fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ هر چند گویا پیکر سقف و دیوارهای خانه کوچک روستایی تو آنقدر سست و بی دوام بود که با همان لرزه های اول زمین در هم ریخت، ولی فکر نکن خانه های شهری ما تاب و توان بیشتری داشتند. سقف هیچ کدام از خانه های ما بر سر کسی آوار نشد ولی در همان لحظه که مرگ مهمان چشمان تو شد، اینجا زمین زیر پای ما هم لرزید. دوستان به نظر شما باید چیکا کنیم که دیگه شاهد همچین حوادثی نباشیم. همونطور که همه شما عزیزان می دونید این زلزله نبود که قاتل مردم شد این خونه های نا مقاوم و فرسوده بود که مردم رو کشت. الان ایران رو با همه شهرها و روستاهاش در نظر بگیرین.... از کجا باید شروع کنیم؟ چه برنامه ای باید پیاده کنیم که دیگه شاهد مرگ هموطنامون به خاطر نا مقاوم بودن خونه هاشون نشیم؟ 10 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ باسلام باتشكر فراوان از بحث بسيار خوب ومفيدي كه تاپيك زديد چون از نزديك اين مناطقو ديدم والبته فرقي نمي كنه ساير شهرها وروستاهاي ديگرمون وحتي خونه هايي كه توش داريم زندگي ميكنيم مورد بحث هستش درد دلها و حرفاي زيادي برا گفتن دارم چون فردا صبح هم برا چند روز عازم منطقه زلزله زده هستم وبايستي كارهاي زيادي انجام بدم بعد برگشتن با مطالب ودردردلهاي زيادي در خصوصي كاستيها ويا انتقادات وپيشنهادات در خدمت خواهم بود بازم ممنون وسپاسگزار سهيل 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من یکی از اولین کارا اینه که یه وجدان کاری در کلیه افرادی که دست اندرکار ساخت و اجرا و به خصوص نظارت ساختمانها هستن ایجاد کنیم .... چون الان تقریبا میشه گفت که از لحاظ طراحی و محاسبه ساختمانها باید به تایید شهرداریها و نظام مهندسی برسه و از این لحاظ مشکل حاد نس اما چیزی که خیلی حائز اهمیت هست اینه که ساختمان دقیقا برابر نقشه و محاسبات تایید شده اجرا بشه که این کار وظیفه خطیر مهندس ناظر هست که باید دقت داشته باشه وعلاوه بر اون باید وجدان کاری داشته باشه و حالا به دلایلی از قبیل مالی و ... نخواد توی اجرای ساختمون به خصوص سازه کم بزاره 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ به نظر من یکی از اولین کارا اینه که یه وجدان کاری در کلیه افرادی که دست اندرکار ساخت و اجرا و به خصوص نظارت ساختمانها هستن ایجاد کنیم .... من اگه استاد دانشگاه بودم قبل از تدریس درسایی مثه زلزله، فولاد، بتن، سازه و ... تصاویری از مناطق زلزله زده، از ایرادات جزیی که باعث فرو ریختن یه ساختمون شده و تصاویری از مرگ بچه های معصوم رو نشونشون میدادم....دلیلم احساسی کردن بچه ها نبودااا.....واسه اینه که درک کنن یه تصمیم اونا با مرگ و زندگی آدما سرو کار داره..... غم انگیز ترین صحنه از زلزله آذربایجان 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ تو این زلزله خیلی از ساختمونا قدیمی بودن و فقط نمیشه گفت سازندگانش مقصرن اینجا خیلی بحثا پیش میاد و اونم اینکه چرا شرایط و امکانات برای مقاوم سازی و بهسازی خونه های بافتای فرسوده راحتتر نشه ؟ ضمن اینکه این وجدان کاری و ارتباط با جون ادما تنها برای مهندسای عمران نیس همه باید وجدان کاری داشته باشن ... 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ درسته...... ولی گفتم اول از خودمون شروع کنیم ...اینجا همه مقصرن...شهرسازا، معمارا و از همه مهم تر شهرداری... به نظر من باید این مقاوم سازی ها رو اجبار کنیم.... 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ اینکه بخوایم بگیم چه کارایی باید کرد قصه حسین کرد شبستریه راه حله این مشکل اینه که همه خونه هارو خراب کنیم دوباره بسازیم آیا شدنیه؟؟؟ پس هر راه حل دیگه ایم واسه این قضیه پیدا کنیم مثل همین نشدنیه! میدونی به نظر من مشکل اینه که تو کشور ما هیشکی کارشو درست انجام نمیده ... 6 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ درسته...... ولی گفتم اول از خودمون شروع کنیم ...اینجا همه مقصرن...شهرسازا، معمارا و از همه مهم تر شهرداری... به نظر من باید این مقاوم سازی ها رو اجبار کنیم.... چرا مهمتر از همه شهرداری ؟ در حالی که مرجع اصلی تر برای نظارت درست ساختمان نظام مهندسی هست ؟ اینکه بخوایم بگیم چه کارایی باید کرد قصه حسین کرد شبستریه راه حله این مشکل اینه که همه خونه هارو خراب کنیم دوباره بسازیم آیا شدنیه؟؟؟ پس هر راه حل دیگه ایم واسه این قضیه پیدا کنیم مثل همین نشدنیه!میدونی به نظر من مشکل اینه که تو کشور ما هیشکی کارشو درست انجام نمیده ... کار نشد نداره به نظرم فقط بعضی کارا سخت و زمان بره خوب دنبال همینه فاطی جون فک کنم که چه کاری بایدکرد که کار درست انجا بشه که دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم منظورت اینه که چون کارشو هرکی درست انجام نمیده قضیه رو رها کنیم ؟!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ چرا مهمتر از همه شهرداری ؟ در حالی که مرجع اصلی تر برای نظارت درست ساختمان نظام مهندسی هست ؟ کار نشد نداره به نظرم فقط بعضی کارا سخت و زمان بره خوب دنبال همینه فاطی جون فک کنم که چه کاری بایدکرد که کار درست انجا بشه که دیگه شاهد همچین مواردی نباشیم منظورت اینه که چون کارشو هرکی درست انجام نمیده قضیه رو رها کنیم ؟!!!!!! آخه شهرداری واسه تامین هزینه هاش همه مقرراتی رو که خودش وضع کردن نقض می کنه!!! به نظر من هم سخته ولی کار غیر ممکن نداریم....همه کارا شدنی ان باید خودمون بخوایم و تلاش کنیم. 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ من اگه استاد دانشگاه بودم قبل از تدریس درسایی مثه زلزله، فولاد، بتن، سازه و ... تصاویری از مناطق زلزله زده، از ایرادات جزیی که باعث فرو ریختن یه ساختمون شده و تصاویری از مرگ بچه های معصوم رو نشونشون میدادم....دلیلم احساسی کردن بچه ها نبودااا.....واسه اینه که درک کنن یه تصمیم اونا با مرگ و زندگی آدما سرو کار داره..... غم انگیز ترین صحنه از زلزله آذربایجان باهات موافقم.واسه درس خشکی مثل زلزله که توی کلاسش نصف بچه ها در حال چرت زدنن روشن کردن یه چنین حقایقی لازمه. تو این زلزله خیلی از ساختمونا قدیمی بودن و فقط نمیشه گفت سازندگانش مقصرن اینجا خیلی بحثا پیش میاد و اونم اینکه چرا شرایط و امکانات برای مقاوم سازی و بهسازی خونه های بافتای فرسوده راحتتر نشه ؟ضمن اینکه این وجدان کاری و ارتباط با جون ادما تنها برای مهندسای عمران نیس همه باید وجدان کاری داشته باشن ... در مورد ساختمان های ماسونری اگه توی ساختش مفاد فصل سوم آیین نامه 2800 رو رعایت کنیم فکر نکنم با چنین صحنه هایی روبرو بشیم. درسته...... ولی گفتم اول از خودمون شروع کنیم ...اینجا همه مقصرن...شهرسازا، معمارا و از همه مهم تر شهرداری... به نظر من باید این مقاوم سازی ها رو اجبار کنیم.... باشه.اجباری کردنش خیلی خوبه.ولی مهمتر از اون اینه که تسهیلات لازم برای این مقاوم سازی رو در اختیار روستاییان قرار بدن. اینکه بخوایم بگیم چه کارایی باید کرد قصه حسین کرد شبستریه راه حله این مشکل اینه که همه خونه هارو خراب کنیم دوباره بسازیم آیا شدنیه؟؟؟ پس هر راه حل دیگه ایم واسه این قضیه پیدا کنیم مثل همین نشدنیه!میدونی به نظر من مشکل اینه که تو کشور ما هیشکی کارشو درست انجام نمیده ... جمع نبند.من یکی مطمئنم کارامو درست انجام میدم.ساختمونایی که تا الان طراحی کردم و اجرا شده بعید میدونم تا 9 ریشتر تکون بخوره.چرا نمیشه؟میشه روستا به روستا این کار رو انجام داد و با دادن اسکان موقت در کانکس های قابل حمل خونه هایی رو که از لحاظ فنی و آیین نامه ای مشکل دارن ترمیم و حتی تخریب و بازسازی کرد 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ آخه شهرداری واسه تامین هزینه هاش همه مقرراتی رو که خودش وضع کردن نقض می کنه!!! به نظر من هم سخته ولی کار غیر ممکن نداریم....همه کارا شدنی ان باید خودمون بخوایم و تلاش کنیم. شهرداری بیشتر تو کار اجرای ضوابط شهرسازی خودش هست و بحث نظارت و اجرای اصولی ساختمان بیشتر به عهده نظام مهندسی هست پس بیشتر میشه قصور رو از اینجا دید 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ جمع نبند.من یکی مطمئنم کارامو درست انجام میدم.ساختمونایی که تا الان طراحی کردم و اجرا شده بعید میدونم تا 9 ریشتر تکون بخوره.چرا نمیشه؟میشه روستا به روستا این کار رو انجام داد و با دادن اسکان موقت در کانکس های قابل حمل خونه هایی رو که از لحاظ فنی و آیین نامه ای مشکل دارن ترمیم و حتی تخریب و بازسازی کرد :hapydancsmil: من به شما به عنوان یک مهندس متعهد افتخار می کنم. به نظر منم باید این طرح تو روستاها و بافت فرسوده شهرها با کمک سازمان های دولتی و خصوصی اجرایی کرد....همیشه میزاریم یه حادثه اتفاق بیافته بعد شروع می کنیم به ساختن.... اگه پیش دستی کنیم و مقاوم سازی رو قبل از زلزله شروع کنیم دیگه شاهد این صحنه های غمبار نیستیم... پس کی قراره درس بگیریم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ شهرداری بیشتر تو کار اجرای ضوابط شهرسازی خودش هست و بحث نظارت و اجرای اصولی ساختمان بیشتر به عهده نظام مهندسی هست پس بیشتر میشه قصور رو از اینجا دید آره خوب ولی بحث تراکم که پیش میاد پای شهرداری میاد وسط.....مثلا اطراف گسل که باید خونه ها تک طبقه و کم تراکم باشن، مجوز ساخت برج رو میده!!!! و این جور مواقع کاهی اوقات اصول رعایت شده هم جواب نمیده و تلفات میره بالا 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ آره خوب ولی بحث تراکم که پیش میاد پای شهرداری میاد وسط.....مثلا اطراف گسل که باید خونه ها تک طبقه و کم تراکم باشن، مجوز ساخت برج رو میده!!!! و این جور مواقع کاهی اوقات اصول رعایت شده هم جواب نمیده و تلفات میره بالا دلیلش که واضحه.پول میگیرهاین جماعت شهرداریچی قابل کنترل نیست 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ دلیلش که واضحه.پول میگیرهاین جماعت شهرداریچی قابل کنترل نیست به نظر من باید هزینه هاشو از یه جا دیگه تامین کنه....اینجور دیگه واسه تامین هزینه هاشون از جون مردم مایه نمیزارن 2 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان عزیز ممنونم که این بحث را راه انداختین اما کی به حرف های ما اهمیت میده. ما مهندسین عمران و معماری تا وقتی که با هم متحد و پشت هم نباشیم بازهم شاهد این رویداد تلخ خواهیم شد. مشکل اساسی اینه که قانون پولی شده. 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ درسته که ممکنه کسی به حرف ما اهمیت نده ولی حداقل خودمون میتونیم کار درست انجام بدیم تا کی باید شاهد این چنین صحنه های دلخراشی باشیم؟ شاید اگه هر کسی از خودش شروع کنه و سازمانها و ارگانهای بالادستی فقط مسئول ندونیم به یه جایی رسیدیم 5 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ درسته که ممکنه کسی به حرف ما اهمیت نده ولی حداقل خودمون میتونیم کار درست انجام بدیم تا کی باید شاهد این چنین صحنه های دلخراشی باشیم؟ شاید اگه هر کسی از خودش شروع کنه و سازمانها و ارگانهای بالادستی فقط مسئول ندونیم به یه جایی رسیدیم حرفت کاملاً درست. اما ... آههههههههههههه اگر می شود براتون تعریف کنم بعد می فهمیدین منظور حرفام چیه.اخه اینجا جای این حرفا نیست. خدا کنه ما با درست کردن خودمون به هدفی که میخوایم برسیم انشاالله. 5 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ درود ببخشيد تو بحث شما دخالت مي كنم هر شهري يك سري فضاهاي ذخيره ي شهري در اختيار دارد.اين فضا ها كليد مقاوم سازي شهر ها هستند. دولت با ساخت شهرك هاي منطبق بر بافت شهري منطقه و فرهنگ مردم و رعايت اصول مردم شناسي و نيز در نظر گرفتن احتمال زلزله مي تواند مردم يك منطقه را كه بافت فرسوده محسوب مي شود به اين شهرك منتقل كند و بافت فرسوده را با در نظر گرفتن مسايلي همچون ارزش تاريخي و ... ترميم و حتي تخريب و باز سازي كند. در اين طرح با انتقال منطقه به منطقه علاوه بر سرعت بخشي به بحث ترميم فضاهاي شهري و مقاوم سازي از گسترش عرضي شهر ها جلوگيري ميشود و گسترش عمودي در دستور كار قرار مي گيرد و به اين روش ما فضاي بيشتري براي ايجاد فضا هاي شهري از قبيل پارك فضاي سبز مدرسه فرهنگ سرا بيمارستان و... در اختيار داريم . نكته ي ديگري كه اين طرح را در اين برهه بسيار سودمند مي كند بحث بيكاري و تعطيلي صنايع و كارخانجات داخلي است.اين طرح ساختمان سازي را فعال ميكند و به دنبال آن مشاغل وابسته فعال ميشود و فرصت هاي شغلي بيشماري در صنعت ساختمان پديد مي ايد كه در حال حاضر جامعه بسيار سودمند است. البته ناگفته پيداست كه نظارت بسيار شديد طراحي بسيار دقيق و هدايت پول و سرمايه ي حساب شده مي خواهد.شما همه به عنوان مهندس عمران مي دانيد كه صنعت ساختمان به خاطر اينكه در ظاهر مشخص نمي كند كه باطن كار به چه شكلي انجام شده بسيار فضا براي دزدي و اختلاس در اختيار مجريان مي گذارد. لذا نظارت دقيق و قاطعي مي طلبد و كوچكترين كوتاهي را بايد با بزرگترين مجازات ها پاسخ گفت تا فكر كوتاهي ازسر مجريان دولتي و خصوصي بدر شود. 6 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش می کنم مهندس امیر بسی ذوقیدیم که شما هم در این بحث شرکت کردید. منم با شما موافقم.... به نظرم مسکن مهر (البته من با اصل وجودی مسکن مهر موافق بودم نه چیزی که الان اجرا شده) بهترین فرصت بود واسه استفاده از بافت فرسوده شهری.... با یه تیر دو نشون می زدن...که با طرح اجرا شده فعلی همون یه نشونم نتونستن بزنن... به نظرم مسکن مهری که اجرا شده دغدغه ای میشه واسه آیندگان ( با توجه به بازدیدی که از یکی از این پروژه ها داشتیم.... بسیار ضعیف کار شدند....به نظرم به زور پاسخ گوی زلزله 5 ریشتری باشن چه برسه بالاتر!!!) به نظرم باید شهرداری هر شهر رو موظف کرد واسه بهسازی و بازسازی یا مقاوم سازی بافت فرسوده....به این طریق که جلسه ای از طرف شهرداری با ساکنان این بافت ها برگزار کنن و اهمیت مقاوم سازی و تاثیرش در حفاظت مقابل زلزله رو شرح بدن...بعد هم اونا رو تشویق کنن به گرفتن وام مقاوم سازی.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده