رفتن به مطلب

ملت سربلند

spow

ارسال های توصیه شده

قریب به اتفاق زلزله هایی که رخ داده ، بین دو تا سه ریشتر بوده که این مقیاس معمولا حتی احساس هم نمیشه.

علاوه بر سال 91 ، ایستگاه های لرزه نگاری کشور ، در سال های اخیر و در تمامی ماه های سال هم شاید بیش از 700 لرزه ی بالای یک ریشتر رو در هر ماه ثبت میکردن .

بعنوان مثال در دی ماه سال 87 ، بیش از 750 زمین لرزه ی بالای یک ریشتر در شهر های کشور رخ داد.

در بهمن ماه همون سال : 800 زمین لرزه

در اسفند ماه : 800 زمین لرزه

در فروردین 88 : 620 زمین لرزه

و . . . .

من با لرزه های یک تا دو ریشتری که به قول خودت اصلا احساس نمیشن کاری ندارم موضوع پس لرزه هایی که حدود 23 تاش 3 ریشتر وکمی بالاتر بوده و چن تاشم بالای 4

و حتی بالای 5 بوده و تا یه هفته هم همچنان ادامه داشته....بحث برانگیزیشم اینه که اینبار حجم زیادی از یه کشور درگیر یه زلزله شده

12-13 تا استان لرزیده ضمن اینکه همچنانم ادامه داره ...

درضمن وقتی تابناک میگه "علت پس لرزه های استان اذربایجان کاملا طبیعی ست"!! بدون احتمالا "کاملا غیر طبیعی ست"

به هر حال شایدم طبیعیه و فقط استثنائی بوده ولی به هر جهت ذهن آدم و مشغول میکنه از پس لرزه هاشم که بگذریم وسطعتش یه کم عجیب به نظر میاد

ینی به نظرتون فکر میکنین که دارن چیکار میکنن؟

نمیدونم دقیقا چی ولی اگر همچین چیزی باشه بعدا معمولا گندش در میاد مثل همون قضیه 7-8 سال پیشا که نمیدونم چه اشتباهی تو بارور کردن ابرا کرده بودن که انقدر

بارون اومد که چن تا از شهرای شمال غربی رو سیل برد!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من با لرزه های یک تا دو ریشتری که به قول خودت اصلا احساس نمیشن کاری ندارم موضوع پس لرزه هایی که حدود 23 تاش 3 ریشتر وکمی بالاتر بوده و چن تاشم بالای 4

و حتی بالای 5 بوده و تا یه هفته هم همچنان ادامه داشته....بحث برانگیزیشم اینه که اینبار حجم زیادی از یه کشور درگیر یه زلزله شده

12-13 تا استان لرزیده ضمن اینکه همچنانم ادامه داره ...

درضمن وقتی تابناک میگه "علت پس لرزه های استان اذربایجان کاملا طبیعی ست"!! بدون احتمالا "کاملا غیر طبیعی ست"

به هر حال شایدم طبیعیه و فقط استثنائی بوده ولی به هر جهت ذهن آدم و مشغول میکنه از پس لرزه هاشم که بگذریم وسطعتش یه کم عجیب به نظر میاد

فکر نمیکنم دلیل محکمی باشه.

بعد از زلزله ی سال 2011 ژاپن هم به گفته ی خبرگزاری های این کشور ، بیش از 19 پسلرزه ی بالای 6 ریشتر رخ داد که یکی از اونا 7.1 ریشتر بود. :ws38:

اون جریان بارور کردن ابر ها چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنم دلیل محکمی باشه.

بعد از زلزله ی سال 2011 ژاپن هم به گفته ی خبرگزاری های این کشور ، بیش از 19 پسلرزه ی بالای 6 ریشتر رخ داد که یکی از اونا 7.1 ریشتر بود. :ws38:

اون جریان بارور کردن ابر ها چیه؟

اون بارور کردن ابرها که برای کشاورزیه.... من مادرم وزارت کشاورزیه...می گفت برای مخصولات دیم این کار رو کردن...انگار از دستشون در رفته بود زیاد ابرها بارور شدن :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فکر نمیکنم دلیل محکمی باشه. بعد از زلزله ی سال 2011 ژاپن هم به گفته ی خبرگزاری های این کشور ، بیش از 19 پسلرزه ی بالای 6 ریشتر رخ داد که یکی از اونا 7.1 ریشتر بود. :ws38: اون جریان بارور کردن ابر ها چیه؟
ژاپن از لحاظ زلزله خیزی ووسعت گسلاش با ایران فرق میکنه .... حدودا 7-8 سال پیشا یه سیلی اومد که اسیب زیادی به بعضی از شهرای شمای غربی و شمالی زد اون زمان که معلوم نشد چریان چیه بعدا صداش دراومد که ابرارو بارور کردن و نتونستن جلوی عواقب بعدیش و بگیرن و بارش بیش از اندازه شده بود و ایجاد سیل کرده بود یادمه بعضی از شهرا نماز شکر میخوندن که بارون اومده و محصولاتشون از بین نرفته و یه سری شهرای دیگه تمام خونه و زندگی و محصولشون و سیل برده بود!این زلزله هم یه افتضاحیه مثل اون احتمالا !
  • Like 4
لینک به دیدگاه
ژاپن از لحاظ زلزله خیزی ووسعت گسلاش با ایران فرق میکنه ....

راستش من اطلاع زیادی در مورد دلایل زلزله ندارم و نمیدونم مدل های زلزله های رخ داده در ژاپن چقدر به ایران شباهت داره...

اما خب به هر حال هم ایران و هم ژاپن جزء نقاط زلزله خیز در جهان به حساب میان. به هر حال من روی آمار و ارقام تعداد پسلرزه ها بحث میکنم ( که نمیدونم اساس علمی داره یا نه )

جدای از ژاپن ، زلزله های بزرگ دیگه ای هم در ایران رخ داده و آمار و ارقام مربوط به پس لرزه های اونا در دسترس هست.

بعنوان مثال همین زلزله ی بم ، بعد از مدت یک سال ، حدود 1080 پسلرزه ی بالای 2.7 ریشتر داشته که در بم و اطراف اون رخ داده.

تعداد پسلرزه های بزرگی هم که در یک هفته بعد از زلزله ی بم رخ داده حدود 60 بوده که شدت بعضی از اونا به 4 و 5 ریشتر هم میرسیده.

به هر حال من فکر میکنم یه مقدار زیاد دراین مورد حساس شدن ملت :ws38:

• Like 4
لینک به دیدگاه
راستش من اطلاع زیادی در مورد دلایل زلزله ندارم و نمیدونم مدل های زلزله های رخ داده در ژاپن چقدر به ایران شباهت داره...

اما خب به هر حال هم ایران و هم ژاپن جزء نقاط زلزله خیز در جهان به حساب میان. به هر حال من روی آمار و ارقام تعداد پسلرزه ها بحث میکنم ( که نمیدونم اساس علمی داره یا نه )

جدای از ژاپن ، زلزله های بزرگ دیگه ای هم در ایران رخ داده و آمار و ارقام مربوط به پس لرزه های اونا در دسترس هست.

بعنوان مثال همین زلزله ی بم ، بعد از مدت یک سال ، حدود 1080 پسلرزه ی بالای 2.7 ریشتر داشته که در بم و اطراف اون رخ داده.

تعداد پسلرزه های بزرگی هم که در یک هفته بعد از زلزله ی بم رخ داده حدود 60 بوده که شدت بعضی از اونا به 4 و 5 ریشتر هم میرسیده.

به هر حال من فکر میکنم یه مقدار زیاد دراین مورد حساس شدن ملت :ws38:

درسته....البته تو پستای قبلم گفتم بیشتر از تعداد و درجه پس لرزه ها وسعتش عجیبه

به هر حال این قسمت قضیه هم کاملا درسته که شاید اینا فقط حساسیت یا وسواس های فکری هستش و هیچ علت غیر طبیعی و عجیبی هم وجود نداره :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
قریب به اتفاق زلزله هایی که رخ داده ، بین دو تا سه ریشتر بوده که این مقیاس معمولا حتی احساس هم نمیشه.

علاوه بر سال 91 ، ایستگاه های لرزه نگاری کشور ، در سال های اخیر و در تمامی ماه های سال هم شاید بیش از 700 لرزه ی بالای یک ریشتر رو در هر ماه ثبت میکردن .

بعنوان مثال در دی ماه سال 87 ، بیش از 750 زمین لرزه ی بالای یک ریشتر در شهر های کشور رخ داد.

در بهمن ماه همون سال : 800 زمین لرزه

در اسفند ماه : 800 زمین لرزه

در فروردین 88 : 620 زمین لرزه

و . . . .

............................................................

راستی دلیل بحث برانگیز بودن زلزله ها چیه؟ :ws38:

ینی به نظرتون فکر میکنین که دارن چیکار میکنن؟

منم تجربه این زلزله های گروهی رو دارم

یادمه ساعت 84 یا 83 بود فکر کنم

فکر کنم حدود 400 تایی شد :ws38:

یادش بخییر چقد حال میداد شبا میخوابیدی یه چیزی تکونت میداد

دو نمونه زلزله بود یه نمونه افقی بود یه نمونه عمودی

عمودی خیلی وحشتناک بود :icon_pf (34):

وقتی میومد یه صدایی میداد ادم وحشت میکرد

اما افقی ها انقد حال میدادددددددددددددددددددد:ws3:

انقد اومده بود عادی شده بود پا تلوزیون ی جایی بودیم از جامون تکون نمیخوردیم به کار عادی مون میرسیدیم

شده بود عضو خانواده :ws3:

ما خیالمون راحت بود خونه هامون خارجی ساخت بود و میگفتن تا 15 ریشتر تحمل زلزله رو داره :ws3:

خیلی از این زلزله ها حاصل ندوونم کاریه

اون زلزله ها میگفتن به خاطر برداشت بی رویه نفت بود تو اون منطقه که یه هو خیلی بیشتر از طرفیت معمول برداشته بودن زمین زیرش کامل خالی شده بود :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...