pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ درود بر دوستان یاس پیام تسلیتی به همراه قطعه اهنگی به این مناسبت منتشر کرده شما رو به دیدن این ویدئو به صورت انلاین دعوت میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کیفیت بالا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کیفیت پایین 19 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ ای کاش که حس ما یه تلقین بود / کاش عاقبت قصههای تلخ این بود که یهو بیدار بشی تو از یه خواب ترسناک / یه خواب پر از مرگو اتفاقِ دردناک ولی ما بیداریم ببین عیدمون عزا شد / میگم ما ! آره فرقی بینمون نظر چون ملت من توی این روزا سوگوار/صبر ایران منو فقط ایوب دارهِ مگه درد کم داشتیم آخه این چه دوأی بود / توی این شرایط سخت این چه بلائی بود ؟ / صبر بده خدا فقط صبر بده /نمیخوام که سرزمین رو به عقب گرد بره هر لحظه رو به افزایش میره آمار / از کودکانه دفن شده زیر آوار امیدوار بودم هموطنم غم نبینن / دوباره فاجعه رو نظیر بم نبینن توی این شرایط تو مارو تنها نذار یارب / مخصوصا اونایی رو که الان عزا دارن من واسه آبادی این دیار میکوشم / من واسه رفتن شما سیاه میپوشم ما آزربایجان و دوباره میسازیم / بیخیال اونا که از خوشی زیاد بیهوشن 18 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها ممنونم بابت همدردیتون دیگه احساس غریبی نمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دستش درد نکنه - خواننده با شعوریه با این همه الگو نمیدونم چرا ریس جمهورمون الگو برداری نمیکنه دیگه همه صداشون دراومد از برخورد سردش 1 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دمه یاس گرم! اما همیشه وقتی کسی از دست می ره عزیز شمرده می شه! تا وقتی زنده ان کسی بهشون اهمیتی نمی ده! منظورم کشته شدگان زلزله نیست! کلی می گم! ای کاش تا یکم بیشتر هوای زنده ها رو داشته باشیم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده