر زدم یادت بمونه یه کم توضیح بده خیلی سخته چی این رو تحلیل کنیم ببین این داره ارزش مشتری مداری رو نشون میده تو همه شرایط ،حتی پای اعدامحالا بتحلیل:hapydancsmil: خوب!حضور تا چه حد پرشور بوده؟ نیازی هست منم تحلیل بفرستم یا نه؟ شما نفرستی کسر امتیازت میادزود تحلیلتو بفرست 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ با تمام شدن مسابقه به سمت معرفی برنده ها میرویم:gnugghender:: نفر اول :shahdokht *1983* مامان خودمی شهدختی:hapydancsmil: نفر دوم: sharook نفر سوم:خوش فکر بخورید و بیاشامید و از ممد ادمین امتیاز بگیرید :gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده