mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ اسمشو جلو من نیارین :icon_pf (34):شاید باورتون نشه چقدر با این لبنیات مشکل دارم:icon_pf (34)::icon_razz: شیر که اصلا اسمشو نیارین یعنی لیوان شیری هم نمی شورم :icon_razz:از بچگی نتونستم شیر بخورم خیلی هم تلاش کردم نشد فقط یکبار با کلی تلاش 3 قاشق شیرسویا خوردم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کره که دیگه بدتر :icon_razz:خامه که اصلا هیچی :icon_razz:خامه کیک هم گاهی وقتا جدا میکنم نمی خورم :icon_razz: دست گذاشتین رو حساسیاتام:icon_pf (34): می دونم برای بدنم لازمه بخاطر همین ماست و دوغ و پنیر زیاد می خورم.ماست پرچربم دوست ندارم:icon_razz: ماست پروبیوتیک خیلی دوست دارم منم پروبیوتیک خزر پنیرم کاله آمل 5 ستاره پرچرب! 2 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ شیر کاکایو، خامه شکلاتی و هرچی که توش کاکائو داشته باشه رو ترجیح میدم دوغ عالیس هم خوشمزه اس،میخوریم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ منم دوغ عالیس دوس دارم + پگاه پاکتی 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ من کلا شیر دوس دارم....کلا لبنیات میپسندم دوغ با غذا ماست شیر که قبلا میخوردم.....اما از وقتی رفتم خوابگاه ، وعده شیرم زیاد شده،چون اونجا صبحانه فقط شیر میخورم و با هرچی گیرم بیاد(بیسکوییت، شکلات، کیک..) گاهی هم فقط شیر خالی میخورم چون دیر میشه و اینا ماست رو هم همیشه توو همه وعده های غذاییم دارم...حتی با عدس پلو...واسه همینم مامانم همیشه جنگ داره با من سر این ماست خوردن میگه آهن غذا رو از بین میبره نخور بچه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ منم دوغ عالیس دوس دارم + پگاه پاکتی دوغ سارا هم حرف نداره...امتحان کنید... الان یه جورایی داریم تبلیغات میکنیما... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ ماست و شیر و پنیر مثلثی.... ماست رو اکثراَ با ناهار و شام می خورم....شیر رو هم اکثر روزها می خورم.... همش خوبه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ من تازه ماست و میریزم رو برنج و میخورم شوهرم کلی غر میزنه میگه زشته 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ من تازه ماست و میریزم رو برنج و میخورمشوهرم کلی غر میزنه میگه زشته وا...خب همه همین کار رو می کنن 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ دوغ سارا هم حرف نداره...امتحان کنید... الان یه جورایی داریم تبلیغات میکنیما... دقيقا....خوبه اين يه مصاحبه تلويزيوني نيست!!! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ وا...خب همه همین کار رو می کنن اوشون می فرمایندکه ماستو خالی بخور. یعنی دیگه با برنج قاتی نکن. میگم خب آخرش همه اینا تو شکم با هم قاتی میشن 1 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ ماست ، دوغ ، پنیر ، کره ، خامه ، شیییییییر همه جور لبنیاتی دوس میدارم :Ghelyon: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده